• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canim yas ilerleyince ne yazikki bir takim sikintilar bas gosteriyor.. nedere tedavi oluyorsun.. gerci yasindada birsey yok 41 cok normal bir yas..

Bencede yaşda bi sorun yok :) ama doktorum aynı şeyi söylemiyor.İzmirde Kent. Hast.İsrael Aruh.Bakalım yarın bende sonucumu alacağım.

Ben 41 yaşındayım.Görünen problem endemetrium ince, ama ilaçlarla kalınlaşıyor.Birde dr.söyledği YAŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

canım benim inşallah iyi olur lütfen olumsuz düşünme bizler burda inan bazen moraller yerlerde oluyor çok beter durumdayken bile birbirimizi ayağa kaldırıyoruzzzz

iyi olucak monkeyim iyi olucak kasık ağrıların bitsin önemli değil lütfen bol bol dua edelim allahım herkese nasip eder inşallahhhh

rabbim ol desin yeter olur .......................

bizler elimizden geldiği kadar sana bilgi veririz ama ben bunu hiç bilmiyorum rabbim şifanı versin arkadasım :)))

bence sen hamilesin gör bakkkkk habersiz bırakma bizi :))))

Elifçim hayırlı olsun inşallah! Bakalım çarşambaya kadar nasıl bekliycez... Yarından itibaren benim de bat. (inşallah hamişimdir tabiki de)

:49:

inşallahhhhh pazartesi günü iyi haberler alıcam biliyorummmm allahın izniyle herşey güzel olucakkkkkk :))))) sağlılı bebeklerimiz olucakkkk

canımmmmm benim cmasımmmmmm görüceksinizzzzz bizim topiğimizde hamile ile ve sağlılı bebişlerle dolucakkkkk

dua edelim canım benim isteyen herkese rabbim nasip etsin inşallahhhhhhhh

inşallahhhhh pazartesi günü iyi haberler alıcam biliyorummmm allahın izniyle herşey güzel olucakkkkkk :))))) sağlılı bebeklerimiz olucakkkk

canımmmmm benim cmasımmmmmm görüceksinizzzzz bizim topiğimizde hamile ile ve sağlılı bebişlerle dolucakkkkk

amin canım amin inşallah

elifim canım nasılsın, yumoşların güzel büyüyor maşallah... annesi için hazırlanıyorlar.. bende sana katılıyorum canım bu sene biz bu topiği şenlendireceğiz inşallah... başı sen çekeceksin sırasıyla biz de peşinden geleceğiz...

canım çok dua et, bildiğin duaları oku, meryem süresini bilmiyorsan da internetten dinle... hafta sonu reglim bitecek bende okuyacağım sana...

valla siyah beyaz bir film gibi zevkle okuyorum her sayfayı.. eylül ayına ancak geldim, breezey- selcan ikilisi beni kopardı... geçmişten şimdiye gelemiyorum inanın... aslında herkesi, yaşanılanı daha iyi tanımak için okumaya başladım ama harika bir dönemi kaçırdığım için yanıyorum... neyse biz günümüze gelelim herkes iyi mi kızlar... neler yapıyorsunuz...

selcanım, alisim, zeytun, miranda, ümmü, acmila, elifim, cmasım, ensuece, duova herkesler iyidir inşallah.. çoook öpüyoruym hrkesi... inşallah topiğimiz geçmişteki gibi hareketli olur yine.. tatlı telaşlar yaşanır yine...

valla siyah beyaz bir film gibi zevkle okuyorum her sayfayı.. eylül ayına ancak geldim, breezey- selcan ikilisi beni kopardı... geçmişten şimdiye gelemiyorum inanın... aslında herkesi, yaşanılanı daha iyi tanımak için okumaya başladım ama harika bir dönemi kaçırdığım için yanıyorum... neyse biz günümüze gelelim herkes iyi mi kızlar... neler yapıyorsunuz...

selcanım, alisim, zeytun, miranda, ümmü, acmila, elifim, cmasım, ensuece, duova herkesler iyidir inşallah.. çoook öpüyoruym hrkesi... inşallah topiğimiz geçmişteki gibi hareketli olur yine.. tatlı telaşlar yaşanır yine...

canim dileklerin icin tesekkurler:)) bende opuyorummm

elifim canım nasılsın, yumoşların güzel büyüyor maşallah... annesi için hazırlanıyorlar.. bende sana katılıyorum canım bu sene biz bu topiği şenlendireceğiz inşallah... başı sen çekeceksin sırasıyla biz de peşinden geleceğiz...

canım çok dua et, bildiğin duaları oku, meryem süresini bilmiyorsan da internetten dinle... hafta sonu reglim bitecek bende okuyacağım sana...

çok sağol canım arkadasımmmm güzbaharımmmmm

canım benim çok dua ediyorummm elimden geldiği kadar meryem suresini okumak istiyorum zaten.....

inşallah iyi olur rabbim bizleri mahrum bırakmasın peygamber efendimizin hatrına bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza versin aminnnn

Ben 41 yaşındayım.Görünen problem endemetrium ince, ama ilaçlarla kalınlaşıyor.Birde dr.söyledği YAŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
canım bendede zaman zaman incelme sorunu olabiliyor..ben nar suyu içiyorum..hiç denedinmi..
Elifçim hayırlı olsun inşallah! Bakalım çarşambaya kadar nasıl bekliycez... Yarından itibaren benim de bat. (inşallah hamişimdir tabiki de)
inş.:49::49::49::49:
:49:

Bencede yaşda bi sorun yok :) ama doktorum aynı şeyi söylemiyor.İzmirde Kent. Hast.İsrael Aruh.Bakalım yarın bende sonucumu alacağım.

canım alısalıs da senin gittiğin doktora gidiyor..:49::49::49::49:

cnm hosbuldum...cok tesekkurler doktoruna cok guveniyorsan vazgecmeni tavsiye etmem ama tabi artik sunu tecrube ettim bir merkeze iki defadan fazlada sans vermemek gerekli.. Aret beyin oradan sabah fiyat aldim raporsuz tedavi 4500 tl - ayrica ilaclarda 2500 tl civari tutar dedi..

Canim cok tesekur cevap icin once bir selman lacinde denicem insallah olur olmasa offffff ozaman arastircam tabi tekrar Allah yardimcimiz olsun

CAMAS1 canim ben sen incir kuru yaptin sandim ama inaki ise yariyo bence dene bu ay ki kasik agrim iki tarafta ve uzun surdu hisediyorum icerde bir kudurukluk var hahaha bakalim sonu ne olcak

Elifoooo topigin umudu pazartesiye kadar iyi bak kendine oldumu canim olcak insallah senin cadilar nazlansinlar bosver yeterki nazli nazli salina salina gelsinler hadi goreyim seni bu sene ankaraya gelirsem mutlaka gelip gorcem seni ve bebislerini eeee nede olsa bizde teyzeleriyiz

Guzbahar canim sagol iyi olmak icin calisiyorum sen leler yaptin insallah insallah hayirli haber verceksin bize esini ikna et mutlaka anne olmak seninde hakin ama uzulmek yok optum seni

Selcanim sekerparem ozledik seni nasilsin iyimisiniz Allaha senin ve bebisin icin du ediyorum optum senide bebiside

Duvo nasilsin arkadasim iylikler guzelikler seninle olsun

Alisalis tutku miranda herkes iyi baksin kendine
Nevser sen hep yazardin bu aralar cok nadir burdasin iyi misin??

Breyze biliyorum bizi dusunuyosundur ama son gunler zorluyodur mutlaka dualarimidasiniz sende bebeginde

Yeni gelen arkadaslar hos geldiniz hepinize bolllll bebisler diliyorum

Umuselm nasilsin canim iyi misin, bugun kocam yok herkese bol bol yazayim dedim insallah kimseyi unutmadim
Simdi namaz kilcam yasin okuycam hepiniz duamdasiniz kizlar amin amin amin

canım izmirin hatta belki de türkiyenin en iyi doktorlarından birindesin. ben de ordayım, inşallah güzel haberlerimizi vereceğiz. bir önceki denemen orada mıydı. neyse inşallah olumlu olur, olmazsa da demiyorum olacak inşallah, yaşında güzel yumuşlar da.

hadi bakalım güzbahar , en yakın zamanda ogünlerin yani bizim eski heyecanların heyacanıyla sen, bugünler de bize güzel haberler verirsin inşallah
Canim cok tesekur cevap icin once bir selman lacinde denicem insallah olur olmasa offffff ozaman arastircam tabi tekrar Allah yardimcimiz olsun

CAMAS1 canim ben sen incir kuru yaptin sandim ama inaki ise yariyo bence dene bu ay ki kasik agrim iki tarafta ve uzun surdu hisediyorum icerde bir kudurukluk var hahaha bakalim sonu ne olcak

Elifoooo topigin umudu pazartesiye kadar iyi bak kendine oldumu canim olcak insallah senin cadilar nazlansinlar bosver yeterki nazli nazli salina salina gelsinler hadi goreyim seni bu sene ankaraya gelirsem mutlaka gelip gorcem seni ve bebislerini eeee nede olsa bizde teyzeleriyiz

Guzbahar canim sagol iyi olmak icin calisiyorum sen leler yaptin insallah insallah hayirli haber verceksin bize esini ikna et mutlaka anne olmak seninde hakin ama uzulmek yok optum seni

Selcanim sekerparem ozledik seni nasilsin iyimisiniz Allaha senin ve bebisin icin du ediyorum optum senide bebiside

Breyze biliyorum bizi dusunuyosundur ama son gunler zorluyodur mutlaka dualarimidasiniz sende bebeginde

Umuselm nasilsin canim iyi misin, bugun kocam yok herkese bol bol yazayim dedim insallah kimseyi unutmadim
acmila iyiyim, herşey yolunda diyelim, 5 gün geçikmeyle tedaviye ortasından başladım, hayırlısı tatlim, hiç muayene , test vs olmadım, bu ay kafama göre başladım, salı günü size yumi var mı, nasıl, haber vereceğim inşallah..... bu arada evdeki çalışmayı da ihmal etmiyoruz tabiii kiii...

alisalis .!.:
[table="width: 500, height:100, class: grid, align: left"]
[tr]
[td] NICKI [/td]
[td] YAŞI [/td]
[td] YAŞADIĞI YER [/td]
[td] FSH [/td]
[td] LH [/td]
[td] TSH [/td]
[td] AMH [/td]
[td] E2 [/td]
[td] SAT [/td]
[td] BAT [/td]
[td] ÇOCUK SAYISI [/td]
[td] SON DURUMU [/td]
[td] SORUN [/td]
[/tr]
[tr]
[td] breezey [/td]
[td] 42 [/td]
[td] İstanbul [/td]
[td] 8,82 [/td]
[td] 3,33 [/td]
[td] 1,53 [/td]
[td] 0,8 [/td]
[td] 220 [/td]
[td] 26-Haz [/td]
[td] 24-Tem [/td]
[td] hiç çocuğu yok [/td]
[td] sponton HAMİLE –beta HCG 76,98 [/td]
[td] SEBEPSİZ [/td]
[/tr]
[tr]
[td] SelcanKerem [/td]
[td] 41 [/td]
[td] Hollanda [/td]
[td] 8 [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] ikizleri - 21 yaşında [/td]
[td] doğal yoldan hamile - [/td]
[td] SORUN YOK :)) [/td]
[/tr]
[tr]
[td] duova [/td]
[td] 41 [/td]
[td] İsviçre [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 23-Haz [/td]
[td] 18-Tem [/td]
[td] cocuk yok,şub2013 10 haftalik düsük. [/td]
[td] tüp için beklemede [/td]
[td] - [/td]
[/tr]
[tr]
[td] ummuseleme [/td]
[td] 42 [/td]
[td] Adana [/td]
[td] - [/td]
[td] 7 [/td]
[td] tiroid sorunu var [/td]
[td] 0,19 [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 1 çocuğu var [/td]
[td] yumi biriktiriyor [/td]
[td] REZERV AZLIĞI [/td]
[/tr]
[tr]
[td] lejena [/td]
[td] 43 [/td]
[td] İstanbul [/td]
[td] 12,9 [/td]
[td] 4,86 [/td]
[td] - [/td]
[td] 0,36 [/td]
[td] 52,37 [/td]
[td] 12-Mrt [/td]
[td] - [/td]
[td] çocuğu yok [/td]
[td] 5. Tüp- ile bebiş geldi. [/td]
[td] - [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hope73 [/td]
[td] 40 [/td]
[td] Almanya [/td]
[td] 5,38 [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 0,2 [/td]
[td] - [/td]
[td] 5-Tem [/td]
[td] - [/td]
[td] çocuğu yok [/td]
[td] 3 tüp, 1 kimyasal gebelik- , [/td]
[td] rezerv azlığı [/td]
[/tr]
[tr]
[td] ALISALIS [/td]
[td] 44 [/td]
[td] İzmir [/td]
[td] 18 [/td]
[td] 8 [/td]
[td] - [/td]
[td]0,18[/td]
[td] 39 [/td]
[td] 8- Haz [/td]
[td] -[/td]
[td] çocuğu yok [/td]
[td] mini tüp tedavisi[/td]
[td] Rezerv az(2 donmuşu var) . [/td]
[/tr]
[tr]
[td] TUTKU34 [/td]
[td] 44[/td]
[td] İzmir [/td]
[td] 7,94 [/td]
[td] 1,22 [/td]
[td] 1,34 [/td]
[td] 2,36 [/td]
[td] 680 [/td]
[td] 29-Haz [/td]
[td] - [/td]
[td] 1 kızı var [/td]
[td] 1. tüp negatif. [/td]
[td] - [/td]
[/tr]
[tr]
[td] PUFFY [/td]
[td] 45[/td]
[td] İstanbul [/td]
[td] 8,1 [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 0,24 [/td]
[td] - [/td]
[td]- [/td]
[td] - [/td]
[td] 1 oğlu var [/td]
[td]2.tüp-ALYA DÜNYAYA GELDİ [/td]
[td] sebepsiz [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Alarahan [/td]
[td] 43[/td]
[td] - [/td]
[td] 19 [/td]
[td] - [/td]
[td] troid problemivar[/td]
[td] - [/td]
[td] 19[/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] MİYOM ameliyatı oldu [/td]
[td] -[/td]
[/tr]
[tr]
[td] cmas1 [/td]
[td] 43,5 [/td]
[td]- y yer [/td]
[td] -fsh [/td]
[td] -lh [/td]
[td] -tsh [/td]
[td] -amh [/td]
[td] -e2 [/td]
[td] 7 aralık 2013[/td]
[td] 4 ocak 2014[/td]
[td] 1 oğlu var[/td]
[td] 2 tüp denemesi var, [/td]
[td] Sorun [/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td] nevser [/td]
[td] 40 [/td]
[td] izmir [/td]
[td] 4,98 [/td]
[td]2,28 [/td]
[td]1,15 [/td]
[td] 2 [/td]
[td]85 [/td]
[td] 4 aralık 2013[/td]
[td] 2 ocak[/td]
[td] -[/td]
[td] hedef spontan hamilelik[/td]
[td] sebepsiz infertilite [/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td] ays73 [/td]
[td] 40 [/td]
[td] yer [/td]
[td] -fsh [/td]
[td]- lh [/td]
[td] -tsh [/td]
[td] -amh [/td]
[td] -e2 [/td]
[td] [/td]
[td] -bat[/td]
[td] [/td]
[td] 2 tüp negatif, sponton hamile 22 haftalık [/td]
[td] - Sorun [/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]miranda [/td]
[td] yaş [/td]
[td] yer [/td]
[td] -fsh [/td]
[td]- lh [/td]
[td] -tsh [/td]
[td] -amh [/td]
[td] -e2 [/td]
[td] sat[/td]
[td] -bat[/td]
[td] 1 çocuğu var[/td]
[td] durumu [/td]
[td] - Sorun [/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]zeytun [/td]
[td] yaş [/td]
[td] yer [/td]
[td] -fsh [/td]
[td]- lh [/td]
[td] -tsh [/td]
[td] -amh [/td]
[td] -e2 [/td]
[td] sat[/td]
[td] -bat[/td]
[td] [/td]
[td] durumu [/td]
[td] - Sorun [/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]elifoo [/td]
[td] yaş [/td]
[td] yer [/td]
[td] -fsh [/td]
[td]- lh [/td]
[td] -tsh [/td]
[td] -amh [/td]
[td] -e2 [/td]
[td] sat[/td]
[td] -bat[/td]
[td] [/td]
[td] durumu [/td]
[td] - Sorun [/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]arnavut73 [/td]
[td] yaş [/td]
[td] yer [/td]
[td] -fsh [/td]
[td]- lh [/td]
[td] -tsh [/td]
[td] -amh [/td]
[td] -e2 [/td]
[td] sat[/td]
[td] -bat[/td]
[td] [/td]
[td] durumu [/td]
[td] - Sorun [/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]güzbahar [/td]
[td] 41 [/td]
[td] sakarya [/td]
[td] -fsh [/td]
[td]- lh [/td]
[td] -tsh [/td]
[td] -amh [/td]
[td] -e2 [/td]
[td] sat[/td]
[td] -bat[/td]
[td]cocuk yok [/td]
[td] 1 tüp negatif [/td]
[td] rezerv ve sperm az [/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]acmila [/td]
[td] 43[/td]
[td] Almanya [/td]
[td] -7,89 [/td]
[td]- lh [/td]
[td]0,71 [/td]
[td] -amh [/td]
[td] 196 [/td]
[td] sat[/td]
[td] -bat[/td]
[td] cocuk yok[/td]
[td] İST.da 3 mini tüp denedi[/td]
[td] - Sorun [/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]ensuece [/td]
[td] 36[/td]
[td] istanbul [/td]
[td] -fsh [/td]
[td]- lh [/td]
[td] -tsh [/td]
[td] -amh [/td]
[td] -e2 [/td]
[td] sat[/td]
[td] -bat[/td]
[td] çocuk yok[/td]
[td] 5tüp denemesi var [/td]
[td] – erkek infertilitesi[/td]
[/tr]
[/table]
duovacığım eklemeler yaptım

günaydın canım benim :))))

iyi dileklerin için çokkkkkkkkk teşekkür ederimmmm hepimizi için iyi olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhh ..

başım üstünde yerin var her zaman beklerim herkesi beklerim ankarayaaaa

ve en önemlisi bütün nazımı sıkıntımı derdimi her şeyi anlayan çeken sizsizinizzz elbette teyzelerisinizzzz

hepinizi çok seviyorummmmmm :))))

Iyi hafta sonlari arkadaslar,

elifoo, canim az kaldi seninde hamileyim haberi vermene, bizde seninle beraber bekliyoruz.

Cmas1, inciri yarim biraktin sogani öyle yinede umutluyuz senden, regl olma zamanindi gelmesinde, hamile haberini alalim buradan.

Selcan, noel tatili bitti pazartesi ise geleceksin. senden o zaman haberleri aliriz doktora gittinmi ne zaman gideceksin.

ummu, diger topikte okudum doktorun e-mail göndermis ne yaptin.. neye karar verdin.?

nevser arkadasim senden ne haber ugramaz oldun yahu arada ugrasan diyorum.

acmila, canim seninde subatta tedavin baslayacakmis hayirli olsun subattan evvel diliyorum bebegin dogal yoldan gelsin.

ensuece, Sende cok emek vermissin arkadasim, hele tüp bebek öncesi hazirlik diye ne harcamalariniz olmus, dilerim bu cabalarin bosa gitmesin bir an evvel bebegine kavusursun.

güzbahar, su siralar tüp bebek tedavin yok ne yapiyorsun? dogal hamilelik icin kür vs. kullandigin birsey varmi.?

Aliscigim, tabloyu yenilemissin ellerin dert görmesin, bebeginin basini oksasin.

Miranda, dilerim seninde 2. bebisin tez zamanda saglikla gelsin.

zeytun. yoksun nerelerdesin umarim hersey yolundadir,

arnavut, canim senin son durum nedir neler yapiyorsun.?

Son düzenleme:
Iyi hafta sonlari arkadaslar,

elifoo, canim az kaldi seninde hamileyim haberi vermene, bizde seninle beraber bekliyoruz.

Cmas1, inciri yarim biraktin sogani öyle yinede umutluyuz senden, regl olma zamanindi gelmesinde, hamile haberini alalim buradan.

Selcan, noel tatili bitti pazartesi ise geleceksin. senden o zaman haberleri aliriz doktora gittinmi ne zaman gideceksin.

ummu, diger topikte okudum doktorun e-mail göndermis ne yaptin.. neye karar verdin.?

nevser arkadasim senden ne haber ugramaz oldun yahu arada ugrasan diyorum.

acmila, canim seninde subatta tedavin baslayacakmis hayirli olsun subattan evvel diliyorum bebegin dogal yoldan gelsin.

ensuece, Sende cok emek vermissin arkadasim, hele tüp bebek öncesi hazirlik diye ne harcamalariniz olmus, dilerim bu cabalarin bosa gitmesin bir an evvel bebegine kavusursun.

güzbahar, su siralar tüp bebek tedavin yok ne yapiyorsun? dogal hamilelik icin kür vs. kullandigin birsey varmi.?

Aliscigim, tabloyu yenilemissin ellerin dert görmesin, bebeginin basini oksasin.

Miranda, dilerim seninde 2. bebisin tez zamanda saglikla gelsin.

zeytun. yoksun nerelerdesin umarim hersey yolundadir,

arnavut, canim senin son durum nedir neler yapiyorsun.?
canım doktor bakalım ona göre karar verelim dedi..ben bu ay incir yapmak istiyodum ama..bilemedim şimdi doktora gidip adanada iyi bi doktora normal kadın doğumcular pek anlamıyorlar tüp bebek doktorlarınada gidemiyorum..en azında kist vermı baktırıp tekrar klomen içebilirim..hayırlı diyelim.canım benim sen nasılsın neler yapıyosun..mayısta seninde süre bitiyor..yaza inşallah hamiş girelim hep birlikte inşallah..:49::49:

iyidir canım sen neler yapıyorsun..yer gök dua üsüne canım allah kabul etsin dualrını..:49::49::49::49::49:

Back
X