Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Biz yaptirmistik.bende çok hafif çıkmıştı. Jinekologuma verdim okudum dedi ama ne coraspirin nede igne verdi.doğru bir doktora gidemedim. Ensu demişti bana.soruyorum şimdi neden 3.6 mm. 6 haftalik görünümünde. 8 haftaligi m ben.%50 dedi.korkuyorum
canim bebek geridenmi gelmeye basladi..
daha oncede yazdigim gibi trombofili testlerinden bir tanesi bile sorunlu olsa dahi mutlaka coraspirin ve kan sulandirici kullanman gerekli yoksa bebege giden damar yolunda kan pihtilasmasi oluyor ve bebek gelisimi yavas oluyor..
daha oncedende dusugun vardi o yuzden pihti varsa ayri bir hematologa gitmen daha uygun yoksa cogu kadin dogumcu doktor pihti sorununu onemsemiyor..
canini sikma geriden gelen sonra o arayi kapatan oluyor cnm ama bu geride gelmede habire ara aciliyorsa iyi degilmis.. doktorun igne vermedimi..

canim bebek geridenmi gelmeye basladi..
daha oncede yazdigim gibi trombofili testlerinden bir tanesi bile sorunlu olsa dahi mutlaka coraspirin ve kan sulandirici kullanman gerekli yoksa bebege giden damar yolunda kan pihtilasmasi oluyor ve bebek gelisimi yavas oluyor..
daha oncedende dusugun vardi o yuzden pihti varsa ayri bir hematologa gitmen daha uygun yoksa cogu kadin dogumcu doktor pihti sorununu onemsemiyor..
canini sikma geriden gelen sonra o arayi kapatan oluyor cnm ama bu geride gelmede habire ara aciliyorsa iyi degilmis.. doktorun igne vermedimi..
Yarın sabah 9 gidicem net olarak kalp atışını bakacaklar ve igne yi sanırım o zaman verecekler. Jinekolog onemsemedi sanırım. Kahretsinki oturdum bekledim evde .gidip yarım almancamla sorsaydim keşke. Bana bakın diye.tromboli paneli yaptirdik biz eşim temiz çıktı bende pihtilasma çok hafif yazıyordu. Bunuda onemsemedik.allah korusun birsey olursa yazık diycem yani bu dusuncesizligime. Yarın belli olacak ensucugum. Doktor dediki ebat çok önemli değil kalp atımı önemli bizim için. 3.6 mm boyu 6 haftalik gibi.ama ben 8 ci haftamdayim. En azından 10 mm olması lazım

[QUOTE="monkey, ben de seni merak etmiştim..döndüğüne sevindim..ben im bu ay folikül yok...ağladım ağladım geçti..şimdi bir takım kürler öğreniyorum. .deneceğim. çörek otu bal tarçın başladım..savaşa devam; ) sen nasılsın

Uzuldum ins birgun alirsin bebegini kucagina

amin canım

Normalde 8 haftalik bebeğin 12 mm. Benimki 3.6 mm yani 6 haftalik gibi görünüyor. Kalp atim i belli belirsizdi. Çok korkuyorum

sakin ol canım Allah yardım etsin sana

aranıza çok katılamıyorum ama kalbim sizinle ve dualarımdasınız... benim 4. deneme. hiçbirinde de transfer aşamasına bile gelinemedi, yumurtalarım erkenden çatlıyor ve beni terk ediyor... vardır bunda da bir hayır... yarın ultrason var bakalım ne olacak iğne tedavisi 4. gündeyim... dualarım sizinle...

inşallah bu sefer bebeğine kavuşursun canım

Tamamı evimde doğdu, elimde büyüdü. Köpeğim de 45 günlüktü geldiğinde. Şimdi 4 yaşında. Ailem de sever hayvanları ve evimizde hep bir dostumuz olurdu. Köpek, kuş, balık, su kağlumbağası... Ben kedileri yeni keşfettim malesef. Arayı kapatmaya çalışıyorum şimdi :KK22:

zanork ben kedilerden korkuyorum sakın dalgaç geçme ama bu gerçek ve nlarda bunu biliyo gibi balkona çıkıyorum koşup geliyolar balkona çıkıyolar bugünde balkona çıkmış mutfağın camının önüne oturmuş ne yapacam ben ya

yaaa çok merak ettimm anne olabildinizmii..

siz anne olabildinizmii..

çooooooooooooooooooook uzun bir aradan sonra herkeslere selammmmm :) :KK3:

bu bebe karında durduğu gibi durmuyormuş , 9 ayda öğrendiğim bu oldu ::KK53: Daha dün oldu olacak dediğim kuzum , kızçem , doğdu ve 9 aylık oldu bile :) :KK68:

Sevgili oglumun :) , puffy nin kuzusu doğdu , anne olabildi ve o kuzu şu an 15 aylık :):KK39:

benim hikayemi eski dönemdaşlarım bilir, kısaca ; 42 yaşında tüp doktorlarına inat , hormonsuz hamile kalıcam diyen ve Rabbimin izniyle bunu başaran bir hatunum :)))) :D:D ellerinizde yalar:p ( öper diyemeyeceğim , henüz bilmiyor :) ) , 9 aylık bir kızçem var, Elifimm :KK37: bebe hormonsuz oldu , şükürler olsun , normal doğumla da dünyaya geldi. :) :D:D

Yeni bir yıla gireceğimiz şu son eski yıl günlerinde , umudunuzu hiç yitirmeyin demeye geldim.:cool:
Bir de hepinize mutlu yıllar dilemeye..:KK73:. 2015 tüm bebesizlerin , bebeli yılı olsun demeye :)):KK68:

Tekrar isteyenlere de tekrar nasip olsun demeye :KK66:

hepinizi sevgiyle kucaklıyorum ve öpüyorummm :KK74: ayyy öpüyoruz :KK60:

Breezey; )) çok sevindim. Kutlarım seni yürekten...Umarım hepimize uğurlu gelir bu haberler...Bu kadar hormonsuz süreci nasıl geçirdin;)

Merhaba Canlar;
Nasılsınız?
Hızlı hızlı okudum.
Herkese sevgiler.
negatif aşılaması sonrası oluşan kistlerin gitmesi için doğum kontrol hapı kullanıyorum.
Beni çok kötü yaptı başğarısı halsizlik ölüyorum bütün gün.
Ginera kullanıyorum daha önce kullanan oldu mu?
İnşh bununla giderler bakalım.
Ne zaman tüpe başlayacağımız belli değil.
doğum kontrol hapı yumurtaları baskılıyormuş vs... birşey anlattıp durdu doktorum.
bakalım gidecekler mi?

[QUOTE="monkey, ben de seni merak etmiştim..döndüğüne sevindim..ben im bu ay folikül yok...ağladım ağladım geçti..şimdi bir takım kürler öğreniyorum. .deneceğim. çörek otu bal tarçın başladım..savaşa devam; ) sen nasılsın

desene beraber ağlamışız :)) bende ağladım ağladım ağladım..sonra yeniden kalktım..çörek otu bal bende duymuştum, hatta bazı arkadaşlarımız incir kürünü yapmışlardı yumurta sayısını artırmak için..ama arı sütününde faydası olduğunu duydum..Yanlış birşey yapmak istemem ama, kemeraltında sepe natürel var.. orda senden testlerini istiyip , sana göre kür hazırlıyorlar..ama sen yinede araştır derim, çünkü ordaki bal, arı sütü vb. Çinden getiriyorlarmış diye duydum, ama her çinden gelen kötümü bilmiyorum sadece bi fikir..anladığın üzre fikir veriyorum, ama kullandıkları malzemelri bilmiyorum..ama sepe meşhurdur izmirde.
Arı sütünün piyasada çok farklı fiyatları var,beni şaşırdan ordakinin fiyatı ucuzdu beni bu düşündürdü sadece..

çooooooooooooooooooook uzun bir aradan sonra herkeslere selammmmm :) :KK3:

bu bebe karında durduğu gibi durmuyormuş , 9 ayda öğrendiğim bu oldu ::KK53: Daha dün oldu olacak dediğim kuzum , kızçem , doğdu ve 9 aylık oldu bile :) :KK68:

Sevgili oglumun :) , puffy nin kuzusu doğdu , anne olabildi ve o kuzu şu an 15 aylık :):KK39:

benim hikayemi eski dönemdaşlarım bilir, kısaca ; 42 yaşında tüp doktorlarına inat , hormonsuz hamile kalıcam diyen ve Rabbimin izniyle bunu başaran bir hatunum :)))) :D:D ellerinizde yalar:p ( öper diyemeyeceğim , henüz bilmiyor :) ) , 9 aylık bir kızçem var, Elifimm :KK37: bebe hormonsuz oldu , şükürler olsun , normal doğumla da dünyaya geldi. :) :D:D

Yeni bir yıla gireceğimiz şu son eski yıl günlerinde , umudunuzu hiç yitirmeyin demeye geldim.:cool:
Bir de hepinize mutlu yıllar dilemeye..:KK73:. 2015 tüm bebesizlerin , bebeli yılı olsun demeye :)):KK68:

Tekrar isteyenlere de tekrar nasip olsun demeye :KK66:

hepinizi sevgiyle kucaklıyorum ve öpüyorummm :KK74: ayyy öpüyoruz :KK60:

amin ,güzel dileklerin teşekkürler, bebeğinle ,sevdiklerinle beraber sağlık mutluluk dolu bir ömür dilerim.

Merhaba Canlar;
Nasılsınız?
Hızlı hızlı okudum.
Herkese sevgiler.
negatif aşılaması sonrası oluşan kistlerin gitmesi için doğum kontrol hapı kullanıyorum.
Beni çok kötü yaptı başğarısı halsizlik ölüyorum bütün gün.
Ginera kullanıyorum daha önce kullanan oldu mu?
İnşh bununla giderler bakalım.
Ne zaman tüpe başlayacağımız belli değil.
doğum kontrol hapı yumurtaları baskılıyormuş vs... birşey anlattıp durdu doktorum.
bakalım gidecekler mi?
Selam ben geçen seneki tedavimde kullanmıştım, tranferden tam 10 gün sonra baş ağrısı başladı artık 12.günde dayanamadım, evde ışıkları kapattıyordum(meğer migrenmiş), mide bulantısıda vardı.sonra acile zor yetiştirdiler.test sonucu 10 gebelik yok dediler, daha sonra yavaş yavaş geçti..ama gerçekten çok kötüydü.

Biz yaptirmistik.bende çok hafif çıkmıştı. Jinekologuma verdim okudum dedi ama ne coraspirin nede igne verdi.doğru bir doktora gidemedim. Ensu demişti bana.soruyorum şimdi neden 3.6 mm. 6 haftalik görünümünde. 8 haftaligi m ben.%50 dedi.korkuyorum

Geçmiş olsun arkadaşım. Gebeliğini adetine göre hesaplıyorsan arada iki haftalık fark olması normal. Adetin ilk günü gebe kalmadın ki. Döllenme ve tutunma tarihlerini saptamak ta mümkün değil. O yüzden ultrason görüntüsündeki gebelik haftan gerçek. O konuya takılma. Pıhtılaşma seviyen düşükse bir bardak ılık suya yarım limonun suyunu sık, yemeklerden sonra birer bardak iç. İşine yarayacaktır. Sen böyle sürekli endişeli olursan, hiç bir sebep olmadan da seni bırakabilir bebeğin. Stres, iç karın bölgesinde kontrol dışı kasılmalara neden olabiliyor. Salgı yapıları değişiyor, kan dolaşımın değişiyor ve bunların sonucunda sağlıklı bir bebeği kaybedebiliyorsun. Sık sık açık havada yorucu olmayan yürüyüşler yap. Bol su iç, kendini oyalayacak bir şeyler bul. Bebeğinin olacağını bil ama her dakika onu düşünme. Şu anki endişeli halin senin genel sağlığın için de iyi değil. 2 dakikalık stresi normal bir beden 48 saatte temizleyebiliyor. Sen sürekli endişelisin. Kendine, eşine, akrabalarına değilse bebeğine acı, biraz sakinleş. Lütfen...

Kızlar herkese mi zor kirk yaşından sonra hamile kalmak.Bekarim ve gerçekten uzuluyorum.Geçen ay adet düzensizliği için doktora gittim E 2 testi 284 çıktı doktor tahlilum geneline bakınca iyi dedi yumurta rezervi ama genelde yüksekmis değerler.
Allah hepinizi meleklerinize kavustursun

Kızlar selamlar hepinize .Dün doktora gittim malum kırmızılar geldi .Bu ay yine yumurta toplama var kısmet olursa.Baktı Erbil Bey bu ay natural yapıcaz dedi .Bir sefer daha böyle ilaçsız yapmıştık ama yumurtam erken çatlamıştı .Umuyorum böyle bişey olmaz .Bu arada @ummuseleme bu gün test yapacaktın mı aklımda öyle kaldı ,hayırlısı inşallah.

Bu arada dr sormadım bile durum ne diye ctesi yine kontrol var bakalım ne olcak .@Alara14 yeğenimize iyi bak canım.
canım bende dün merkezdeydim erbil beyle ilk görüşmemiz oldu..canımcığım senin donmş emriyoların varmı banada havuz sistemi uygulıycak iğne başlatı femara ve merional ile tedaviye başladık..

Back
X