Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Önce Rabbimin izniyle sonrada bu topikte tanıştığım tüm güzel yürekli insanların pozitif enerjisi ve duaları ile:KK68:Dilerim ki tüm bebiş yolu gözleyenler , hayırlısı ile kavuşsunlar yolunu beklediklerine:KK46:

Teşekkür ederim , aminn inşallah .:KK68: Daha güzelleri sizlerle olsun:KK25:

Teşekkürler, aminn inşallah diyeceğim Hoppa Rabbim ikinci kez anne olmayı nasip ederse çok mutlu olurum :KK68: benden önce ilk defa evlat sahibi olmak için mücadele edenlere nasip etsin,benim bir yavrum var şükürler olsun. :KK36:Bir de kardeşi olursa elbette tadından yenmezHoppa
tebrikleeer :)

Canim sana ne desem diye düşündüm deminden beri Allah sabir versin canim herseyde vardir bir hayir olacagi varsa yine olur Arkadasim, dilegim bugünleri cabucak atlatip salikli bir sekilde hamile kalman
sagol acmılacıgım.benım hatam çokta az olsun bende olan pıhtılaşma sorunumu goz ardı etmıycektım.doktora anlatmaya calıstım jınekologuma.ama anlatamayınca tum dosyamı goturdum oda ya baktı ya bakmadı hıc bırsey demedı.ama dıyorumya olacakla olecegın onune gecemeyız.sağlık olsun hersey ıcın tesekkurler

Canim sana ne desem diye düşündüm deminden beri Allah sabir versin canim herseyde vardir bir hayir olacagi varsa yine olur Arkadasim, dilegim bugünleri cabucak atlatip salikli bir sekilde hamile kalman
çok büyük geçmiş olsun...

sagol acmılacıgım.benım hatam çokta az olsun bende olan pıhtılaşma sorunumu goz ardı etmıycektım.doktora anlatmaya calıstım jınekologuma.ama anlatamayınca tum dosyamı goturdum oda ya baktı ya bakmadı hıc bırsey demedı.ama dıyorumya olacakla olecegın onune gecemeyız.sağlık olsun hersey ıcın tesekkurler
çok büyük geçmiş olsunnn

Bak canim burdaki hicbir doktor kansulandiriciyi önermiyor hata benim bir tedavimi asprin kulanmisim diye iptal edecekti nerdeyse benim burdaki raporuma göre Türkiyedeki Selman Lacin hem coaspirin hemde igne vermisti sen pihtilasma testlerini türkiyede tekrardan yaptir canim Bioenerji uzmani bile kulanma kansulandirici dedi niye bende bilmiyorum

Bak canim burdaki hicbir doktor kansulandiriciyi önermiyor hata benim bir tedavimi asprin kulanmisim diye iptal edecekti nerdeyse benim burdaki raporuma göre Türkiyedeki Selman Lacin hem coaspirin hemde igne vermisti sen pihtilasma testlerini türkiyede tekrardan yaptir canim Bioenerji uzmani bile kulanma kansulandirici dedi niye bende bilmiyorum
sımdı gec olsada esım burda tages klınıcte yaptırdığımız trombolu panelını okuyorda orda yazmışlar 20 yıl oncekı dusugumde pıhtılaşma sebebı ıle dusmus yazıyorçtam net bır sekılde okudu.onceden yapması gereken seyı.pekı bunu deseydık vermıyceklermıydı

sebep tam neydı bılmı
sımdı gec olsada esım burda tages klınıcte yaptırdığımız trombolu panelını okuyorda orda yazmışlar 20 yıl oncekı dusugumde pıhtılaşma sebebı ıle dusmus yazıyorçtam net bır sekılde okudu.onceden yapması gereken seyı.pekı bunu deseydık vermıyceklermıydı
neden bole oldu tam anlamış degılım açıkçası.normalde sağlıklı gıbı gorunuyoruz esımde bende bır suru test yapıldı.ıyı cıktı sadece cok hafıf kan pıhtılaşması olduğu yazıyordu.belkı onun onlemını alabılırdık.ıhmale geldı anlıycan.nasıp ıste

beyın kanaması gecırme tehlıkesı olur dıyemı vermıyorlar acaba.bebekten cok anneyı dusunduklerı ıcın

beyın kanaması gecırme tehlıkesı olur dıyemı vermıyorlar acaba.bebekten cok anneyı dusunduklerı ıcın
Canim bazi ilaclarin emilimini azaltiyomus vede tüpbebekte kesinlim kazanmamis Selman Lacin kesin kulanmalusin demisti burdaki doktor hayir gerekyok diyo bendede pihtilasma yok olabilir mis iyice sorcam ocak ayinda neden nicin bir anlatsin sen raporu gostersen verilermiydi acikcasi soru isareti canim tekbildigim burdaki doktor stratejisi malesef cok zayif

Diyorumki keşke duyduğum gün heparın almaya başlasam sonuç farklı olurmuydu. Ama 5 kizkardesim var hiçbirinde bole bir sorun yoktu.arti çok hafif pihtilasmadan mi kan besin gitmedi.yada sagliksiz did a gelismedimi. Gidicem doktora.sağolun allah önümüzu açık etsin
Canım çok geçmiş olsun yazacak birşey bulamadım umarım en kısa zamanda toparlanıp ayağa kalkarsın ....öpüyorum.
kızlarım şimdi doktordan geldim tedavi 6. gün ve yumurtalar 4 tane 12.5 ile 17.5 arası boyutları artık gonal fi kesti dr akçam cetrotait vurunacağım... benim 4. denemem ve erken çatlıyor yumoşlar dr toplayamadan gidiyorlaer.. bu sefer erken alacağım seni toplama işine dedi çarşamba toplanacaklar inşallah.. gerçi ben her işlem sonrasında ağlıyorum çünkü yok oluyorlar. Umarım bu sefer benimle kalırlar... Şimdilik hepiniz Allaha emanet olun ve hepiniz dualarımdasınız
İSRA (82)
Ve nunezzilu minel kur’âni mâ huve şifâun ve rahmetun lil mu’minîne ve lâ yezîduz zâlimîne illâ hasârâ(hasâran).

Biz Kur'ân'dan mü'minlere şifâ ve rahmet olan şeyler indiriyoruz. Ama bu, zâlimlerin ziyanını artırmaktan başka bir katkıda bulunmaz.
Sanırım 17.5 luk gelştiği çin gonal f kesilmiş daha fazla büyüyüp çatlamasın diye ..bu sefer inşallah catlamadan toplanıp güzelce döllenirler...spor yapıyorsan bu dönemde yapmamanı tavsiye ederim bunu dr um bana söylemişti.
Önce Rabbimin izniyle sonrada bu topikte tanıştığım tüm güzel yürekli insanların pozitif enerjisi ve duaları ile:KK68:Dilerim ki tüm bebiş yolu gözleyenler , hayırlısı ile kavuşsunlar yolunu beklediklerine:KK46:

Teşekkür ederim , aminn inşallah .:KK68: Daha güzelleri sizlerle olsun:KK25:

Teşekkürler, aminn inşallah diyeceğim Hoppa Rabbim ikinci kez anne olmayı nasip ederse çok mutlu olurum :KK68: benden önce ilk defa evlat sahibi olmak için mücadele edenlere nasip etsin,benim bir yavrum var şükürler olsun. :KK36:Bir de kardeşi olursa elbette tadından yenmezHoppa
Maşalllahh umarım ikinci kez doğalından anneliği tadarsınız.,

Coraspin bana da transferler sonrası vermişti drum ama ben içmedim içmek istemediğimide söyledim tamam demişti ...

Coraspin bana da transferler sonrası vermişti drum ama ben içmedim içmek istemediğimide söyledim tamam demişti ...

Selamlar arkadasim, coraspirini bir sorunun olmadigi haldemi verdi doktorun?Türkiye'de cogu doktor veriyor sanki burada 47 yasinda bir arkadas ikizlere hamileydi, Türkiye'de doktora gitmisti, yastan dolayi bana coraspirin verdi dedi, buradaki doktorum vermedi dedi, yasimizla alakalimi yoksa nedir bunu ben bilmedigim icin soruyorum iyi aksamlar.

Neden içmek istemedin. Şimdi açıkçası kendimi suçluyor um.neden diyorum nete o kadar giriyo dum okuyodum. Pıhtılaşma nin ciddiyetine varsaydim kendimce bir önlem alırdım

genetik texti yapildi am normal her sey dedi... standart uygulama sanirim hocanin tarzi. bir gun coraspin ve falbiol veriyor diger gun coraspin ve bemiks c... sanirim benim dr un tedavi stratejisi... zaten ilac olarak da sadece gonal f kullandim.simdi de evet sanirim erken buyudukleti icin yumurtalar igneyi kes dedi . 6. gunum ve simdi cetrotait vuracagim.

amaaaan tatliciklar nadipse gelir yelden yemenden... yeterki rabbil oll desin hepicinizi opuyorum gidip cetrotaitimi vurayim da catlamasinlar bakalim

Neden içmek istemedin. Şimdi açıkçası kendimi suçluyor um.neden diyorum nete o kadar giriyo dum okuyodum. Pıhtılaşma nin ciddiyetine varsaydim kendimce bir önlem alırdım
lutfen kendine yuklenme tabi ki boyle olmasaydi ama belki daha da guzeli olacak... insallah daha da hayirlidi olacaktir.

Back
X