- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
- #27.101
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun tedavin, bebekli bitsin inşallah.![]()
Öncelikle aramıza hoşgeldin canım.Bende sizi uzaktan takip edenlerdenim kendimden bahsedeyim biraz 1973 dogumluyu 14 yasinda bir oglum var 4.5 senedir korunmuyorum bi evladimin daha olmasini cok istedim ama olmadi sizden ricam bilginiz varsa yardimci olmaniz tup dusunmuyorum esim istemiyo normal olursa olur dedi bu zaman zarfinda ancak 2 kere doktora gittim yumurtalarimin iyi oldugunu soyledi 3 senedirde gitmiyorum gittim ancak smear testi yaptirmistim daha yeni acikcasi utaniyorum bu yasta cocuk dusunuyorum demeyi sizce ne gibi bi yol izlemeliyim simdiden tesekkurler
İlk yazdigimdan beri giremedim. Canim sıkkındi cok. Dun degil evvelsi gunu kanamam oldu. Cok degil biraz ama.... Moralim cok bozuk cok. Yarin kese gormeye gidecektim. Simdi girdim tuvalete az da olsa yine gelmis. Offfff kafayi yicem...
İlk yazdigimdan beri giremedim. Canim sıkkındi cok. Dun degil evvelsi gunu kanamam oldu. Cok degil biraz ama.... Moralim cok bozuk cok. Yarin kese gormeye gidecektim. Simdi girdim tuvalete az da olsa yine gelmis. Offfff kafayi yicem...
Canım evde yat dinlen. Canını sıkma. Biliyorsunki Bebiş etkilenir. Hangi klinikte tedavi oldun canım. Bende yarın kese görmeye gidecemİlk yazdigimdan beri giremedim. Canim sıkkındi cok. Dun degil evvelsi gunu kanamam oldu. Cok degil biraz ama.... Moralim cok bozuk cok. Yarin kese gormeye gidecektim. Simdi girdim tuvalete az da olsa yine gelmis. Offfff kafayi yicem...
Canım Belli bir değerin üzerine çıkınca kese görünüyor ve ultrasonla kese takibi gebeliğin değerlendirilmesinde daha kıymetli bilgiler veriyor. Kese görünmezken Beta HCG önemli bir ipucu ama kese göründükten sonra gerek kalmıyor teste.Günaydın arkadaşlar.hepnizin hafta sonu çok güzel geçsin.sizlere bir sorum olacak. Ben Çarşamba bhcg baktırmıştımmm 913 çıktı. Doktor Salıya kese görmeye çağırdı . Bir daha baktırmana gerek yok dedi. Ama ben meraktan cuma idrarda baktım. 2 çizgi çıktı. Acaba bhcg yi tekrar baktırmama gerek varmı? Inşallah 2015 yılında hepimiz anne oluruz inşallah
Canım înşallah herşey istediğin gibi olur. Bende yArın klinikteyim.inşallah foliküllerin kaliteli şekilde büyümüştürcanlar bugün inelerimin 4 günü çarşamba kontrolüm var inş büyümüştür yumoşlarım..geçen tedavimde iptaler yaşadım inş yeni merkz uğurlu gelir canlar..2015 yılı hepimiz doğurma yıllı olsa ne iyi olur..Allahım duy sesimizi..
Canım çok geçmiş olsun. Allah herşeyin hayırlısını versin. Sağlıklısını versin.Kanım 39.000 den 35.000 dusmus.Ultrasalda embrio gorunmedi. Simsiyah ti içi. Eriyip gitti m embrio.yarın kürtaj olacagim.pıhtılaşma dan kan gitmemiş olabilir dediler. Nedim hayırlısı
canım senin hamile kalman bana çok büyük umut oldu aslında memeoriali düşünüyordum ama birden kara değiştirdim inş hakımızda hayırlsısı olsun önce keseyi sonrada pıt pıtları duyarsın inş..Allahım kucağına sağlıklı almayıda nasip etsin..Canım evde yat dinlen. Canını sıkma. Biliyorsunki Bebiş etkilenir. Hangi klinikte tedavi oldun canım. Bende yarın kese görmeye gidecem
Doktorumu biraz önce aradım. Bhcg yi tekrar baktırayımmı diye. Gerek yok baktırma. Yarın gel kese görelim dediCanım Belli bir değerin üzerine çıkınca kese görünüyor ve ultrasonla kese takibi gebeliğin değerlendirilmesinde daha kıymetli bilgiler veriyor. Kese görünmezken Beta HCG önemli bir ipucu ama kese göründükten sonra gerek kalmıyor teste.
Âmin canım. Sende en kısa zamanda anne olursun inşallah.canım senin hamile kalman bana çok büyük umut oldu aslında memeoriali düşünüyordum ama birden kara değiştirdim inş hakımızda hayırlsısı olsun önce keseyi sonrada pıt pıtları duyarsın inş..Allahım kucağına sağlıklı almayıda nasip etsin..
canım sen direk erbil beyle iletişime giriyormusun..hemşiresi ile görüştüm bende az önce 2 toz bir su yazmışlar ben iki su iki toz yaptım farketmez dedi hemşiresi..Doktorumu biraz önce aradım. Bhcg yi tekrar baktırayımmı diye. Gerek yok baktırma. Yarın gel kese görelim dedi
amin canımcığım ben diğer tedavilerimde çok iptaler yaşadım genelde yumoşlar klomenle büyümüyordu bazen..şimdi merinol iğne kullanıyorum 225mg..senin yumoşların nasıl büyümüştü iğneylemi büyümüştüÂmin canım. Sende en kısa zamanda anne olursun inşallah.
Canım hicran açıyor teli. Ondan Erbil bey alıyor müsaitse. İşte öle canım. 2 doz 1 su yap artık.genelde aynı dozları verir Erbil bey. Önce Allah'ın sonra erbîl beyin vesilesi ile sende 2015 te anne olacaksın inşallah. İşte çalışıyorsun değilmi? Nasıl gidiyor çalışmacanım sen direk erbil beyle iletişime giriyormusun..hemşiresi ile görüştüm bende az önce 2 toz bir su yazmışlar ben iki su iki toz yaptım farketmez dedi hemşiresi..
Günaydın arkadaşım. Kahvaltı hazırladım. Ev yapımı keçi peyniri ve maydonozla milföyden börek yaptım. Yalancı çemenim var (çemen otum bitmiş) zeytinlerimi çıkardım, siyahları kekik, kırmızıbiber ve limonla tatlandırdım. Süzme yoğurdun içine kırmızıbiber ve nane ekledim. Tuzlu tereyağı, anason balı, haşlanmış yumurta ve sıcacık çay da hazır. Tava ekmeği buldum dün. Ondan da var kahvaltıda. Üstüne de kestane şekeri yapmıştım dün akşam.
Bu defa hepsi var valla. Klavye işi değil. Hadi bekliyorum![]()
Günaydınn kızlarr ..
İstanbul sabah'ın erken saatlerınden beri deli gibi esiyor
hastaneyi aradım ben ilaç kullandıgım için relg olup olmamam önemli değilmiş.
Yani bugün tedavimin ilk günü..
İnşallah yolum açık olur ve hepimize uğurlu bereketli gelir..
2015 hepimize doğurma yılı olsun..![]()
Gunaydin kizlar harika bir haft dilerim herkese
canlar bugün inelerimin 4 günü çarşamba kontrolüm var inş büyümüştür yumoşlarım..geçen tedavimde iptaler yaşadım inş yeni merkz uğurlu gelir canlar..2015 yılı hepimiz doğurma yıllı olsa ne iyi olur..Allahım duy sesimizi..
canım hayırlı olsun.Canım înşallah herşey istediğin gibi olur. Bende yArın klinikteyim.inşallah foliküllerin kaliteli şekilde büyümüştür
çok teşekkürler,Çok sevindim yadigaryadiçok güzel haber..inşaallah hersey böyle su gibi akar...
Canım yeni bir yıl, yeni bir merkez, yeni bir tedavi... Bissürü bissürü yeni var!canlar bugün inelerimin 4 günü çarşamba kontrolüm var inş büyümüştür yumoşlarım..geçen tedavimde iptaler yaşadım inş yeni merkz uğurlu gelir canlar..2015 yılı hepimiz doğurma yıllı olsa ne iyi olur..Allahım duy sesimizi..