Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Öncelikle aramıza hoşgeldin canım.
Bunda utanacak ne var ayol? :KK57: Herkesin hayatı farklı akar, herkes farklı deneyimlerden geçer. Kimsenin kimseyi kınamaya ne hakkı ne de hali yok. Bence şöyle bir yol izlemelisin: Doktordan randevu al, randevu günü git, 4-5 yıldır korunmadığımız halde çocuk sahibi olamadık. Ama ben bir kez daha anneliği yaşamak istiyorum. Buna engel bir durum olup olmadığını öğrenmek istiyorum de doktorun gözünün içine baka baka. :KK30:Sakince... Oldukça olağan şekilde. Adını söylercesine.. Çünkü senin yeniden anne olmak istemen de o kadar normal, o kadar doğal. Sevgiler canım.. :KK36:
Cok tesekkur ederim guzel yorumunuz icin butun heyacanimi yenip doktora gitmeye karar verdim yarin icin randevu aldim bakalim bir adim attim insallah hersey cok guzel olur dogal yoldan hamile kalabilirsem ne mutlu bana tup ve asilama secenegim yok eşim istemiyo ben kendi cabalarimla ne yapabilirsem artik allah yar ve yardimcimiz olsun sizi cok opuyorum

Zanork transferden sonra nar suyu icilebiliuormuydu ..icilemez diyenler olmus

Kim söylemiş bakayım onu? :p
Nar suyu rahmi kalınlaştırmak için içiliyor, tutunmaya kadar transferden sonraki 3-4 gün daha içilebilir. Özellikle rahim inceliği olanlarda. Tutunmadan sonra bebeğin kendi hormonları da devreye gireceği için mümkün olduğunca tüketmemekte fayda var. Ayrıca bebeğin rahim duvarına ulaşıp damarlardan beslenebilmesi gerek. O yüzden hiç değilse 8 haftalık olana kadar (aşerme hariç) tüketilmemeli. Sonrasında da günlük yarım nar yenebilir. Kanı temizleme özelliği de var çünkü.

8 gibi bana alttan fitil verdiler.rahim sert durumdaymis. Yumuşacık diye kürtaj daha rahat daha risksiz olsun diye.neyse sonra büyük bir ameliyat çıktı dediler siz 12 kaldınız dediler.saat 12 ye. Eşime git eve kahvaltını et dedim.bende uyurum biraz dedim gece uyuyamamistim. Ablam da geliyodu onada gelme 12 de gel dedim.kaldım tek hafif uyumaya başladım ama bana yavaş yavaş sancı gelmeye başladı. Ben sandim düşük yapıyorum. Meğer fitil içeriyi iyi ederken sancı veriyormus. Bir damla kan gelmiyodu başladı kan gelmeye.ama ağrı gittikçe arttı. Suni sanciymis bu.biraz dayandim. Ama başladı bütün vücudum yanmaya. Şu dökme ye başladı vücudum ter yani.uzerimdeki hast giysisi şu oldu.sürekli canımın açısından wc odaya gidip gelmeye başladım. Şu gibi ishal gelmeye başladı. Dayanamadım dedim oluyorum.önce dediler biraz sabredin.azcık ettim dexim oluyorum.bana hafif ağrı kesici verdiler. Az şu ile aldım ama 1 dakika sonra 1 litreye yakın. Migdemden sarı su kustum yatağa tablette çıktı. Temizlediler ama ben inliyorum. Cami açtım disarisi_5 derece.ben yaniyorum disarisi soğuk sanırım ben soklandim. Başladım yatakta ziplamaya vucudum. Hemen bana kolumdan ağrı kesici serum taktilar. Onuda ben sarsilirken damara degilde deri altına takmislar kolum balon gibi şişti. Cagirdim cikartip başka yere taktilar. Ve nihayet ağrı yavaş yavaş kesildi.1 doktor geldi ameliyat haneyi ariyorum sizi alacaklar dedi.gerci 2 yi buldu.ablam eşim iyi beni ole gormediler çok daha kötü olacaktı.

8 gibi bana alttan fitil verdiler.rahim sert durumdaymis. Yumuşacık diye kürtaj daha rahat daha risksiz olsun diye.neyse sonra büyük bir ameliyat çıktı dediler siz 12 kaldınız dediler.saat 12 ye. Eşime git eve kahvaltını et dedim.bende uyurum biraz dedim gece uyuyamamistim. Ablam da geliyodu onada gelme 12 de gel dedim.kaldım tek hafif uyumaya başladım ama bana yavaş yavaş sancı gelmeye başladı. Ben sandim düşük yapıyorum. Meğer fitil içeriyi iyi ederken sancı veriyormus. Bir damla kan gelmiyodu başladı kan gelmeye.ama ağrı gittikçe arttı. Suni sanciymis bu.biraz dayandim. Ama başladı bütün vücudum yanmaya. Şu dökme ye başladı vücudum ter yani.uzerimdeki hast giysisi şu oldu.sürekli canımın açısından wc odaya gidip gelmeye başladım. Şu gibi ishal gelmeye başladı. Dayanamadım dedim oluyorum.önce dediler biraz sabredin.azcık ettim dexim oluyorum.bana hafif ağrı kesici verdiler. Az şu ile aldım ama 1 dakika sonra 1 litreye yakın. Migdemden sarı su kustum yatağa tablette çıktı. Temizlediler ama ben inliyorum. Cami açtım disarisi_5 derece.ben yaniyorum disarisi soğuk sanırım ben soklandim. Başladım yatakta ziplamaya vucudum. Hemen bana kolumdan ağrı kesici serum taktilar. Onuda ben sarsilirken damara degilde deri altına takmislar kolum balon gibi şişti. Cagirdim cikartip başka yere taktilar. Ve nihayet ağrı yavaş yavaş kesildi.1 doktor geldi ameliyat haneyi ariyorum sizi alacaklar dedi.gerci 2 yi buldu.ablam eşim iyi beni ole gormediler çok daha kötü olacaktı.
2 de girdim bucukta çıktım. Şimdi ne hissediyorum ne oldu ne olacak.bu sonu açıdan bitse bana bir imtihandi. Rabbim beni her türlü sinadi. Verdigiyle aldigiyla canimla sukrumle. O acıyı çekerken hayatım kaybettiklerim sukursuzlugum umutsuzlugum katilasmis kalbim Alah tealaya isyanim. Olmazsa olmazlarim. Ve dedimki Rabbim canımı bağışla bana verdiğin sagligima bin sukur.istersen yine verirsin istemezsende bir bildiğin vardır dedim. Hayatı kendime zehretmiycem. Ayrıca gozlerimide açtım. Dost kim düşman kim iyice gördüm. Velhasıl hayatım canım hicbirseyden hiç kimseden önemli değil. Akışına bırakacağım. Hayat hos geldi sefa geldi

2 de girdim bucukta çıktım. Şimdi ne hissediyorum ne oldu ne olacak.bu sonu açıdan bitse bana bir imtihandi. Rabbim beni her türlü sinadi. Verdigiyle aldigiyla canimla sukrumle. O acıyı çekerken hayatım kaybettiklerim sukursuzlugum umutsuzlugum katilasmis kalbim Alah tealaya isyanim. Olmazsa olmazlarim. Ve dedimki Rabbim canımı bağışla bana verdiğin sagligima bin sukur.istersen yine verirsin istemezsende bir bildiğin vardır dedim. Hayatı kendime zehretmiycem. Ayrıca gozlerimide açtım. Dost kim düşman kim iyice gördüm. Velhasıl hayatım canım hicbirseyden hiç kimseden önemli değil. Akışına bırakacağım. Hayat hos geldi sefa geldi

canımm benimm çok çok geçmiş olsun, sözün bittiğii noktaa ne yazıkki..:((
ben 2 aydır halen kendime gelemedim çok zorr seni ne yazıkki çok iyi anlıyorum..

Geçmiş olsun. Ne çok badire atlatmışsın. Çok şükür aramızdasın yine. Kendine kavuşmuş olmana sevindim. Kısacık varlığında ne büyük bir görevle gelmiş bebeğin. Ve gidişi bile öğretmek içinmiş. Önünde saygıyla eğiliyorum meleğinin. Rabbim en kısa zamanda kucağına alacağın, tek yükü kendi canı olan yeni bir mucizeyle mükafatlandırsın inşallah. Yorgunsundur, dinlen, iyileş. Biz buralardayız. Çok ta uzaklaşma ama. Merak ediyoruz biliyorsun...

Kızlar merhaba tekrar,
gelişmelerden haberdar etmeye çalışıyorum sizi. Doktorumla görüştüm, yumurtalarım güzel güzel büyüyorlar :) büyük ihtimalle 5 Ocak Pazartesi günü OPU olacağım. Herşey yolunda ancaaaaakkkkk, hep bişeyler çıkar ya bende de çıktı, miyom ameliyatında miyomu yeterince traşlamamışlar :KK43: maalesef kötü haber de bu.
Ama hiç moralimi bozmuyorum, herşey yolunda gidecek inşallah :)
Bi ara asistanımız vardı ama kayıplara karıştı çok iyi oluyordu kim ne zaman ne yaptıracak biliyorduk en azından. Kızlar mümkünse tekrar hayata geçirelim asistanımızı.
Hepinizi öpüyorum, Allah hepimize huzur ve rahatlık versin.

neden tam olarak traşlamamışlar cnm çok ilginç.. bunu ameliyatı yapan doktorunmu dedi sana.. hayret yani hepimiz şu aşamalarda ne sıkıntılar yaşıyoruz artık şaşırmamalıyım hiçbirşeye..
opun şimdiden hayırlı olsun cnm, yumoşların ozamana kadar güzelce gelişsin..

geçmiş olsun Rabbim bi daha böyle acı yaşatmasın

Geçmiş olsun. Ne çok badire atlatmışsın. Çok şükür aramızdasın yine. Kendine kavuşmuş olmana sevindim. Kısacık varlığında ne büyük bir görevle gelmiş bebeğin. Ve gidişi bile öğretmek içinmiş. Önünde saygıyla eğiliyorum meleğinin. Rabbim en kısa zamanda kucağına alacağın, tek yükü kendi canı olan yeni bir mucizeyle mükafatlandırsın inşallah. Yorgunsundur, dinlen, iyileş. Biz buralardayız. Çok ta uzaklaşma ama. Merak ediyoruz biliyorsun...

senin olaylara bakış açına bayılıyorum :KK19:

canımm ben 2 gündür pek girememiştim şimdi senin geçmiş yazılarını geriye dönük tam olarak okuyunca gördüm çok üzüldüm hemde çok.. çok geçmişş olsun sanırım olumsuzluk yaşamışsınn...:KK43:(
ne yazsamki ne desemki bilemedim okadar istiyordumki kucağına almanı:KK43:
kan sulandırıcı kullanmadığın için kendini suçlama canım ben kullandığım halde biliyorsun geriden gitmeye başlamıştı..
beşli trombofiliden 12. haftaya kadar sadece Faktör V ve Faktör II de sorunu olanlar etkileniyormuş.. diğerleri 12. haftadan sonra başlıyormuş.. o yüzden sizdeki gelişim geriliğini illaki pıhtıya başlama zaten sendekide hafifmiş..
Öylemi. Bakicam dosyaya. Ama sadece hafif pıhtılaşma var yaziyomus. Birde şunu soracağım. Eşimin morfolojisi 2.bide şu geldi aklıma. Sağlıksız bir sperm mi dolledi yumurtayı. Doktora sorduk ole olmaz dedi.arti genetiginde kromozonlarda bişey çıkmadı. Sizin fikriniz ne.embrio olusup 6 mm gelene kadar durum iyiydi. Sonra kan düştü embrio eriyip gitti

Kim söylemiş bakayım onu? :p
Nar suyu rahmi kalınlaştırmak için içiliyor, tutunmaya kadar transferden sonraki 3-4 gün daha içilebilir. Özellikle rahim inceliği olanlarda. Tutunmadan sonra bebeğin kendi hormonları da devreye gireceği için mümkün olduğunca tüketmemekte fayda var. Ayrıca bebeğin rahim duvarına ulaşıp damarlardan beslenebilmesi gerek. O yüzden hiç değilse 8 haftalık olana kadar (aşerme hariç) tüketilmemeli. Sonrasında da günlük yarım nar yenebilir. Kanı temizleme özelliği de var çünkü.

Endo cok kalinlasmiyor bende nar suyu iciuorum basladim trans.sonrada kullanmakta fayda var tabi tarcinda aslinda kalinlik icin iui ama progesteronu etkilermi bilmiyorum gerci her sey kismet elimizden geleni yapalim bskalim sen ne zaman basliycaksin..ocak ayi fiuordun sanirim

Endo cok kalinlasmiyor bende nar suyu iciuorum basladim trans.sonrada kullanmakta fayda var tabi tarcinda aslinda kalinlik icin iui ama progesteronu etkilermi bilmiyorum gerci her sey kismet elimizden geleni yapalim bskalim sen ne zaman basliycaksin..ocak ayi fiuordun sanirim

Bende de var incelik sıkıntısı. Bakalım ne olacak. Transfer sonrası için ananas ta işe yarıyor. Yine 3-4 gün, günde bir iki dilim yetiyor. Ben 2 Ocakta kontrole gideceğim. Bakalım ne diyecekler. Ocak ayında almak istiyordum, inşallah bir sorun çıkmaz...

Herseyguzelolcak Herseyguzelolcak insallah cnm yarin guzel haberler verebilirim. İnsallah Sıkı sıkı tutunmuslardir bana. Ay tutunmuslardir dedim, ikizmi olacaklar acaba. Allah mi soyletti
Bencede ikiz gibi sen ve onlar sağlıklı olsunda tek yada çift başımız üstüne...:KK50:

Evet canım. Allah'ın îzniyle yarın bende kese görmeye gidecem.allahın izniyle yarın ikimîz içinde güzel şeyler olur. Allahım tüm isteyenleri evlat sahibi yapar inşallah

NukteK NukteK ve senden güzel haber bekliyoruz yarın için inşh....

Kızlar merhaba tekrar,
gelişmelerden haberdar etmeye çalışıyorum sizi. Doktorumla görüştüm, yumurtalarım güzel güzel büyüyorlar :) büyük ihtimalle 5 Ocak Pazartesi günü OPU olacağım. Herşey yolunda ancaaaaakkkkk, hep bişeyler çıkar ya bende de çıktı, miyom ameliyatında miyomu yeterince traşlamamışlar :KK43: maalesef kötü haber de bu.
Ama hiç moralimi bozmuyorum, herşey yolunda gidecek inşallah :)
Bi ara asistanımız vardı ama kayıplara karıştı çok iyi oluyordu kim ne zaman ne yaptıracak biliyorduk en azından. Kızlar mümkünse tekrar hayata geçirelim asistanımızı.
Hepinizi öpüyorum, Allah hepimize huzur ve rahatlık versin.

Yumurtaların gelişmelerinin iyi olmasına çok sevindim.
Hep bir süpriz karşılıyor bizi malesef bu dönemlerde.İnşh mani olmadan tedavi güzelce sonuçlasın.

canım benim adet oldum ..asılama maceramda boylelıkle bitti şimdi transfer hazırlıgına başlıyorum kısmetse ıns.ilk bandımı bugun yapıstırdım alısalıs de bugun iğneye basladı oda transfer ıcın hazırlanıyor benimki iğnesiz direk bant la baslanıyor bir bir artcak..2015 bizim yılımız olur ınsallah Allahım dilegen isteyen herkese cifter cifter gondersin...bol bebişli yıl olsun

benimde aşılama maceram bitti.aslında tüp diye başlayıp aşılamaya döndü tek yumurtam oluştuğu için.
ama tedaviye benim kist oluştuğu için tedaviye yeniden hemen başlayamadım doğum kontrol hapı verdi doktorum ama ilk defa kullanıyorum ,beni çok sarstı.
tedavin hayırlı olsun tekrar tekrar bu sefer süreç sorunsuz geçip güzellikle sonuçlansın.

Cok tesekkur ederim guzel yorumunuz icin butun heyacanimi yenip doktora gitmeye karar verdim yarin icin randevu aldim bakalim bir adim attim insallah hersey cok guzel olur dogal yoldan hamile kalabilirsem ne mutlu bana tup ve asilama secenegim yok eşim istemiyo ben kendi cabalarimla ne yapabilirsem artik allah yar ve yardimcimiz olsun sizi cok opuyorum

Umarın mucizeniz normal yolla sizle olur.

:KK43::KK43::KK43: çok üzüldüm gerildim okurken neler yaşamışsın...
gelmiş ve geçmiş olsun .Allaha şükürler olsun dilerim tez zamanda mucizen gene gelir.

Birde birsey soracağım. Burada kürtaj lar bu sekildemi oluyor.burda yasayanlar adına. Bir bilgisi olan varmi.gerçi eşim hemsireye sordu kişinin durumuna göre degisiyor dedi.ne demekse.adida zapcheen. Fitil in. Artı türkiyede nasıl oluyor.yaralarinizi açacağım ama.soylerseniz kafamdaki sorularda gidecek

Şimdi almanca olarak okuduk. Rahim ağzı sertlesmis oldugundan içeriye aletler ile rahat girilebilme adına verilen 2 adet fitil. Şayet bunu vermeden işlem yapılacak olsaymis kesik atabiliyorlarmis arti rahim icinide yumusatiyormus. Çok deneyimi olanlar olmuş. Kimi bayilmis.kiminin basina 3 doktor gelmiş. Kiminin rahim ağzı haftasına gore acikmis gerek görülmemiş. Kusura bakmayın bu konuyu burada sizinle paylaştım. Hamileler imiz var isteyenler var tabi bende içinde. Ama yinede hoş değil bu konu

Back
X