Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canlarimm yenii yildann hepimize oncee saglik sonraa bolcanaa bebisss diliyorummm...
Iyi Yürekli ensu'cum,
Bu yıl; sana özlemimi çektiğin ne varsa en iyisi ve en Güzeli ve sağlıklısını getirsin önüne koysun.. Öyle güzellikler olsun ki sen bile inanama..! ;)

2220 canım ben hiç hazır limon suyu kullanmam bırak limon suyunu meyva suyuda kullanmam meyva suyumu evde kendim yaparım hep hem sağlıklı olması açısından hemde daha lezzetli oluyo

Azimli Sara,
Öyle iradeli ol ki bu yeni yılda, kilo ver sağlıkla
Akabinde normal yolla hamile kal..
Yaz buraya hatta ' pişt kızlar adetim gecikti, hamile olabilir miyim acaba' diye..
Ve test 'pozitif' olsun :)

82819-1417605713-fbf24a93c9c7cca35e20cfb2f7145d47.gif

Sevgili arkadaşlar bir daha fırsatım olmaz yoğunluğumun son demlerini yaşıyorum peşin peşin yeni yılınızı kutlayayım... Dilerim tüm sevimsiz tecrübelerimiz, kalp kırıklarımız, endişelerimiz, üzüntülerimiz 2014'de kalır...
2015 her şeyin çok güzel olacağı önce sağlıkla sonrasında mutluluk, huzur ve keyifle geçecek bir yıl olur...
81333-1415723250-2314fd202d9e13ccb2d1f2ffb08960c9.gif

Adil, ışıl ışıl şarkılar söyleyeceğimiz kadar neşeli bir yıl olsun hepimiz için...
Gönlümüzden geçirdiğimiz her ne varsa dilerim yenilenen yılla gelir :)
Hangi ülke, hangi ırk, hangi inanç olursa olsun yeni yıl uğurlu olsun...

82819-1417605713-fbf24a93c9c7cca35e20cfb2f7145d47.gif

81554-1415962106-931a808959511aadf2f61a1285ee614a.gif
81553-1415962106-ba01f42c1c5f69dc9a03a6116ec19079.gif
81544-1415962103-7f2e14740711f3975937a23efc32e368.gif

84393-1420033067-4ae095207a353ec92dcbe503d214dfee.jpg

Wishduygu hep böyle enerjik ve pozitif kal. Sen bize desteksin..
Bir an önce de istedim zamanda Bebeğini kucağına al, bize yaz..
Işlerin kolay, rızkın bol olsun..

Aklıma gelmeyen diğer bütün arkadaşlarım;
Hepimize çok mutlu bir yıl ve devamı Yılları diliyorum..
Kendime de sağlıklı hayırlı evlatlar ve sağlık, huzur ve güven diliyorum..
Allah Hakkımızda hayırlısını versin ve iyilerle karşılaştırsın..:)
Kucaklıyorum öpüyorum hepinizi

Bu kitabı övmekte o kadar haklısınız ki, gerçekten de sarsıcı ama çok da farkına vardırıcı bir kitap. Çocukluk yarası olan herkes okumalı. İçinde önerilen ""güvenli bağlanma için bir rol model vs. bulma konusuna gelirsek, ben direkt bu kitabı yazarına güvenli bağlandım sanırım :)

Ben geçen yıl okumuştum o kitabı.. Başka bir kitap ararken çıkmıştı karşıma kitapçıda.
Ve çok güzel etkilerini yaşadım.. Herkese özellikle çocukluğundan Kaynaklı sorunlar yaşayanlara tavsiye ediyorum..

- Aaa, saat 23:59 olmuş...
- Hadi ya, olmuş mu o kadar?
- Olmuş valla
- Bi sene daha bitti ha?
- Hee. Ahanda 24:00
- ....
- Facebook' ta bişey paylaştım gördün mü?
- Yok görmedim...
- Hıh buldum.
- Hehe iyiymiş...
- Ben yatmaya gidiyorum.
- Ben de çok yoruldum, oyunum bitsin yatarım ben de...

Yılbaşı kutladık biz. :KK70:

ArkAdaşlar günaydın. Hepimize mutlu bir yıl diliyorum. Gönlümüzden ne geçiyorsa hepsi gerçek olsun. Ben kötü bir yılbaşı geçirdim. Yılbaşı öncesi gece bir kanama ve peşinden pıhtılı bir kan geldi. Sabahı zor ettim. Doktora gittim. Kesenin şekli bozulmaya , balon gibi sönmeye başlamış. Bhcg 850 ye düşmüş. Kendi doktorum ilaçları kullan cuma kontrole gel dedi. Buradaki Dr ise ilaçları bırak bebek kendi kendine düşsün yoksa kürtaj olmak zorunda kalırsın dedi. Kanamamda hiç yok çok kötüyümmm. Mutluluğum sadece 10 gün sürdü. Çok mutsuzum. Ben anne olamıyacakmıyım acaba? Çok sevdiğim adamı baba yapamayacakmıyımmm.

ArkAdaşlar günaydın. Hepimize mutlu bir yıl diliyorum. Gönlümüzden ne geçiyorsa hepsi gerçek olsun. Ben kötü bir yılbaşı geçirdim. Yılbaşı öncesi gece bir kanama ve peşinden pıhtılı bir kan geldi. Sabahı zor ettim. Doktora gittim. Kesenin şekli bozulmaya , balon gibi sönmeye başlamış. Bhcg 850 ye düşmüş. Kendi doktorum ilaçları kullan cuma kontrole gel dedi. Buradaki Dr ise ilaçları bırak bebek kendi kendine düşsün yoksa kürtaj olmak zorunda kalırsın dedi. Kanamamda hiç yok çok kötüyümmm. Mutluluğum sadece 10 gün sürdü. Çok mutsuzum. Ben anne olamıyacakmıyım acaba? Çok sevdiğim adamı baba yapamayacakmıyımmm.
Cok gecmis olsun canim Allah buyuk dua et ve edelim belki birsey olmaz bebegine Allah yar ve yardimcin olsun

Günaydın, insan ne diyeceğini bilemiyor, ama sakin sağduyulu düşünmek gerekli. Birkez hamile kaldığına göre umutsuz vaka değilsin, bebişde kader-kısmet işi, hakkında hayırlısını dileyelim...Önce sağlığın gelir, sevgilin de önce seni düşünür. Kendini fazla hırpalama arkadaşım, sen kocana ve gelecek bebişine gereklisin..

Amin arkadaşım. İnşallah güzel şeyler olacak...
Âmin

Amin arkadaşım. Hepimize sağlıklı, hayırlı, tam ve bütün evlatlar nasip etsin Rabbim...
Âmin

- Aaa, saat 23:59 olmuş...
- Hadi ya, olmuş mu o kadar?
- Olmuş valla
- Bi sene daha bitti ha?
- Hee. Ahanda 24:00
- ....
- Facebook' ta bişey paylaştım gördün mü?
- Yok görmedim...
- Hıh buldum.
- Hehe iyiymiş...
- Ben yatmaya gidiyorum.
- Ben de çok yoruldum, oyunum bitsin yatarım ben de...

Yılbaşı kutladık biz. :KK70:
ı

Harikaymışsınız..:)

Canım çok üzüldüm.. Ama lütfen yıpratma kendini.. Demek ki böylesi hayırlı imiş..

Geçmiş olsun arkadaşım. Üzgünsün ama umutsuzluğa kapılma lütfen. Bu kadarını yaşayabildiğine göre elbette anne de olursun. Dualarımız senin için...

Back
X