Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Huhuuuu eve gidem de kendime masaj yapam o zaman bende.. kremlerler filan şöyleee başka ne yapayim aceppp

Biz de yasak yoktu (o zaman tüpler tıkalı diye) Masaj için sevgili daimi gönüllüydü hahahaha sonrası malum
70859-1394534966-fdb84562e0e4b512e8a48ecaa9caec78.gif

Yasak varsa dikkat!!!! :KK70:

Alara'cım hayırlı olsun, o kesenin için de sağlıkla büyüsün ve sana sağlıklı ve keyifli bir hamilelik yaşatsın.. Devamında da sağlıklı, hayırlı evlat olsun şekerim.. göbişinden öpsem :)

Meer nasılsın canım?

Tüp bebeğe başladın mı canım, nasılsın?

orgalutran kullandım ben, biraz daha kalın bir iğne olduğu için zorlanmıştım. ama inatçı olmak gerekiyor. hatta ben kanatmıştım ve morartmıştım göbeğimi.. Doktorum söylemiş olduğu için hazırlıklıydım ama ağladığım da oldu.. bi de sevdiceğim hiç bakamıyor ya.. ama asker gibi yanımda olacaksın diyordum ona yazık :)) fenayımdır yeri geldiğinde :)

sara naber kızz? biraz daha bverdin mi kiloyu? sen verirken ben alıyorum :KK43:((

portakal kardeşim, gülen yüz seni.. iyi ol emi.. tuhaf ama herkesin tanıyor ve içlerini biliyor gibiyimm.... seni de seviyorum ...:)

gülneva inşallah tedavin, seni bebeğine kavuştıracak son tedavin olsun. Umarım herşey yolunda gider..
Iyiyim canım sen nasılsın,transferin gelmiş,duygusal,mutluluk veren kelimeyi duymanı diliyorum canım,eşim izinli evde sık giremiyorum nete,dualarım kalbim sizlerle.

canlarımmm şimd ihaber geldi 2 tanesi döllenmiş... evvvet sabah transfer var ellerim titriyor ya yazamadım bile... inanamıyorum.. Rabbim hepimizi güldürsün İnşallah şim di size bir soru ne yememeliyim kesinlikle ne yememeliyim ya da daha çok ne yeyim hiç bir fikrim yoook... evde yanlızım eşim şehir dışında kedime sarılıp ağladımmm... Cansınız...
Hoşgeldin,transferin hayırlı olsun,dualarım seninle canım.

canlarımmm şimd ihaber geldi 2 tanesi döllenmiş... evvvet sabah transfer var ellerim titriyor ya yazamadım bile... inanamıyorum.. Rabbim hepimizi güldürsün İnşallah şim di size bir soru ne yememeliyim kesinlikle ne yememeliyim ya da daha çok ne yeyim hiç bir fikrim yoook... evde yanlızım eşim şehir dışında kedime sarılıp ağladımmm... Cansınız...
canım hayırlı olsun ama neden ağlıyorsunki tam tersine mutlu olman lazım allaha şükür bu aşamaya gelmişsin eşin geldiğinde güzel haberlerle karşılarsın inş. canım yiyeceğine gelince kahve ve asitli içeceklerden kesinlikle uzak dur daha fazla bol su iç ananas kesinlikle fırsat bulursan her sabah 1-2 dilim ye kayısı tüket kabız olmaman için yürüyüşünü evin içinde küçük adımlarla yap unutma ilk 3-4 gün çok önemli allah yardımcın olsun bol şans canım öptüm :)

Selam kizlar... Neredeyse iki haftadir uzagim sizlere... 17 aralikta hastaneye yattim ve 18 aralik saat 3 te kizim Asya sezeryanla dünyaya geldi.... Yüzünü gösterin dedim drlara... Bana mor poposunu gosterdiler :-) buna da şükür.... Sabaha kadar kizimi koynumda yatirdim... Yuzune baktim... ALlahim isteyenlere nasip etsin dedim...Umarim iyi haberleriniz vardır.. Tedavi olanlar, sonuç bekleyenler, ... İnşallah herşey yolundadır...
Aklımdaydın doğum yapmıştır diye,Hoşgeldin Asya bebek,sağlıklı uzun Ömürlü olsun,kokla benim içinde mor popoluyu.

ArkAdaşlar günaydın. Hepimize mutlu bir yıl diliyorum. Gönlümüzden ne geçiyorsa hepsi gerçek olsun. Ben kötü bir yılbaşı geçirdim. Yılbaşı öncesi gece bir kanama ve peşinden pıhtılı bir kan geldi. Sabahı zor ettim. Doktora gittim. Kesenin şekli bozulmaya , balon gibi sönmeye başlamış. Bhcg 850 ye düşmüş. Kendi doktorum ilaçları kullan cuma kontrole gel dedi. Buradaki Dr ise ilaçları bırak bebek kendi kendine düşsün yoksa kürtaj olmak zorunda kalırsın dedi. Kanamamda hiç yok çok kötüyümmm. Mutluluğum sadece 10 gün sürdü. Çok mutsuzum. Ben anne olamıyacakmıyım acaba? Çok sevdiğim adamı baba yapamayacakmıyımmm.
Geçmiş olsun canım,doktorun ne dedi,inşallah bişi yoktur.

Birkaç saat sonra son muayeneye gidiyorum kızlar, sonra da OPU günüm belli olacak. Dualarınızı eksik etmeyin olur mu?
Güzel haberlerle gel canım...

Hayırlı kandiller güzeller... ve cumamız da mübarek ola... ben salı gün opu oldum ama halaaa aramadılar bekliyorum puffff.... ben aradım laboratuvar size döner dediler vallla 3 yumurtaydı eni konu bakalım nolcek... bu gün de ne güzel bir gün Allahım hayırlı olan her şeyi bizlere nasip et İnşallah öpücükler sevgiler:KK68::KK68::KK68:
Diğer mesajı okudum döllenmiş güzelce embriyolar göbüşe konacak dokuz ay sonra hooop kucaga inşalllhhh

Tesekkur ederimm kuzummm amin insallah
Tedavin hayırlı olsunn canımm kaliteli foliküllerr ve sonrasında embriyolarr olsun..

Tedavin hayırlı olsunn canımm kaliteli foliküllerr ve sonrasında embriyolarr olsun..[/QUOTE]
Çook teşekkür ederim canım hepimiz inşallah gülelimmm

canım hayırlı olsun ama neden ağlıyorsunki tam tersine mutlu olman lazım allaha şükür bu aşamaya gelmişsin eşin geldiğinde güzel haberlerle karşılarsın inş. canım yiyeceğine gelince kahve ve asitli içeceklerden kesinlikle uzak dur daha fazla bol su iç ananas kesinlikle fırsat bulursan her sabah 1-2 dilim ye kayısı tüket kabız olmaman için yürüyüşünü evin içinde küçük adımlarla yap unutma ilk 3-4 gün çok önemli allah yardımcın olsun bol şans canım öptüm :)
tammam tatlımmm sağol evde yürüyüşe ilk gün mü başlayacağım yoksa 2. gün mü

Back
X