- 19 Haziran 2011
- 1.170
- 1.290
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
- #27.581
çoook teşekkür ederim kuzummm hepimiz inşallah sevinelim sonuçlardanHoşgeldin,transferin hayırlı olsun,dualarım seninle canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çoook teşekkür ederim kuzummm hepimiz inşallah sevinelim sonuçlardanHoşgeldin,transferin hayırlı olsun,dualarım seninle canım.
canım doktorlara kalırsa hastaneden sonra normal hayata dönebilirsin ağır işler yapmamak şartıyla diyorlar ama ben son transferimde 3-4 gün yemek ve lavabo ihtiyacım dışında kalkmadım sadece 5-10 dklik evde yavaş yürüyordum hergün kandolaşımı açısından sonuç pozitifti ama gelişmedi düştü inşallah sen sağlıklı bir gebelik elde edersin bebişine kavuşursuntammam tatlımmm sağol evde yürüyüşe ilk gün mü başlayacağım yoksa 2. gün mü
Benzetme güzeldiBaşladımmm..
iğneliyorum kendimi muhtemel haftaya cuma sevgilileriyle kavuşacaklar:) 5 gün tatile çıkıp gelirler![]()
Muayene sonucunu yazmamışsın :))))Benzetme güzeldi![]()
Birkaç saat sonra son muayeneye gidiyorum kızlar, sonra da OPU günüm belli olacak. Dualarınızı eksik etmeyin olur mu?
canımmmm cok geçmiş olsun... kısmet Rabim OL DESİN YETİYOR... iNŞALLAH... HEPMİZE...canım doktorlara kalırsa hastaneden sonra normal hayata dönebilirsin ağır işler yapmamak şartıyla diyorlar ama ben son transferimde 3-4 gün yemek ve lavabo ihtiyacım dışında kalkmadım sadece 5-10 dklik evde yavaş yürüyordum hergün kandolaşımı açısından sonuç pozitifti ama gelişmedi düştü inşallah sen sağlıklı bir gebelik elde edersin bebişine kavuşursun
Canım İnşallah güzell haberler vereceksin... benim de sabah transfer... mal gibiyim evde tek başına ha kedim de var tabiii sizlerden çok güç alıyorum herkese dua edeceğim gece hepimize şimdiden geçmiş olsunnn...Birkaç saat sonra son muayeneye gidiyorum kızlar, sonra da OPU günüm belli olacak. Dualarınızı eksik etmeyin olur mu?
Bak kirildim simdi... 1971 doğum tarihli bir tazeyim ben...... 40 ı geçtim ...Ne yani buruşuk muyum simdi.. Aaaa .[/QUOTE
Eeee ben de aynı yaştayumm))
canlar benden güzel haberler yoook mallesef bugün son kontrolüm vardı çook ilginç bişey oldu ilk defa başıma böyle bir şey geldi kontrol sırasında doktor yumurtayı gördü ama yumurta birden yok oldu erbil bey yumurta çatladı düştü dedi hemen aşılama yapalım dedi ben çok kararsız kaldım e2 testimde 50 çıkmış çok düşük e2 bu değerle gebelik oluşmaz dedim erbil bey eşinin değerleri güzel bu değerle çok hamile kalan hastam var bana güven dedi erkek olursa benim adımı koyarsınız diye şakalaştık..muhasebeye gittik neyse 1600tl aşılamaymış benim işimde çok hareketli ve ağır tutcağı varsa tutmaz canlar sonra düşündüm vazgeçtim aşılamadan..neyse erbil beye kararımızı bildirdik sonra eşim tekrar gidelim muhasebeyle görüşelim ön tedavi için 1100tl bir ödeme yapmıştık bilgi alalım dedik muhasebedeki bayanda demezmi bu 1100tl bu tedavi için alınmış her tedavide 1100tl artı 5900tl düşüş oluyormuş..bu 1100tl tedavi srasında yapılan testlerin fiyatıymış banada yapılan iki test e2 ve progesteron iki teste 1100tl böyle saçma bişey olabilirmi diye eşimle çıkış yaptık orda hemen muhasebedeki bayan pardon bir yalnışlık oldu o zaman sizden sadece e2 ve progeteronun testinin fiyatını alalım birdaki ay tedaviye başladığınızda 1100tl fiyat geçerli dendi..canlar şuan varya büyümediğine değil giden paralara yanıyorum binbir zorluklarla kar kış gitik geldik ilaçlar yol 3000tl gitti..merkezde de böyle saçma sapan bir karışılık olunca çok soğudum ordan..herşeyde vardır bir hayır diyorum..Allahım kandiler cumalar hürmetine kurtasrsın bizleri doktor ellerinden en doğalından gelsin bebişlerimizi inş..çatlatma iğnesi yazmıştı doktor aşılamadan vazgeçince almıycktım sonra düşündüm doğal kendimiz deneyelim diye ve saat 16.30 çatlatma iğnemi vurdum aşılama doğal ne farkeder değilmi canlar..bizde sayı ve hareket problemi yok..bakalım iki gün çok çalışıcaz..
canım ya denize düşen yılaana sarılırya o misali ben çok soğudum o merkezden kime nasıl tuturularsa fiyat konusunda..çok sinirlerim bozuldu sinirden ağlayamadım acımı yaşayamadım hala sinir oluyorum fiyat politikaları çook saçmaaaa...Ben mi yanlış anladım bilemiyorum ama bu nasıl bir saçmalık yahu?
Madem ki eşinde sorun yok ha aşılama ha doğal transfer, en iyisini yapmışsınız bence..
Transfer öncesi gibi ne uygulanıyorsa uygula canım... Ve hemen fırlama yattığın yerden :)
Öpüyorum çok, geçmişler olsun
sağol bebekBen mi yanlış anladım bilemiyorum ama bu nasıl bir saçmalık yahu?
Madem ki eşinde sorun yok ha aşılama ha doğal transfer, en iyisini yapmışsınız bence..
Transfer öncesi gibi ne uygulanıyorsa uygula canım... Ve hemen fırlama yattığın yerden :)
Öpüyorum çok, geçmişler olsun
Transferden sonra da gerekecek onlar sana canım. Ben hala kulanıyorum. Başka bir ilaca mı geçecekmişsin?Canlarım kıslarım''tüp bebek ilaçları arıyorum satıyorum'' adlı konuda yazdım ....aklınızda olsun elimde 2.5 kutu crinone jel var %8 lik ihtiyacı alana bedava yollamak istiyorum ankaradayım sevgiler....
ayyynen öleee hadi bakalım gelsin yeğenimiiiiz cannım vardır bunda dabi hayır Allah var Gam yooookcanlar benden güzel haberler yoook mallesef bugün son kontrolüm vardı çook ilginç bişey oldu ilk defa başıma böyle bir şey geldi kontrol sırasında doktor yumurtayı gördü ama yumurta birden yok oldu erbil bey yumurta çatladı düştü dedi hemen aşılama yapalım dedi ben çok kararsız kaldım e2 testimde 50 çıkmış çok düşük e2 bu değerle gebelik oluşmaz dedim erbil bey eşinin değerleri güzel bu değerle çok hamile kalan hastam var bana güven dedi erkek olursa benim adımı koyarsınız diye şakalaştık..muhasebeye gittik neyse 1600tl aşılamaymış benim işimde çok hareketli ve ağır tutcağı varsa tutmaz canlar sonra düşündüm vazgeçtim aşılamadan..neyse erbil beye kararımızı bildirdik sonra eşim tekrar gidelim muhasebeyle görüşelim ön tedavi için 1100tl bir ödeme yapmıştık bilgi alalım dedik muhasebedeki bayanda demezmi bu 1100tl bu tedavi için alınmış her tedavide 1100tl artı 5900tl düşüş oluyormuş..bu 1100tl tedavi srasında yapılan testlerin fiyatıymış banada yapılan iki test e2 ve progesteron iki teste 1100tl böyle saçma bişey olabilirmi diye eşimle çıkış yaptık orda hemen muhasebedeki bayan pardon bir yalnışlık oldu o zaman sizden sadece e2 ve progeteronun testinin fiyatını alalım birdaki ay tedaviye başladığınızda 1100tl fiyat geçerli dendi..canlar şuan varya büyümediğine değil giden paralara yanıyorum binbir zorluklarla kar kış gitik geldik ilaçlar yol 3000tl gitti..merkezde de böyle saçma sapan bir karışılık olunca çok soğudum ordan..herşeyde vardır bir hayır diyorum..Allahım kandiler cumalar hürmetine kurtasrsın bizleri doktor ellerinden en doğalından gelsin bebişlerimizi inş..çatlatma iğnesi yazmıştı doktor aşılamadan vazgeçince almıycktım sonra düşündüm doğal kendimiz deneyelim diye ve saat 16.30 çatlatma iğnemi vurdum aşılama doğal ne farkeder değilmi canlar..bizde sayı ve hareket problemi yok..bakalım iki gün çok çalışıcaz..
kuzum bana başka bişey verdi fitil şeklinde adı da progestan fitilTransferden sonra da gerekecek onlar sana canım. Ben hala kulanıyorum. Başka bir ilaca mı geçecekmişsin?
amin canım inş doğal gelsin ama şansım çook düşük..blkide o yumoşum söndü gitti daha öncede başıma gelmişti amaa bu yumoşu bende önce gördüm doktor gördü ama sonra bulamadı..ayyynen öleee hadi bakalım gelsin yeğenimiiiiz cannım vardır bunda dabi hayır Allah var Gam yooook
canımcığım seninde kontrolün varmış pirinç tanen fasulye kadar büyümüştür annesi..senin doktorun kimdi canımTransferden sonra da gerekecek onlar sana canım. Ben hala kulanıyorum. Başka bir ilaca mı geçecekmişsin?