- 30 Ağustos 2014
- 2.719
- 3.782
- 198
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
- #27.641
Eee nasıl geçti kontrol?2 Ocakta benim de kontrolüm vardıııı
Neyse, 6 Ocakta yine var. İstanbul' un yolları taştan, sen çıkardın beni baştan...![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee nasıl geçti kontrol?2 Ocakta benim de kontrolüm vardıııı
Neyse, 6 Ocakta yine var. İstanbul' un yolları taştan, sen çıkardın beni baştan...![]()
canlarımmm şimd ihaber geldi 2 tanesi döllenmiş... evvvet sabah transfer var ellerim titriyor ya yazamadım bile... inanamıyorum.. Rabbim hepimizi güldürsün İnşallah şim di size bir soru ne yememeliyim kesinlikle ne yememeliyim ya da daha çok ne yeyim hiç bir fikrim yoook... evde yanlızım eşim şehir dışında kedime sarılıp ağladımmm... Cansınız...
Benim de test tarihim 9 Ocak![]()
Ya tutarsa![]()
Takvim Güncellemesi: 03 Ocak 2015 / Revize
OCAK 2015 TAKVİMİ
01 Ocak 2015 Perşembe
02 Ocak 2015 Cumaleylayasemin Kontrol
03 Ocak 2015 CumartesiLulinda Kontrol
/
kuddus Transfer
04 Ocak 2015 Pazar
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
05 Ocak 2015 Pazartesi
06 Ocak 2015 Salı
07 Ocak 2015 Çarşamba
08 Ocak 2015 Perşembe
09 Ocak 2015 Cumaportakales OPU
/ @WishhDuygu ya tutarsa testi
10 Ocak 2015 Cumartesi
11 Ocak 2015 Pazar
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
12 Ocak 2015 Pazartesi
13 Ocak 2015 Salı
14 Ocak 2015 Çarşamba
15 Ocak 2015 Perşembe
16 Ocak 2015 Cuma
17 Ocak 2015 Cumartesi
18 Ocak 2015 Pazar
19 Ocak 2015 Pazartesi
20 Ocak 2015 Salı
21 Ocak 2015 Çarşamba
22 Ocak 2015 Perşembe
23 Ocak 2015 Cuma
24 Ocak 2015 Cumartesi
25 Ocak 2015 Pazar
26 Ocak 2015 Pazartesi
27 Ocak 2015 Salı
28 Ocak 2015 Çarşamba
29 Ocak 2015 Perşembe
30 Ocak 2015 Cuma
31 Ocak 2015 Cumartesi
canlar benden güzel haberler yoook mallesef bugün son kontrolüm vardı çook ilginç bişey oldu ilk defa başıma böyle bir şey geldi kontrol sırasında doktor yumurtayı gördü ama yumurta birden yok oldu erbil bey yumurta çatladı düştü dedi hemen aşılama yapalım dedi ben çok kararsız kaldım e2 testimde 50 çıkmış çok düşük e2 bu değerle gebelik oluşmaz dedim erbil bey eşinin değerleri güzel bu değerle çok hamile kalan hastam var bana güven dedi erkek olursa benim adımı koyarsınız diye şakalaştık..muhasebeye gittik neyse 1600tl aşılamaymış benim işimde çok hareketli ve ağır tutcağı varsa tutmaz canlar sonra düşündüm vazgeçtim aşılamadan..neyse erbil beye kararımızı bildirdik sonra eşim tekrar gidelim muhasebeyle görüşelim ön tedavi için 1100tl bir ödeme yapmıştık bilgi alalım dedik muhasebedeki bayanda demezmi bu 1100tl bu tedavi için alınmış her tedavide 1100tl artı 5900tl düşüş oluyormuş..bu 1100tl tedavi srasında yapılan testlerin fiyatıymış banada yapılan iki test e2 ve progesteron iki teste 1100tl böyle saçma bişey olabilirmi diye eşimle çıkış yaptık orda hemen muhasebedeki bayan pardon bir yalnışlık oldu o zaman sizden sadece e2 ve progeteronun testinin fiyatını alalım birdaki ay tedaviye başladığınızda 1100tl fiyat geçerli dendi..canlar şuan varya büyümediğine değil giden paralara yanıyorum binbir zorluklarla kar kış gitik geldik ilaçlar yol 3000tl gitti..merkezde de böyle saçma sapan bir karışılık olunca çok soğudum ordan..herşeyde vardır bir hayır diyorum..Allahım kandiler cumalar hürmetine kurtasrsın bizleri doktor ellerinden en doğalından gelsin bebişlerimizi inş..çatlatma iğnesi yazmıştı doktor aşılamadan vazgeçince almıycktım sonra düşündüm doğal kendimiz deneyelim diye ve saat 16.30 çatlatma iğnemi vurdum aşılama doğal ne farkeder değilmi canlar..bizde sayı ve hareket problemi yok..bakalım iki gün çok çalışıcaz..
Eee nasıl geçti kontrol?
Bana göre hazir yumurta yola koyulmusken calismalara baslaman lazim. Hiç belli olmaz, yumurtalarina haksizlik yapma, bu ayki mükemmel kaliteli olabilir, olasılığa birakma derim bencanım aşılama denildi bize ben istemedim hazır çatlatma iğneside yazmıştı bende kendim aldım vurdum bugün..büyük ihtimale yumoş söndü gitti bence..yinede umut ediyoruz Allahım ol derse neden olmasın..aslında yarın sabah çalışıcaktık bu gecemi çalışsak yolculuk uzun malum dimi yani..
Ensucugum senin bu 11 ci haftadaki kaybinın nedeni neydi.gerçi kromozonlarda olan birsey diyemi okudum.yanlismi yimocak sonu gibi canım.. yok hayatım ben şimdilik çok memnunum.. zaten adamlar amacına ulaştı gebe bıraktı 11. haftadaki kayıp onların elinde olan bir şey değildi.. son gaz aynı yere devam hayatım..
Allah yardımcımız olsun,haklısın tuttu tutmadı derekn masrafda insanın belini büküyor, ben İzmirdeyim ama inan İstanbulda şansım olsa Semra Hanıma giderdim.Belkide böyle olmasıda hayırlı olmuştur.canımcığım madi yönden çok yıprandık 5 denemem benim şuana kadar tedavilerim yüzümden çalışamadım..şuan yeni işe girdim o yüzden tekara tedavie başladım..durumlar böyle olunca benim için 3 saat bile çook uzak mesafe..Allah yardımcımız olsun..
Hayırlısı olsun, inşallah sağlıklı kaliteli yumoşların olur..Önemli bir şey yok. Foliküllerin ilaçlara nasıl cevap verdiğine bakıyorlar. Geçen ay kist vardı, bu ay 4 folikül oluşmuştu. Bugün o folikülün birisi kist mi değil mi karmaşası vardı. Kan testiyle kist olduğu onaylandı. Adet döneminde olmadığım için haftaya tekrar bakalım dediler, peki dedim.
Arkadaşlar bizde kendimiz deneyelim diyoruz, ama burda okudum ..çatlatma iğnesini nasıl kullanıyorsunuz?Hadi hayırlısı, inşallah pozitifi görürsün. Olmazsa da üzülme, çalışmaya devam![]()
maydanoz yemeyin derler, birde adaçayı içiyorsanız onuda içmeyin.
bebeğin hayırlı uğurlu olsun, Allah güzel yazılar yazsın.darısı başımıza :)).tedavini nerde olmuştun acaba?
Bana birkaç gün müsade et, arkadaşlara bir sorayım.
Edirne' de kadınlar deli gibi yumurta akı, şeker bakımı yapıyor. Maşallah çoğunun cildi, yaşını belli etmiyor. Tavsiye ederim. Bol su içmek ve bol bol gülmek te iyi geliyor![]()
Bana birkaç gün müsade et, arkadaşlara bir sorayım.
Edirne' de kadınlar deli gibi yumurta akı, şeker bakımı yapıyor. Maşallah çoğunun cildi, yaşını belli etmiyor. Tavsiye ederim. Bol su içmek ve bol bol gülmek te iyi geliyor![]()
Kokuyor teyzesi... Ama arada mis gibi kaka kokuyorMis gibi kokla yazmışsın, okurken resmen burnuma bebek kokusu geldi yaaaa,![]()
Aminnn tüm güzel dilekler için...Ananası transfer sonrası 3 veya 4. güne kadar, günde bir dilim tüketiyorsun. Sonra bırakıyorsun. WishDuygu listeyi paylaşmış, onun için tekrar yazmayayım ben.
Geri sayım başlıyor artık. Dilerim mutlu sonlanır ve bebeğine kavuşursun...
Hayırlısı olsun, inşallah sağlıklı kaliteli yumoşların olur..
Günaydinnn hatunlar...
Dün çok başım ağrıdı dr.dan sonra o yüzden yazamadim..
Bugün çatlatmama iğnelerime başlıyorum arti olarak. Pazartesi tekrar kontrol var kismetse..
2220 kuzu sen ist dami tedavi oluyorsun