Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

yarın sabaha kadar bekleyeceklermiş, ama bu saate kadar kendini gösterirdi :KK43: döllenme belirtileri bir tanesinde bile yok :KK43: sabırlı olmak zor maalesef, içimde isyanlar başladı

sakın canım isyana düşme tevekkülü elden bırakma Allah büyük bol bol dua et yarın herşey güzel olabilir ama olmazsada izim bilmediğimiz bir hayır mutlaka vardır sakın kendini bırakma bizler güçlü kadınlarız bunuda atlatırız hep beraber canım benim

[QUOTE="yadigaryadi,
bir kaç öncesine kadar ben de çok kötüydüm vazgeçmeyi düşünüyordum. Sonra yanlış bir düşünce olduğunu düşündüm. Asla vazgeçmemek lazım. Biz elimizden geleni yapalım. Takdir Allah'ın..Şimdi vazgeçersen bil ki ileride vazgeçtiğin için pişman olacaksın. Elde edeceğimiz şey çok kıymetli.. belli ki zor yollardan geçerek bize gelecek. Sadece sabırlı olmak lazım. İnsan doktordan sonra eşekten düşmüşe dönüyor çok haklısın. Ben kendimi şöyle rahatlatıyorum... Daha zamanı değil miş... Sende öyle düşün ve sakın umudunu yitirme. İmkansız diye düşündüğün bir şey mutlaka hayatında gerçekleşmiştir. O anı hatırla.. O, gerçekleştiyse bu gerçekleşir.

yarın sabaha kadar bekleyeceklermiş, ama bu saate kadar kendini gösterirdi :( döllenme belirtileri bir tanesinde bile yok :( sabırlı olmak zor maalesef, içimde isyanlar başladı
Bende cok isyan etmistim yumurtalarim toplanmadan catliyodu cok agliyordm umitlerim tukenmisti ama 6. Denememde oldu. Tup bebek deyince hemen olcak saniyoruz ama oyle degil nolur uzulme sinav bazen agir oluyo ne diycegimi bilemiyom ne soylesen bos uzuntun su an sana cok buyuk gelir sana allahtan cok sabir diliyorum

sakın canım isyana düşme tevekkülü elden bırakma Allah büyük bol bol dua et yarın herşey güzel olabilir ama olmazsada izim bilmediğimiz bir hayır mutlaka vardır sakın kendini bırakma bizler güçlü kadınlarız bunuda atlatırız hep beraber canım benim
İnşallah.... Şuan işyerindeyim, kendimi bırakamıyorum ki... İçim çok doldu

yarın sabaha kadar bekleyeceklermiş, ama bu saate kadar kendini gösterirdi :KK43: döllenme belirtileri bir tanesinde bile yok :KK43: sabırlı olmak zor maalesef, içimde isyanlar başladı
Merhaba, 24 saati geçti mi? Geçmemiş ise endişelenme, geçmiş ise çift taraflı geniş araştırma yapılır. Hangi merkeze gidiyordun? Kendini hırpalamanın sana faydası olmayacak bilakis olan rezervini de olumsuz etkiler. Kader diyelim ve Yaradan hakkımızda Hayırlısını, hayırlı evladı nasip etsin...

kızlar maalesef kötü haberlerim var :KK43:
toplamda 6 yumurtam vardı ve hiçbiri döllenmemiş, az önce hastaneyi aradım :KK43: moralim hiç iyi değil....
ne düşüneceğimi bilmiyorum, artık bu defteri kapatsammı
canım yaa çok üzüldüm biliyorum canının sıkılmaması mümkün değil ama lütfen asla pesetme senin yaşın kaç tı bilmiyorum ama bak ben 46 dayım hala çabalıyorum bence senin çok daha şansın vardır 6 yumoş toplanmışsa elbette kaliteli bir tanesi çıkacaktır ek bir şey kullandınmı arı sütü felan dene bence inşallah olacak ümidini yitirme lütfen

sanki beni anlatıyorsun ...ben deaynı şeyleri yaşıyorum...3 yumrta dün toplantı.sadece 1 tanesi döllenmiş 8 denemem 38 yaşındayım .işyerinde odamı kitledim ağladım...
arkadaşım ağlama bence sadece dua et belki inşallah bu dölenen yumoşun senin bebişindir zaten sağlıklı bir tane lazım bize biliyorsun bu yumurtan bebişini getirsin sana inş.

sanki beni anlatıyorsun ...ben deaynı şeyleri yaşıyorum...3 yumrta dün toplantı.sadece 1 tanesi döllenmiş 8 denemem 38 yaşındayım .işyerinde odamı kitledim ağladım...
Merhaba, 43 yaşındayım tüpte 2.denemem 1 yumurta toplandı, tutacak mı, tutmayacak mı diye çok çok endişeli değildim, akapunktura gidiyordum sanırım onun etkisindendi. Bir de ben elimden geleni yapmışım olacaksa olur, olmayacaksa da vardır bir nedeni, hakkımda hayırlısı buymuş diyorum. Dünya sadece bebişten ibaret değil. Neyi çok çok isterseniz onunla sınanırmışsınız, deniliyor.

toplamda 6 yumurtam vardı ve hiçbiri döllenmemiş, az önce hastaneyi aradım :KK43: moralim hiç iyi değil....

neden döllenmemiş doktorun ne diyor canım..
birde doktoruna sordunmu hangi tekniği uygulamış..
sperm seçiminde imsi tekniğini uygulamış olsaydı mutlaka 1-2 tane olsun döllenme olurdu..
hangi hastanedeydin doktorun kimdi cnm..

Kendini mutsuz hissetmiyorsan çok ta önemli değil be canım ben acaip takıntılı olmuştum yağlarımı sıkıp sıkıp ağlıyordum :)))

Tekirdağ geldiğimzde muhakkak rotayı cevireceğiz senin tarafa sevgilim oraları iyi biliyormuş öyle dedi

Anlaştık arkadaşım :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

:( :( :(
senin bir şansın var, Allah ona sağlık sıhhat versin inşallah, sen bari moralini yüksek tut. Allah büyük, güçlü ol, bak transferin yakındır senin. Bir tanen olacak inşallah canım benim. Ben ağlamayı eve saklıyorum, işyerinde soruyorlar neden duruldun diye kimseye anlatamadım ki.

leylayasemin leylayasemin off canım ya çok üzüldüm ama bi de şöyle düşün döllenseydi eksiklik olsaydı sonrasında daha büyük hayal kırıklığı olmaz mıydı her işte bir hayır vardır diyelim geçmiş olsun canım
:( şuan inan olumlu düşünemiyorum, çok masraf yaptık, bu nedenle bilinmeyen bir tarihe kadar bu iş rafa kalktı maalesef :(

Beklemeye devam ediyorlarsa hemen moralini bozma. Benim ilk tedavimde de geç döllenmişti yumurta. Sonra 5. güne kadar gitmişti. Olmazsa da bu tedaviyi bırakman için değil, başka şeyler denemen için bir fırsattır belki. Gelecek habere göre adım atarsın. Döllenme ve gelişme gerçekleşirse yol belli zaten. Olmazsa bir kaç ay dinlenip Arısütü, bal- çörekotu, tarçın vs. takviyelerle tam bir kür uygular tekrar denersin. Eşin için keçiboynuzu kürü de işe yarayabilir. Babam geçen baharda keçiboynuzu macunu göndermiş. Tadı kestane şekeri gibi. Eşinin tüketmesi de kolay olur. Markası Vital yanlış hatırlamıyorsam. Bu arada merkez değiştirmeyi de düşünebilirsin. Ya da hiç değilse doktorunu. Neyse o sonraki iş. Önce kesin haber gelsin. Bu arada ağlamak istiyorsan sıkma kendini. Birikmesin içinde...

Ben 41 yaşındayım, bırak 3 yumurtayı, 3 folikülü zor görüyoruz. Tek embriyo ile ikinci denemeyi yapacağım kısmetse.
Elbette her şey olabilir. Ama tek embriyo ile hamile kalan hatta ikiz annesi olanlar var. Üzülmek için erken. Yine de ilaçların etkisinden de kaynaklanan ağlama isteği yoğunsa içinde tutmana gerek yok. Hiç değilse için açılır...

Canım bu haber gerçekten çok Üzücü? Ümit kırıcı.. Ama bu defteri kapatsam mı artık diye bir karar almak daha da Üzücü ve yıpratıcı.. Bence hayırlısı olsun diyerek akışına bırak.. Şurası bir gerçek ki hayat sadece annelikten ibaret değil.. Bundan sonra bebek için çaba harcayıp hsrcamayacsğını zaten zamanı gelince düşüneceksin. Niye şimdi buna kafa yoruyorsun ki?

leylayasemin leylayasemin
Arkadasım hiç üzülme benimde aynı durumlar başıma geldı bunun bellı bir nedenı yokmuş bazen olurmuş Diğer ay yumurtlsma anlsmında hersey cok duzgunde olsbılıyırmuş ama bunu yumurtaya bağlıyolsr genelde benım hep kist olduktan sonra onu tedavı edıp gelen ay yumurta vereceksembu başıma hep geldı tecrubeyle sabıttır yıne kıstım olsa be bunu alıyıruz ve gelen ay yumurta topluyoruz deseler hemen klınıkden kacarım

Back
X