Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

kızlar maalesef kötü haberlerim var :KK43:
toplamda 6 yumurtam vardı ve hiçbiri döllenmemiş, az önce hastaneyi aradım :KK43: moralim hiç iyi değil....
ne düşüneceğimi bilmiyorum, artık bu defteri kapatsammı
Canım çok üzüldüm. Ama pes etme. Belki yArına kadar döllenenilirler daha. Beni biliyorsun. Belki takip etmişsindir. Benimde opudan sonra döllenmedi. Opuda boş çıktı ama pes etmedim. Bir sonraki denemede kaliteli embiryo oluştu. Bunu hiç unutma canım

neden döllenmemiş doktorun ne diyor canım..
birde doktoruna sordunmu hangi tekniği uygulamış..
sperm seçiminde imsi tekniğini uygulamış olsaydı mutlaka 1-2 tane olsun döllenme olurdu..
hangi hastanedeydin doktorun kimdi cnm..
Anadolu Sağlık merkezinde oldum. Daha embriyolog bile sürekli yumurtayı çıkarmak istemediğini söylüyor, daha kamerayla bile bakmıyorlar demekki döllenme işlemine :(

leylayasemin leylayasemin
Arkadasım hiç üzülme benimde aynı durumlar başıma geldı bunun bellı bir nedenı yokmuş bazen olurmuş Diğer ay yumurtlsma anlsmında hersey cok duzgunde olsbılıyırmuş ama bunu yumurtaya bağlıyolsr genelde benım hep kist olduktan sonra onu tedavı edıp gelen ay yumurta vereceksembu başıma hep geldı tecrubeyle sabıttır yıne kıstım olsa be bunu alıyıruz ve gelen ay yumurta topluyoruz deseler hemen klınıkden kacarım
yani ne yapmam lazım ki, iki hafta içinde miyom ameliyatı olucam, bende diyordum ki belki hemen puregona başlarım.
Yani bekleyimmi ne dersin?

Merhaba, 43 yaşındayım tüpte 2.denemem 1 yumurta toplandı, tutacak mı, tutmayacak mı diye çok çok endişeli değildim, akapunktura gidiyordum sanırım onun etkisindendi. Bir de ben elimden geleni yapmışım olacaksa olur, olmayacaksa da vardır bir nedeni, hakkımda hayırlısı buymuş diyorum. Dünya sadece bebişten ibaret değil. Neyi çok çok isterseniz onunla sınanırmışsınız, deniliyor.
Canım inşallah o tek yumurta bebişin olurr. Dualarım seninle. Dondurulacakmı? Inşallah hayırlısı olur. Nerde tedavi görüyorsun. Allahım herşeyin hAyırlısını bize versin

Canım çok üzüldüm. Ama pes etme. Belki yArına kadar döllenenilirler daha. Beni biliyorsun. Belki takip etmişsindir. Benimde opudan sonra döllenmedi. Opuda boş çıktı ama pes etmedim. Bir sonraki denemede kaliteli embiryo oluştu. Bunu hiç unutma canım
:( emin ol şuan depresif durumumla resmen yerde sürünüyorum. hangi birini düşüneyim bilmiyorum, embriyolog diyor ki yaşınıza bağlı yumurta kaliteniz iyi değil, bide yok spremleri çözdük onlar da çok kaliteli değildi.... zaten herşey dört dörtlük olsaydı benim orda ne işim olacaktı ki anlamıyorum. offffffff resmen dibe vurdum kızlar... yumurta sayısına sevinirken kendimden utanıyorum şuan. acaba çok mu kendimi kaptırdım, acaba gerçekten çok istemeseydim de sonuç iyi mi olurdu :(
ben iyi değilim.... sadece eve gidip ağlamak istiyorum

Anadolu Sağlık merkezinde oldum. Daha embriyolog bile sürekli yumurtayı çıkarmak istemediğini söylüyor, daha kamerayla bile bakmıyorlar demekki döllenme işlemine :KK43:

anladım cnm.. lütfen kendini çok üzme tekrar denersin inşallah bundan sonrakilerde döllenmede olacak gebede kalacaksın.. ikinci çocuğuna kavuşacaksın.. bukadar yıpratma kendini canım.. eve git ilk çocuğuna sıkıca sarıll bu günün kötü enerjisinden onun sayesinde hemen kurtulursun..

:KK43: emin ol şuan depresif durumumla resmen yerde sürünüyorum. hangi birini düşüneyim bilmiyorum, embriyolog diyor ki yaşınıza bağlı yumurta kaliteniz iyi değil, bide yok spremleri çözdük onlar da çok kaliteli değildi.... zaten herşey dört dörtlük olsaydı benim orda ne işim olacaktı ki anlamıyorum. offffffff resmen dibe vurdum kızlar... yumurta sayısına sevinirken kendimden utanıyorum şuan. acaba çok mu kendimi kaptırdım, acaba gerçekten çok istemeseydim de sonuç iyi mi olurdu :KK43:
ben iyi değilim.... sadece eve gidip ağlamak istiyorum
Canım git ağla . Bugün ağla yarın dimdik ayakta dur. Herşeye yeniden başla. Doktorum bana öle söyledi. Bende sana söylüyorum. Bak ben neler yaşadım biliyorsun. Ama şimdi dimdik ayaktayımmm.sende aynısını yapacaksınn

Canım git ağla . Bugün ağla yarın dimdik ayakta dur. Herşeye yeniden başla. Doktorum bana öle söyledi. Bende sana söylüyorum. Bak ben neler yaşadım biliyorsun. Ama şimdi dimdik ayaktayımmm.sende aynısını yapacaksınn
İnşallah canım, bizim bir farkımız var, fazla ertelemeye gelemeyecek yaşımız var :(

anladım cnm.. lütfen kendini çok üzme tekrar denersin inşallah bundan sonrakilerde döllenmede olacak gebede kalacaksın.. ikinci çocuğuna kavuşacaksın.. bukadar yıpratma kendini canım.. eve git ilk çocuğuna sıkıca sarıll bu günün kötü enerjisinden onun sayesinde hemen kurtulursun..
:( bugün üzüleceğim, ama size söz veriyorum hemen toparlanacağım. biz güçlü kadınlarız, sadece bu gece ağlamak istiyorum, Allah büyük, bunun da üstesinden geliriz inşallah

Canım inşallah o tek yumurta bebişin olurr. Dualarım seninle. Dondurulacakmı? Inşallah hayırlısı olur. Nerde tedavi görüyorsun. Allahım herşeyin hAyırlısını bize versin
Aynı merkezdeyiz arkadaşım. Geçen ay donduruldu, aksilik olmazsa şubatta transfer olacak. Dr.m mustafa by. Senin dondurulmuşun kalmışmıydı? Hepimizin hakkında hayırlısı olsun...

:KK43: bugün üzüleceğim, ama size söz veriyorum hemen toparlanacağım. biz güçlü kadınlarız, sadece bu gece ağlamak istiyorum, Allah büyük, bunun da üstesinden geliriz inşallah

Bazen hayat insana istedikerini hemen vermiyor hatta kimine hiç vermiyor.. seni burda herkes eminim cok iyi anliyor canim. Ama sen kendini bence çok fazla üzme.. bence sen 40 yasinda oldugun icin sanssiz degilsin. Sen 40 yasinda bir cocuk annesi oldugun icin ve 2. Bebegin icin ne gerekiyorsa maddi manevi savastığın icin hem güçlü hem de şanslisin.. doktorlar bizim anne olmmizda cogu zaman sadece bir vesile canim...
Onlsr elindeki malzemelerle anca yemek yapabilir. Ne kendine ne baskasina kizma.. zaman.. ve sabir.. sonra oldugu kadar olmadigi kader bebegim... dilerim bebegine tez vakit kavusursun

Back
X