Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hic gormedigim guzel yurekli pamuklar... Pamuk babanneme gore guzel demekti, rahmetli cook datluydu, ve derdiki ne yaparsan yap kasigindaki kadar yersin... İnsallah bizim kasiklar mutluluk doludur... Evi isitmak ne mumkun kombi son surat yaniyor insallah elektrikler gitmesin... Ve insallah sogukta disarda kalan tummm canlilar siginacak bir yer bulsun bi deee benim guzel pamuklarim heeep mutlu olsun, ara ara girebiliyorum ve bi bakiyorum burdasiniz... Oleeeeey... Sevgileeeer.

Gunaydin kizlar bir iyi bir kötü haber
iyi haber bu sabah doktorum aradi hipertroid cok iyi bir degerde ilacimi 20 mg den 10mg düsürdü
Közü haber diyet yapmaliymisim bunu bioenerji uzmani söyledi Histamintlorans varmis kontrol altina alinmasa alerjik hastalik yaparmis Astim vb.gibi okadar zor bir diyetki anamm yaa nasil haledicem düsünür oldum
fikri olan varsa yazsin lütfen
Hepinize hayirli bir Persembe diliyorum ve kocaman öpüyorum bu ara hic iyi degilim kizlar kim ne yazdi okuyamiyorum kısın tenbelugi vurdu beni hep yatasim var eve gelip namazlari bitirip cup yatak sabahta bir telase kalkamiyorum yolda aklima geliyonuz kusura bakmayin enkisa zamanda düzelip buralari
altüst edicem

Hic gormedigim guzel yurekli pamuklar... Pamuk babanneme gore guzel demekti, rahmetli cook datluydu, ve derdiki ne yaparsan yap kasigindaki kadar yersin... İnsallah bizim kasiklar mutluluk doludur... Evi isitmak ne mumkun kombi son surat yaniyor insallah elektrikler gitmesin... Ve insallah sogukta disarda kalan tummm canlilar siginacak bir yer bulsun bi deee benim guzel pamuklarim heeep mutlu olsun, ara ara girebiliyorum ve bi bakiyorum burdasiniz... Oleeeeey... Sevgileeeer.

:KK19::KK19::KK15::KK15::KK36::KK36::KK36:

iyi haber bu sabah doktorum aradi hipertroid cok iyi bir degerde ilacimi 20 mg den 10mg düsürdü
Közü haber diyet yapmaliymisim bunu bioenerji uzmani söyledi Histamintlorans varmis kontrol altina alinmasa alerjik hastalik yaparmis Astim vb.gibi okadar zor bir diyetki anamm yaa nasil haledicem düsünür oldum
Hepinize hayirli bir Persembe diliyorum ve kocaman öpüyorum bu ara hic iyi degilim kizlar kim ne yazdi okuyamiyorum kısın tenbelugi vurdu beni hep yatasim var eve gelip namazlari bitirip cup yatak sabahta bir telase kalkamiyorum yolda aklima geliyonuz kusura bakmayin enkisa zamanda düzelip buralari
altüst edicem

canım iyi haberine sevindim gözün aydın diğerine gelince diyet yapman gerekmiş ama nasıl ir diyetki bu kadar zor onu paylaşırsan sana yardımcı olabiliriz belki inşallah en kısa zamanda sağlığına ve düzenine kavuşur daha çok aramıza gelirsin

altüst edicem

Bence o kdar kötü bi haber değil heralde canım.. Eminim üstesinden gelirsin endişe etme...
Diyetini pek anlamadım ama dilerimm bi çırpıda verirsin :KK68:

portakalesim senin şu olumlama ile ilgili meditasyon önerin vardıya onu yapayım dedim ama videonun altına yazılan yorumlara gülmekten altıma kaçıracam nerdeyse çok komik yaaaaaaa

altüst edicem

Ben yazında bir iyi, bir daha iyi haber okudum. Tiroidin için çok sevindim. Artık sen de kocaman bir adım attın bebeğine doğru. En kısa zamanda kavuşmanı dilerim.
Diyet konusuna gelince... Bu kadar zorlukla başediyoruz, bu kadar acıya katlanıyoruz. Emeklerimiz, umutlarımız olmuş meyve gidi dalında sallanıyorken biraz düzen değiştirmek bizi yıldırmamalı. Nelerin altından kalkıyoruz, bunu da halledersin sen. Biz de arkandayız. Rejim senden korksun...

2220 2220 kuzu keyfin mi yok senin!.. Yoksun dünden beri :KK19:

Sağol arkadaşım, iyiyim, buralardayım. Kedilerim ve köpeğim el birliğiyle beni çıldırtmaya çalışıyor iki gündür. Ev işleri de birikti, yine şaşı bakmaya başladım etrafa. Onun dışında çok şükür Allah' a keyfim yerinde :KK50:

Sağol arkadaşım, iyiyim, buralardayım. Kedilerim ve köpeğim el birliğiyle beni çıldırtmaya çalışıyor iki gündür. Ev işleri de birikti, yine şaşı bakmaya başladım etrafa. Onun dışında çok şükür Allah' a keyfim yerinde :KK50:

ahahahah o veletler yokk mu o veletler bizim ki anneanede ahahah yani annemde postaladım acık.. Son zamanlarda çok dışarı gezmeye gıdemıyor arabayı satınca evde hapis kaldı o yüzden eve sıçmaya başladı tepki olarak bizde tatile anneme gönderdik :) Ama gözümde tütüyor zilli.. Keşke benimki de kedileri sevse sadece kedi değil köpek bile sevmiyor.. Sanırım hayvanlar ona hayvan oldugunu hatırlatıyor ahahhaha....
İyi ol kuzumm öperimmm seniii

Günaydın kızlar,
İki gündür kendime izin verdim, işe gitmedim. Karda kayarım falan neme lazım. Bu arada doktorum kan testleri istemişti. İdrar da lökosit çıktı. Tek doz antibiyotik almak zorunda kaldım korka korka. Ama bu tarz ilaçlarda kar zarara bakıyoruz dedi doktorum. İdrar yolu enfeksiyonu için başka ne yapılabilir bebeğe zarar vermeden?
@yadigaryadi Önce dibe vurup sonra hızla yüzeye çıkmana çok sevindim. Bizler güçlü kadınlarız. Üstesinden geleceksin alimallah.
H hanke 1 yumurta için üzülme lütfen. O senin biricik bebeğin olabilir. Benim 22 tane toplanmıştı. Sadece 2si dollendi. Bir tanesi tuttu. 1 tane olsun bizim olsun:)
portakales portakales Adım adım yaklaşıyorsun bebelere ne güzel. Bu son olsun, ya da 2. bebek için bir daha olabilir belki:D
kuddus kuddus ve Eua Eua Güzel hamileler, pozitif haberlerinizle göbek atalım inşallah.

Günaydın kızlar,
İki gündür kendime izin verdim, işe gitmedim. Karda kayarım falan neme lazım. Bu arada doktorum kan testleri istemişti. İdrar da lökosit çıktı. Tek doz antibiyotik almak zorunda kaldım korka korka. Ama bu tarz ilaçlarda kar zarara bakıyoruz dedi doktorum. İdrar yolu enfeksiyonu için başka ne yapılabilir bebeğe zarar vermeden?
@yadigaryadi Önce dibe vurup sonra hızla yüzeye çıkmana çok sevindim. Bizler güçlü kadınlarız. Üstesinden geleceksin alimallah.
H hanke 1 yumurta için üzülme lütfen. O senin biricik bebeğin olabilir. Benim 22 tane toplanmıştı. Sadece 2si dollendi. Bir tanesi tuttu. 1 tane olsun bizim olsun:)
portakales portakales Adım adım yaklaşıyorsun bebelere ne güzel. Bu son olsun, ya da 2. bebek için bir daha olabilir belki:D
kuddus kuddus ve Eua Eua Güzel hamileler, pozitif haberlerinizle göbek atalım inşallah.

Canım geçmiş olsun...
Bir arkadaşımda seninle aynı gidiyor tüp bebek onunda idrarda mikrop çıkmış ılac vermişler...
Sanırım sürekli kurcalanmaktan mikrop kapıyoruz:)
Bizimkiler ilaça alışık kuzum bir şey olmaz diye düşünüyorum.. Bildiğim kadarıyla zar onları koruyormuş zaten..

İnşallahh teyzesii biz kardeş şimdilik düşünmüyoruz 1 tane olsun bizim olsun:)

Back
X