Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kurban olduğum Allahım sen nelere kadirsin yarabbimmmmm...
İnanamıyorum kızlar, şimdi merkezden aradılar, iki tane yumurtam döllenmiş :)

Günaydın .. Bu saatte de Kalktım valla:)
Evde olunca nasıl ne zaman uyuyacağımı Şaştım..
Kalktım baktım, okudum, okudum.. Harika haberine geldim.. Çok sevindim, dün hepimiz Üzüldük ama Herşeyin bir vakti vardır. Dilerim Allah'tan bu döllenmişler sana evlat olsun, hayırlısıyla..

Hic gormedigim guzel yurekli pamuklar... Pamuk babanneme gore guzel demekti, rahmetli cook datluydu, ve derdiki ne yaparsan yap kasigindaki kadar yersin... İnsallah bizim kasiklar mutluluk doludur... Evi isitmak ne mumkun kombi son surat yaniyor insallah elektrikler gitmesin... Ve insallah sogukta disarda kalan tummm canlilar siginacak bir yer bulsun bi deee benim guzel pamuklarim heeep mutlu olsun, ara ara girebiliyorum ve bi bakiyorum burdasiniz... Oleeeeey... Sevgileeeer.

Sana da sevgiler güzel kadın..:)
Mutlu haberler ver bize:) ayın 13.ünde.. Bana da dua et:)

Gunaydin kizlar bir iyi bir kötü haber
iyi haber bu sabah doktorum aradi hipertroid cok iyi bir degerde ilacimi 20 mg den 10mg düsürdü
Közü haber diyet yapmaliymisim bunu bioenerji uzmani söyledi Histamintlorans varmis kontrol altina alinmasa alerjik hastalik yaparmis Astim vb.gibi okadar zor bir diyetki anamm yaa nasil haledicem düsünür oldum
fikri olan varsa yazsin lütfen
Hepinize hayirli bir Persembe diliyorum ve kocaman öpüyorum bu ara hic iyi degilim kizlar kim ne yazdi okuyamiyorum kısın tenbelugi vurdu beni hep yatasim var eve gelip namazlari bitirip cup yatak sabahta bir telase kalkamiyorum yolda aklima geliyonuz kusura bakmayin enkisa zamanda düzelip buralari
altüst edicem

Kötü haber deyince ben de korktum canım ya diyet eminim senin üstesinden gelebileceğin birşeydir.. Hiç moralini bozma, biz desteğiz sana burdan ağğğrıııı...
Herşey güzel olacak canım Benin

Kizlar hepinizin enerjisi maşallah yani size...sizi seviyorum topik...Bugün tıp Fakültesine gittimde tahliller vardı amh hormonunu istedim yapilmiyormus Bilginize, özel istemiş özelde yapilabilirmis 3 sene olmustu ben ozelde ilk defa duymustum. Bir baktirayim dedim ayrica 1977 dogumlular 3 tup bebeklerini yaptira biliyorlar, sinirdayim bende bu sene yaptirabilirim ama yaptiran varsa ne kadar tipta, cunki degisik rakamlar donuyor raporsuza 3 bin raporluya 280 3tup yaziyor kafam karisti.@ LULINDA canim gecmis olsun 2 yil yakami birakmadi az lökosit yükselmesine en iyi 3 lt su kizilcik ya marmelati satiliyor sicak su sulandira bilirsin bol su tek ilac her yerde idrar yapmakta mikroba davetiye, dikkat et bebisine önce kendine iyi bak kuzum...dualardasinz arkadaslar pek cevap yazamasakta muptela ettiniz.sizin yüzünüzden ders calisamiyorum kafam sizde arkadaslar RABBIM hepimize derman olsun

Kizlar hepinizin enerjisi maşallah yani size...sizi seviyorum topik...Bugün tıp Fakültesine gittimde tahliller vardı amh hormonunu istedim yapilmiyormus Bilginize, özel istemiş özelde yapilabilirmis 3 sene olmustu ben ozelde ilk defa duymustum. Bir baktirayim dedim ayrica 1977 dogumlular 3 tup bebeklerini yaptira biliyorlar, sinirdayim bende bu sene yaptirabilirim ama yaptiran varsa ne kadar tipta, cunki degisik rakamlar donuyor raporsuza 3 bin raporluya 280 3tup yaziyor kafam karisti.@ LULINDA canim gecmis olsun 2 yil yakami birakmadi az lökosit yükselmesine en iyi 3 lt su kizilcik ya marmelati satiliyor sicak su sulandira bilirsin bol su tek ilac her yerde idrar yapmakta mikroba davetiye, dikkat et bebisine önce kendine iyi bak kuzum...dualardasinz arkadaslar pek cevap yazamasakta muptela ettiniz.sizin yüzünüzden ders calisamiyorum kafam sizde arkadaslar RABBIM hepimize derman olsun

1977 tüm yıl boyuncamı kullanabiliyor acaba yoksa ay ayrımı varmıdır doğum tarihlerimize göre bende onu arayıp soracağım.. en azından ilaçlar için iyi olur.. bana çok ilaç yazıyorlar 4500 ünite yazıyorlar en azından 3 tedaviye o ilaclar yeter..
amh ı büyük kapsamlı kızılaylarda yapıyor cnm..

Kizlar hepinizin enerjisi maşallah yani size...sizi seviyorum topik...Bugün tıp Fakültesine gittimde tahliller vardı amh hormonunu istedim yapilmiyormus Bilginize, özel istemiş özelde yapilabilirmis 3 sene olmustu ben ozelde ilk defa duymustum. Bir baktirayim dedim ayrica 1977 dogumlular 3 tup bebeklerini yaptira biliyorlar, sinirdayim bende bu sene yaptirabilirim ama yaptiran varsa ne kadar tipta, cunki degisik rakamlar donuyor raporsuza 3 bin raporluya 280 3tup yaziyor kafam karisti.@ LULINDA canim gecmis olsun 2 yil yakami birakmadi az lökosit yükselmesine en iyi 3 lt su kizilcik ya marmelati satiliyor sicak su sulandira bilirsin bol su tek ilac her yerde idrar yapmakta mikroba davetiye, dikkat et bebisine önce kendine iyi bak kuzum...dualardasinz arkadaslar pek cevap yazamasakta muptela ettiniz.sizin yüzünüzden ders calisamiyorum kafam sizde arkadaslar RABBIM hepimize derman ols

Canım Rason Tıp Merkezinde verdim ben AMH için kanı.. Senden kan alıp Ankaraya Düzen laboratuarına gönderiyorlarmış. Çarşambadan çarşambaya imiş yalnız.. Bu haftayı kaçırdın. Aklında olsun.

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Affet bacım, bilemedim :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Hiç te hata değil, bir canı kurtarmanın tadı hiç bir şeyde yok. (Evlat hariç)
Bizim kız tek olduğu dönemlerde eşim işe, ben de kursa falan gidiyordum. Birimiz eve gelene kadar ağlıyormuş. Sonra soğuk bir kış günü 3 aylık bir yavru kedi buldum. Eve getirdim, yanyana koydum ikisini. Beni unutup kanka oldu zilliler. Belki deneyebilirsin...

Ahh kuzu benimki kedi lafını duydumu tüyleri diken diken oluyor! Bekliyoruz artık bebiş gelirse ona bakar:)

2220 2220
kuzu bizimkinin bebek hali :)

24022011143.webp
22022011119.webp
çakıl1 (2).webp

1977 tüm yıl boyuncamı kullanabiliyor acaba yoksa aysefervarmıdır doğum tarihlerimize göre bende onu arayıp soracağım.. en azından ilaçlar için iyi olur.. bana çok ilaç yazıyorlar 4500 ünite yazıyorlar en azından 3 tedaviye o ilaclar yeter..
amh ı büyük kapsamlı kızılaylarda yapıyor cnm..
1977 dogumlular 76 olmazmis amh zaten pahali degil enson 5 tl diye hatirliyorum artik bir dahaki sefere,hayirli olsun tedavin canim

kızlar petek dinçözde 2 aylık hamileymiş.. oda tedavi görüyordu..
darısı başımıza.. ahh yıllardır kimler geldi kimler geçti hepsi gebe kaldı.. bi ben kalamadım..
Ben de bir zamanlar 'kimler kimler yuva kuruyor, ben niye kuramıyorum' diyordum . Bak kurdum. Geç oldu ama çok şükür temiz oldu. Senin bebek de vakti geldiğinde gelecek canım.

ensu .!.:
kızlar petek dinçözde 2 aylık hamileymiş.. oda tedavi görüyordu..
darısı başımıza.. ahh yıllardır kimler geldi kimler geçti hepsi gebe kaldı.. bi ben kalamadım..
Canim ya hepimiz bekliyoruz vaktini, kuzum uzme tatli canini resimdeki gibi tadlu bir kizin olacak belki hayalet sah damarimiz kadar yakin rabbim elbet mukafatini verecek inşaallah

Back
X