- 19 Haziran 2011
- 1.170
- 1.290
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
- #28.601
AminnnnÇok şekermiş maşallah. Ben de çok var kedi canım. Bir tane de köpek. Bir sürü patiye bir de bebek ekleyeceğiz inşallah:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AminnnnÇok şekermiş maşallah. Ben de çok var kedi canım. Bir tane de köpek. Bir sürü patiye bir de bebek ekleyeceğiz inşallah:)
Kesinlikle özler...lütfen üzülmeeeee görmeye gidemez misin tatlımAyyy bu şakir çok tatlııı yaaa...
Canım bioenerji ye gitmiştim ben kadın bana dedi ki hayvan sevgınız cok cocuk yerıne gecmıs bilinç altınız zaten 1 cocugum var 2çsıne gerek yok gıbı dunusuyor olabılır dedi.. Bende şimdi gözlerimi kapayıp meditasyon yaparken kuçumu hep yerde bebegımı kucagımda hayal ediyorum.. Senin de aklında bulunsun diye dedim..
Ama hayvan sevgisi bi başkadır katılıyorumm.. Şuan bizim ki evde degill inan çok özledikOda bizi çok özlüyor ama paspasa yatıp bizi bekliyormuş
![]()
Kesinlikle özler...lütfen üzülmeeeee görmeye gidemez misin tatlım
ohhh içim rahatladııı ya onların sevgisi bambaşka...C.tesi gidicem artık canım.. Sonra hep beraberiz zaten.. Tatile gönderdim onu anneme canım.. Gerçi farklı bi semtte otuyruyor annem uzak degil ama onlara da çok düşkün zaten problem yok ama işte bendeki biraz bağımlılıkç... Az kaldı kavuşacagız inşallah:)
canimm hepimize yasin okudum ogle namazindan sonra... Allah var gam yoook ;-)
Aaaa evet canımm var.. Çok açık renk olmalı.. AMa kullandıgın ilaçlardan dolayı zaten su içmen gerekebilir canım.. Çok abartmadan yavaş yavaş arttır canım..
Aynen benimki de çok koyuydu. Saracim senin Tsh ne alemde? İlaçlardan sonra hiç baktırdın mı? Benimki 0,29 a düşmüş. Bakalım doktor ne diyecek.
Valla bende merak ettim ama karistiramam tuhaf gelmisti o zaman neden ucuz diye , yakin zamanda yaptirmam gerek soracagim bakalim
Ben de 77 liyim ama rapora hiç kalkışmadım 1 yıllık evli olduğumdan. O yüzden net bilmiyorum canım. Benim sorunum su içmemek zaten. Günde 1 litre içersem öpüp başıma koyuyorum. Nerdeee 3 litre. Biri hortumla mideye yollayıverse ne sevinirdim:)
elektrikler geldi nihayet![]()
Bir yerde okumuştum. Özellikle gebeliğin oluştuğu ilk günler çok içmek iyiymiş. Açıklaması da çok mantıklıydı. Amnio sıvısı oluşması esnasında rahim çok fazla akışkan kana ve suya ihtiyaç duyarmış..Aynı sorun bende de var ama ben 3litre suya karşıyım.. Mantıklı gelmiyor.. İdrarın rengınden kontrol etmelı ihtiyac olup olmadıgına bence..
su içmeye çalışıyorum canım ama hiç içmesem aklıma gelmiyo nedense
TSH geçen ay 2,93 olmuştu canım bu ay daha baktırmadım hafta sonu baktırabilirim seninki çok iyi ama dahada düşmesin hipertroidiye çevirmesin Allah korusun
elektrikler geldi nihayet![]()
2220
kuzu bizimkinin bebek hali :)
Eki Görüntüle 1366320 Eki Görüntüle 1366321 Eki Görüntüle 1366325
kıslaaar bu da benim datluuum... 11 yaşında ve adı da şakir... benim yol arkadaşım o... evde her yerde benimle dolaşır, yemek yaparken mutfak televizyonunun yanınada, uyurken tam ayaklarımızın dibine, her yerde benimle... onu çok seviyorummm. Yaşasın şakiiiiiir![]()
Bu testi SGK karşılamıyormuş. Eski fiyatını bilemeyeceğim de ben 150 liraya yaptırdım. Radon tıp merkezindeSsk karsilamadanmi ben 2011 yaptirmistim en son dr ozel polikinlikte kimbilir ne kadar olacak derken 5tl degiler belki sonradan degerlenmistir mecbur yaptiracagiz.
Bence kesinlikle yanlış hatırlıyorsun. Sen Antalya'da değil misin? Bi kere bu test Antalya'da yapılmıyor. Kanı Alıp ankaraya gönderiyorlar.Valla bende merak ettim ama karistiramam tuhaf gelmisti o zaman neden ucuz diye , yakin zamanda yaptirmam gerek soracagim bakalim
Herşeyin bir zamanı vardır onlar kalsa ne olcak evlilik bitecek olan çocuğa olacak topluma sorunlu bireyler katılacakkızlar petek dinçözde 2 aylık hamileymiş.. oda tedavi görüyordu..
darısı başımıza.. ahh yıllardır kimler geldi kimler geçti hepsi gebe kaldı.. bi ben kalamadım..