Herkese merhaba,
Bugün SSK kaıdn hastalıklarına gittim, malum tekrar tüp bebeğe başlayacağım tetkiklerimi yaptırayım, ters giden bişeyler varsa baştan çaresine bakayım dedim ama pişman oldum, doktorla gayet düzgün bir Türkçeyle konuştum, bilgi vermesini rica ettim. Maalesef. Smear testi istiyorum diyorum, ne gerek var, üç yılda bir yapılması yeterli, ama ben 40 yaşındayım diyorum, gerek yok diyor, folikül görüyor musunuz diyorum, adet nedir diyorum, varla yok arası diyor, yumurtlama var gibi, olmayabilir de diyor.

şeytan diyor ki çantayı suratına geçiriver. Tabi olacak şey değil. Rica minnetle kan tahlili yaptırdım ancak, onun da hiçbir halta yaramayacağını biliyorum. Kızlar canımdan bezdim emin olun. Bugün bide İstanbul yanıyor resmen, güneş tepemde, doktora zaten kızmışım. Yine de iyi taraftan bakmaya çalışıyorum, bu aldığım güneş bana d vitamini olucak diyorum

ama ramak kaldı isyan etmeme. Yolda yürürken tamam bu işi burda bitiriyorum dedim, karşımdan bebek arabasında ayakları arabadan uzanmış bir bebiş gördüm,

minicik parmakları görünce fikrim yine değişti.
Kızlar imtihanımız çok zor, öyle böyle değil, Allah hepimizin yardımcısı olsun, en kısa zamanda yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Hamile arkadaşlar sizlerden bol dua bekliyoruz, unutmayın bizleri oldumu...