- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
- #43.561
Bunların geçeceğini bil sadece, yeter. Güzel günlerin olsun bundan sonra. Endişelerim geride kaldı evet. Çünkü düşünecek daha önemli konular var şu an. Diğerlerine kafa yormuyorum. Herşey olacağına varıyor eninde sonunda.. Onun için kafa yormak Anlamsız. Sadece istemediğim bir hayatı yaşamak için sabretmekten vazgeçtim. :) Özgür davranmak bile beni ferahlattı. Önce hayır, şöyle olmalı böyle olmalı deyip karşılığını görmediğim şeyler yapıp hayal kırıklığı yaşayıp dibe vururdum. Şimdi içimden ne geliyorsa onu yapıyorum. Belli De testi artık doldu, bilemiyorum. Çok da umrumda değil açıkçası. Gelsin hayat bildiği gibi. Karşılayacak güçlü kuvvetli kasları olan bir sipermenim olmasa bile kendime güvenim ve Aklım var. Başederim. 41 Yıldır yaptığım gibi..
Olay aslında tam olarak bu. Kendinin farkında olmak ve özdeğerine sahip çıkmak. Seninle kalan, seni hakedendir, gerisi misafir. Hayırlısıyla yavrunu da al kucağına, dünya senin peşinden gelsin...
Hiç bir şey sonsuza kadar sürmez derim hep. İyi gün de, kötü gün de. İstemekle başlıyor her şey. Yorgunluğuma yorguluk katsalar da niyetleri kötü değil biliyorum. Elbet Rabbim beni de unutmamıştır. Bir bildiği vardır. Demek ki benim de artık o güzellikleri karşılamak için hazırlanmam gerek. Malum, her şey olacağına varıyor