- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
- #43.881
İstikrarlı kadınım benim :))))))
Süt mü olur kahve mi olur yoksa daha sert bir şeyler mi olur hepsi bahane, umarım ilk fırsatta olur...
Benim tedaviye ikna edilme sürecim çok zorlu geçmişti yenisi için motivasyonları biriktirmem lazım, ikna olmam lazım henüz o durumda değilim... Sonra başımı taşlara vuracaksam (taşlarımı da kendim üretiyorum hahahaha) taş hazır :) Taş düşemedi düşecek ve geçecek inşallah ağrısını pek önemsemiyorum kolumdaki katater sinir bozucuydu sadece... Ondan da dün gece kurtuldum, bakalım bekleyip göreceğiz bundan sonrasını. Teşekkür ederim başka dertlerimiz olmasın :)
Tatil iyidir güzeldir, iş yerinin sana verdiği imkanları seviyorum. Kıymetli kişi olmak böyle bir şey. Umarım hem tatilin hem memleket ziyaretin çok iyi gelmiştir. Eylül ayını tatil olarak geçirdikten sonra tümden tatilde kalmayı isteyebilirim gibi geliyor iyi mi kötü mi bilemedim :)
Çok sevgiler
canım benim tedavi iyidir iyidir kafa olarak hafiften hazırlanmaya başlasan iyi olacak.. topikte herkez kenara çekildi kimse tedavi modunda değil.. hep beraberce sonbaharı bekliyoruz sanırım.. taşından kurtulursun umarım canım sonrada göbüşteki tek taşına kavuşursun:)
kıymetmi biliniyor yoksa toparlayıcımı oldum anlamadım canım yinede kafam çok dağıldı çok iyi geldi keyfim yerinde..
duş hayaliyle eve geldim sular kesik, bi yandan sana yazıp bi yandan yemek yapıyorum:)) çok öptüm canım..