• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

kuddus kuddus tatlı kadın! Umuyorum hep güzel haberler alır, bize güzel haberler verirsin. Sakinliğin, o iç huzurun daim olsun. Herşey yolunda gidecek, Müsterih ol. Öpüyorum seni kocamaaan,
ben de ben deeeeee.... kuzummmm simdiden goz aydinligi diliyorum.. heeer sey guzel olacaaaaaak mucccck

eveeet az once ikili tarama sonucu geldiiiii ve dr sahane dediiiiiiiiiuuiuiuiu :KK200: cok mutluyum cok sukur rabbime.... ona siginmak ve herseyi ona birakmak ne guzellll.... ense kalinligi, 0.6.... kili pap a 31.2..... kili bhcg 46.2.... benim yasimdaki hamileliklerde 60 hamilelikte 1olan down sendromu riski benim degerletime gore 820 de 1 cikmis, dokrorum mucizesin diyor... hakikaten 4. ayimdayim ve cok sukur ne kanamam oldu, ne lekelenme, sekerim bile normal seviyelerde ki gizli seker hastadiyim biliyorsunuz yas da 41... bulanti oldu ama daha hicc kusmadim binnn sukur, sadece rabbime biraktim her seyi, hatta dua ederken diyorum ki, allahim her sey gibi karnimdaki bebek de senin ve en iyiyi sen bilirsin.... sana emanetiz... ve evet ya duyuyor beni, amniosentez yaptirmamaya karar verdim biliyorsunuz ve hep huzurluydum simdi bi katt daha artti huzurum... guzellerim biliyorum ki iyi dilekleriniz benimle, hepinizin gonlundeki sizin icin en icten dilegimdir.... sizler i seviyorum....:anneadayı::KK200::KK15::nazar:
gözün aydın balım sağlıkla sıhatle gelsin kuzu

Ah canım inş evlendirirsiniz.değerlerim kötü çıktı. Doktor şaşırdı. Adet duzensizligi olmadan nasıl olur diye.Son bir ay düzensizligidir oldu.İlaç kullandım. Doktor ilacın etkisi geçsin bir ay sonra tekrarlicaz dedi.
Ama Son iki ay testlerinde menepoz görünüyor. ONUMUZDEKİ ay bir test daha yapılacak. İlacın etkisi geçsin dedi.Bu sonuçlara bakarsak bebeğin olmayacak dedi.Aslında çok üzüldüm. AMA ONUMUZDEKİ ay için umudum var.

doktorlara çok takılma canım zaman zaman hepimizde böyle sıkıntılar oluyor sonra geçiyor..
hem herşeyin bir çözümü var menapoz artık bebek yapamamak için bir sorun değil.. kafanı rahat tut canım..

kafa olarak çıtırım evet :) ama bedenim biraz yaşlanmış doktorlar öyle diyolar
yaş önemli değilki önemli olan Allahın ol demesi
ama bu topiğin düzeyi paylaşımları gerçekten harika
takipteyim canlar

berceste merhaba canımm nasılsın, uzun zaman oldu konuşmayalı..
herşey yolundadır inşallah canım..

Back
X