- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
- #44.001
kızlarım dün ultrasondaydım ufaklık göstermedi doktora göre erken cinsiyet için ya da kız olabilir... yaş 41 olduğu için amniosentez önerdi ama 300 de 1 düşük riski olduğunu ve eğer test sonucu sorun varsa aldırmak istiyorsam bu testi yaptırmam gerektiğini anlattı harmony testinden de bahsetti ama sadece 6 kromozon incelenebiliyormuş o testle o yüzden üstünde fazla durmamam gerektiğini anlattı... biz de eşimle ikili tarama için kan verirken düşündük ve amniyosentez yaptırmamaya karar verdik.... zaten bir ay sonraya denk geliyor ve ben bu kadar buyuyen bir bebişi risk var diye nasıl hayattan koparayım... o yüzden bu ihtimali es geçtik ve yaptırmıyoruz... normal ultrasonda da ense kalınlığı 0.6 ölçüldü. dr çok çok iyi ve çok da sağlıklı dedi, görseniz kıpır kıpır.... Allah hepimizin yardımcısı olsun 2 gün sonra ikili tarama sonucunu alacağım... paylaşırım sizinle de.... sevgiyle kucaklıyorum hepiniziiii
canım benimm içime hep kız doğmuştu senin bebişin için, annesi gibi yüzü güzel, kalbi güzel sağlıklı bi kızın olacak Allahın izniyle.. herşey güzel olacak canım, güzel haberlerini bekliyoruz..