- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 39
- Konu Sahibi akideciknane
- #44.121
Dün eşime yolladığım mesaj "daha fazla bağlanmadan önlemini al, ben yrılamam, ya da köyü bul evi al biz gidelim oda gelsin"
Daha öne 3 yıl bizimle yaşayan kuzumuzdan sonra ki evimiz bahçeli bile değildi çok katlı bir binaydı, yaşamak istediğimiz yere gidene kadar bir kuzu daha olmayacak diye söz verdik birbirimize.... Çok ama çok sancılı olmuştu ayrlışımız....
Bu velet kocaman kocamannn bir şey olacak o yüzden burada evde ki durum imkansıza yakın bir durum... Salak veterineri dikkate almıyorum bende, dişi de olsa zor olacak ona... O yüzden Çatalca tarafında çiftlikleri evi bahçesi olanlara haber saldım, mutlaka bir yer edineceğim ona... Salamam öylece dışarı( Eylül de full tatilde olacağım o yüzden bizim çok süratli olmamız, onun da iyileşmesi gerekiyor
(
Tatlım yoğun musun, hastayım demiştin ofiste misin bilemedim ondan :) akşama bitireceklerini söylediler 16.30-17.00 gibi dediler bakalım, bir arayayım durum neymiş. Almaya gelince uygun olursan bi kahve?
Eki Görüntüle 1609945 Eki Görüntüle 1609948 Eki Görüntüle 1609951
Daha vakit var, biraz daha vakit...
O zaman bir tane değil, bir sürümüz olacak, sözümüz var...
(Hey kar taneleri...! Nilüfer'in aşağıda söylediği gibi okuyun, o çaresiz ruh haliyle derledim dizeleri... )
Vicdan yaptırır gibi, aklıma sokup durmayınnnnnn
El ele verip çaresizliğini vurmayın yüzümee kar taneleri
Ahhhh özledim hem de çok özledimmm ezberledim kavuşmayı beklemeyi
Köylerrrrrr benim umudumdur, şehirin şartlarını unutmayınnnn
Gelmeyin üstüme durunnnnnnnnn kar taneleri...
Oyyyyyyyyyy ne tatlııı bu masum şeyyyy!!!! Bahçeli evi görünce de yaşasın zengin oldum sanmıştır hahahaha :)
Misal benim kız görse hiç durmadan 3 tur koşardı ağzı kulaklarında.. Yavrum arabayı sattıgımızadan beri bağa bahçeye hasret kaldı..
E evlatlık vereceksen sokaklara salmayacaksan tabikii baskıı kurmam.. Kocaman bir ohhhhh çekerimmm datlumm...
Arım balım peteğim aksi yakışmaz zaten sana

Ahhh ben bir hastayımmm sanırsın kutuplarda sabahlamışım.. Kafa kazan gibi.. Haftaya hafta içi aramayı düşünüyordum bende seni eğer müsaitsen buluşalım diye... Güzell bir öğle yemeğii eşliğinde...
Bu akşam mazur gör beni olur muu