• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba kızlar,
Uzun zamandır yoktum buralarda. Malum hayatıma minik bir bey girdi. Sistem değişti:) 27 Agustos ta döndüm Türkiye ye. 8 Eylül ü Öne geçtim. Yetti gari. Evimi barkımı özlemiştim.
Ali 11 Agustos ta 7 saat normal doğum sancısı sonunda sezaryenle oldu. Hiç açılma olmadı ve tansiyonum 18 e çıkmıştı. Ilk hafta çok zor geçti. Tam lohusa sendromu. Herşeye ağlayan bir insan olmuştum. Gerçi hala ara ara ağlıyorum ya:)
Epey gazlı bir bebeğim var. Sadece anne sütüyle besleyebiliyorum çok şükür. Döndüğümüzden beri yalnız bakıyorum. Akşamları da eşim çok yardımcı. Valla o olmasa başa çıkabilir miydim bilmiyorum.
Doğumda herkesin ismini zikrettim kızlar. Artık top sizde:)
Eki Görüntüle 1632521 Bu da bizim şaşkın teyzeleri:):nazar: Biraz ele gelsin bir görüşme ayarlayalım.

ayyyy ben oglani yirriimmmm yaaaa masallah gazli bebemeeeee...h.geldiniz canim memleketinize. tek gittin cift geldin:21:
Allahim uzun uzun saglikli mutlu omurler versin insallah.

Meehaba arkadaslar. Ben yeşim. 1976 dogumluyum ve bebek ıstıyorum. Üç ay denedık olmadı. Sımdı tekrar denemek ıstıyoruz fakat duydugum şeyler bemi hayli üzdü. Çunku yasımdan dolayı hamılelıkte yuksek tansıyon şeker hadtalıgı gıbı seyler cıkabılır dıyolar. Öyle morallım bozuldukı butun hevesım kactı. Çok üzülüyorum. Ne olur bana guzel şeyler soyleyecek kımse varmı. Okadar cok ıstıyorumki bebegımın olmasını. :KK43:. Bırde kiloluyumda. Ayrıca hamıle kalmak için yaptıgınız kürler varmı. Hem eşiniz hem kendınz için kullandıgınız. Cok uzun yazdım kusura bakmayın. Ama çok doluyum. Kımseyede anlatamıyorum derdımı. Şimdiden tesekkurler

h.geldin arkadasim, ben buranin demirbaslarindanim:KK14: ayyy o doktorlara kalsa yarina cikmayacagiz. bende 72'liyim. 13 aylik bi kizim var. hamileligimde ne tansiyon ne de seker probelimim oldu. ama demir eksikligini yasadim lakin o bende zaten genetik. simdi ikinciyi istiyoruz ama henuz basaramadik:KK43: 76li olsam Allahin izniyle 3 tane daha dogururdum herhalde:KK48:

h.geldin arkadasim, ben buranin demirbaslarindanim:KK14: ayyy o doktorlara kalsa yarina cikmayacagiz. bende 72'liyim. 13 aylik bi kizim var. hamileligimde ne tansiyon ne de seker probelimim oldu. ama demir eksikligini yasadim lakin o bende zaten genetik. simdi ikinciyi istiyoruz ama henuz basaramadik:KK43: 76li olsam Allahin izniyle 3 tane daha dogururdum herhalde:KK48:
Insallah hepımızınde dualarımız kabul olur. Sagolun

Arı sütü bal polen nasıl yenıyor acaba. Karışım halındemı satılıyor. Bırde yumurta catlaması içinmi kullanıyosunuz

ben henuz kullanmadim canim ensu ensu arkadasimiz var o tecrubeli bu konuda. gerci kizimdan once Turkiye'de almistim bende herhangi bi markaydi hatirlamiyorum bile esimle bi hafta kadar yemistik. sonra ihmal ettik simdi dusununce fayda etti mi acaba demekten kendimi alamiyorum cunku kisa sure sonra hamile kalmistim.

Nasılsın canım? Güneş'imiz nasıl?
Merhaba, geçen haftaya kadar iyi gidiyorduk sonra şiddetli kabızlık arkasından da basurumuz çıktı. Yine de şükür, yarın kontrole gideceğim, ilaç kullanmakta istemiyorum, hayırlısıyla bu süreçte biter. Dalamana alışmaya başlamışsındır, sakinliği seviyorsan mutlu olursun, Güneşle sevgi gönderiyoruz teyzesi.

Arı sütü bal polen nasıl yenıyor acaba. Karışım halındemı satılıyor. Bırde yumurta catlaması içinmi kullanıyosunuz
Merhaba, karışım halinde olanı da var ama sade arı sütünü ve bal-polen karışımını tavsiye ederim. Arı sütünü sabahları kahvaltıdan önce tahta kaşığın sapında nohut büyüklüğünde tüketiyorsun, diğerini de daha sonra bir tatlı kaşığı kadar. Genel bilgi istersende Canan Karatay'ın hamile adayları için yazdığı son kitabını tavsiye ederim.

kelebeost: 42639225 .!.:
selam,sende tek yumurta ile devam mı ediyosun,opu olcak dimi?
Canım geriden gelenlerde var ama kücük doz az verdi 200lük .inşallah tek yumurtam bebişim olur da ,cumaya gidecem bakalım
Sen ne yapıyorsun ekimdemi başlıyacaksın tedaviye

Canım geriden gelenlerde var ama kücük doz az verdi 200lük .inşallah tek yumurtam bebişim olur da ,cumaya gidecem bakalım
Sen ne yapıyorsun ekimdemi başlıyacaksın tedaviye
hadi hayırlısı inşallah,bende şimdi cyclo-progynova verdi bitince adetle gitcem transfere hazırlık için bant vercek inşallah aksilik olmazsa,ekim de tek embriyomu alcam bakalım Allahım can verdiyse;-)bu arada incir kürü yapıyorum o zamana kadar bakarsın fazla yumi olurda denermiyim denerim ama zor.

Günaydın arkadaşlar topiktekiler
Eua Eua canım evet başladım tek yumurta rabbim büyük bekliyorum canım hakkımızda hayırlısı inşallah sen ne yaptın kuzum tedavi başladımı senin
Canım o tek yumurta evladın olsun inşallah;) Hayırlısı ve uğurlusu olsun... Ben de bu ay transfer için başlayacağım Allah nasip ederse. Cuma günü İstanbul'a gidiyorum.

Merhaba, geçen haftaya kadar iyi gidiyorduk sonra şiddetli kabızlık arkasından da basurumuz çıktı. Yine de şükür, yarın kontrole gideceğim, ilaç kullanmakta istemiyorum, hayırlısıyla bu süreçte biter. Dalamana alışmaya başlamışsındır, sakinliği seviyorsan mutlu olursun, Güneşle sevgi gönderiyoruz teyzesi.
Evet canım Dalaman'a alıştık, sakinliği seviyorum zaten temel nedenimiz sakinlik isteği idi. Zeytinyağı sürüp biraz yumuşatsan, rahatlatır seni. Kabızlığı Önleyici incir, Kayısı tüketiyorsundur zaten.. Güneş'imize sevgiler, öpücükler .. Seviyorum O'nu çooook ;) yazarken bile Yüzüm Güldü, içim açıldı..

Merhaba, karışım halinde olanı da var ama sade arı sütünü ve bal-polen karışımını tavsiye ederim. Arı sütünü sabahları kahvaltıdan önce tahta kaşığın sapında nohut büyüklüğünde tüketiyorsun, diğerini de daha sonra bir tatlı kaşığı kadar. Genel bilgi istersende Canan Karatay'ın hamile adayları için yazdığı son kitabını tavsiye ederim.
Bu arada Canan Karatay'ın kitabını aldım bende;) senin tavsiyene uydum..

Canım o tek yumurta evladın olsun inşallah:KK66: Hayırlısı ve uğurlusu olsun... Ben de bu ay transfer için başlayacağım Allah nasip ederse. Cuma günü İstanbul'a gidiyorum.
Günaydın, hadi hayırlısı inş güz filizin tutunup gelişir, dualarımdasınız. Karatay'ın yazdıklarının çoğunu uygulamıştım, etkisinin olduğunu düşünüyorum. Basur için bahsettiklerini kullanıyorum ama en çok vazelin fayda sağlıyor gibi. Sürecinde bol şanslar ve sevgiler gönderiyoruz.

Günaydınnn kizlarrrrrrrrrrrrr
Herkese kucak dolusu sevgilerr :KK68::KK68::KK68:
Zor günler geçiriyoruz ülkemiz olarak o yüzden hiç buralara dahi giremedim..
Allah yolumuzu ülkemizi aydınlatsın, güzel günler göstersin inşallah..
Lulinda Lulinda canım Ali'miz pek tatlı olmuş.. Dilerim kolay atlatırsın bugünleri.. 3 aylık olduğunda her şey düzene girer..
Doğumu yaklaşan arkadaşlarımıda heyecanla bekliyorum:KK200:
Diğer arkadaşlarımında tezinden hamilelik haberlerini bekliyorum..
Artık yıl bitmeden bekleme süreçleri bitsin inşallah hepimizin :KK200:

Back
X