• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hanımlar nerelerdesiniz? Yase07 sonucun çıktı mı, Ensu, Eua, zonark, sare, portakal, wichduygu sizi özledik. Bizde evde gün sayıyoruz teyzeleri. Herkese sevgi ve iyi dileklerimizi gönderiyoruz.

ben buydayımm:) izne ayrıldınmıı ayy çok güzel güneşinle bolca dinlenirsin.. birde biz yaşasak o gönleri.. maşallah sana canım. bende bu sabah hastanedeydim cnm muayeneye gitmiştim iki tane iyi giden yumurta varmış az üniteli bi iğne protokolü ile deneyeceğiz bakalım gelişirse toplanacak.. iş arasına zorla bi tedavi sıkıştırdım.. bakalım kısmet canım herşey..
bebişinle kendine iyi bak hayatım.

Merhaba canlarımm sonucum pozitif rabbime binlerce şükürrrrr şimdi daha bi stres sardı benim icin rabbim kucaga almayı nasip etsiiiiiinnn:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::nazar::KK46::KK200:
canlarım hepinizi seviyooooruuuuummmm iyiki varsınızzzzz öpüyoruuuuuuuuummmmmmm
Çok çok çok sevindim canım,tebrik ederim.Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallah.

Merhaba canlarımm sonucum pozitif rabbime binlerce şükürrrrr şimdi daha bi stres sardı benim icin rabbim kucaga almayı nasip etsiiiiiinnn:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::nazar::KK46::KK200:

canımm çok sevindimm maşallahh, ne güzel bi haber verdin.. değerinin kat kat artmasını ve bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almanı dilerim.. darısı başımızaa

canlarrr çoook şükürrr iki mimiğimde dölenmişşş çççooook mutluyuymmm inş yarın dondurulcak kaltede ollurlar..ikisinin bile dölenmesi Allahın mucizesi Rabim bitiğim dediğim anda yetim dedi ççook şükürrr..

canımm döllenme olmuşş çok güzell Allah çabalarımızın karşılığınıa verecek inşallah.. önce göbişine sonrada kucağına almanı dilerim..

Selam arkadaşlar birkaç bişey soracaktım ,şimdi ben bu hafta hastalanın bi aksilik olmazsa transfer hazırlığına başlıcam ya,
1-saçımı boyayabilirmiyim?
2-nikotin sakızı çiğniyorum,keseyim mi?
3-transfere hazırlık aşmasında ilişki yasak mı?
4-mantar tarzı bir şikayetim var şu anda bu transfere engelmi?

nikotin sakızı, sigaradan farksız canım çünkü nikotin tükrük bezleri ile vücuda çok kolay yayılıyor..
mantar ise çok önemli bir mikrop şekli ve belki bu emriyona zararda verebilir, önce bunun kurutulması yoluna gidip sonra transfere yönelsen daha iyi ama doktorun zaten en uygun kararı verir..

Merhabalar herkese...Baslıktan ara sıra okuyordum yazdıklarınızı..Bi baktım ben de 40 olmusum, 41'e gidiyorum:) Dur dedim ben de yazayım:) Evet...40 yasındayım, 1 taze, 1 dondurulmuş 2 denemem var, ikisinde de sonuç kimyasal gebelik...Kasımda son kalan 2 dondurulmuş kuzumu da transfer edicez..Bana da, herkese de iyi şanslar, umarım 2016'da bebiklerimizle uğraşmaktan hiçbirşeye vakit bulamayan, kafayı yemiş, zavallı yeni anneler oluruz:) (Dua mı, beddua mı paradoksu?:)

merhabalar cnm hoşgeldin, kasımdaki transferinle bebişine kucağına almanı dilerim..

Çok sevindikkkkk, stres yok keyfini çıkar, sağlıklı beslenmeye devam, biliyorsun ilk 3 ay çok önemli sakin sakin sürecin devam etsin, ayyy çok mutlu olduk... Yaradan isteyen her kadına hayırlısıyla nasip etsin. Amin...

nikotin sakızı, sigaradan farksız canım çünkü nikotin tükrük bezleri ile vücuda çok kolay yayılıyor..
mantar ise çok önemli bir mikrop şekli ve belki bu emriyona zararda verebilir, önce bunun kurutulması yoluna gidip sonra transfere yönelsen daha iyi ama doktorun zaten en uygun kararı verir..
Sağol canım o zaman sakıza veda etmemin vakti gelmiş,Pazartesi'ne randevum var bakalım Dr a söylicem zaten belki mantar değil baksın bi bakalım.

Oley oley oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :KK73:
Geçmişe dönük okumak için zaman bulursam diğer mesajları da okuyacağım.
Bu sayfada ilk gördüklerim fazlasıyla mutlu etti beniiii :)))))

Janebond @yase07 güzelim tebrikler, transferin olmuş, müjdelerin de olsun inşallah... Tek taşın gönlündekini versin size... Heyecanlı bekleyişin başlamış. Hangi ara başladın da transfer bile olmuş diyorum ama uzun süredir yoktum normaldir bakma bana sen :) Çok güzel haberlerin olsun, aksi ispatlanmasın hiç, hamileliğin 9 ay sürsün :)))))

Gardropçuuuuuuuuuuu esnacan esnacan senin müjdeni de gördüm. Alıntı yaptırmadı ama tebrik mesajlarından gördüm. Yakışıklı oğluna kardeş geliyormuş yaşasın :) Çok sağlıklı, huzurlu bir hamilelik diliyorum... Yeniden anne olmanın keyfine varacağın günleri hep birlikte yaşayalım.

Çok çok çook sevgiler
Çok teşekkür ederim . Tam ümidimi kaybetmişken oldu . Allah isteyen herkese versin dua ediyorum sizin için

ben buydayımm:) izne ayrıldınmıı ayy çok güzel güneşinle bolca dinlenirsin.. birde biz yaşasak o gönleri.. maşallah sana canım. bende bu sabah hastanedeydim cnm muayeneye gitmiştim iki tane iyi giden yumurta varmış az üniteli bi iğne protokolü ile deneyeceğiz bakalım gelişirse toplanacak.. iş arasına zorla bi tedavi sıkıştırdım.. bakalım kısmet canım herşey..
bebişinle kendine iyi bak hayatım.
Merhaba, sen benim için azmin sembolüsün, yeni sürecin hayırlı olsun, bence beklentinin olmadığı bir zaman bebişin ben geliyorum diyecek. Dualarımdasın, sevgi ve bol şans diliyoruz.

Çokkkk güzel gözün Aydın Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin hep beraber

Çok teşekkür ederim . Tam ümidimi kaybetmişken oldu . Allah isteyen herkese versin dua ediyorum sizin için
Merhaba, senin de gözün aydın, bebişler bizim değil kendi istedikleri zaman geliyor, Kader-kısmeti hatırlamamıza sebep oluyor, sürecin inş. Sağlıcakla devam eder, sevgiler.

Arkadaslar Merhaba, yeni hamileler ve bebis bekleyenleri çooook tebrik ederim, allah bir an önce miniklerini sevmelerini nasip etsin..Benim gibi ugrasanlarada kolaylik versin:KK22:

Ben 41 yaşındayım ve 2 gün önce 5. Denememinde negatif olduğunu öğrendim, 2-3 ay sonra son kez denemeyi istiyorum..Semra Kahraman, Bülent Tras ve Erbil Yagmur u düşünüyorum, ileri yaş için hangisini önerirsiniz..Telefonla Erbil beyle görüştüm diğerleriyle gorusemedim..İlgiliydi ve hemen gel, yapılacak şeyler var dedi, güven vericiydi.
Yorum yazarsaniz çoookkkk sevinirim.., Sevgiler :KK25:

Arkadaslar Merhaba, yeni hamileler ve bebis bekleyenleri çooook tebrik ederim, allah bir an önce miniklerini sevmelerini nasip etsin..Benim gibi ugrasanlarada kolaylik versin:KK22:

Ben 41 yaşındayım ve 2 gün önce 5. Denememinde negatif olduğunu öğrendim, 2-3 ay sonra son kez denemeyi istiyorum..Semra Kahraman, Bülent Tras ve Erbil Yagmur u düşünüyorum, ileri yaş için hangisini önerirsiniz..Telefonla Erbil beyle görüştüm diğerleriyle gorusemedim..İlgiliydi ve hemen gel, yapılacak şeyler var dedi, güven vericiydi.
Yorum yazarsaniz çoookkkk sevinirim.., Sevgiler :KK25:
ben erbil beyden çook menunum canım işini iyi yapan biri ama merkez olarak ben bahçeciyi hiç ısınamadım nedense..para konusunda bazı sorunlar yaşayıruz denize düşen yılana sarılır misali her merkez gibi...ama laboratuvar olarakta iyi biyer erbil beyde iyidir tavsiye ederim..

Gözünaydın, Yaradan her zaman yanımızda bundan sonrada hakkında hayırlı gelişmeler olmasını diliyoruz.
çook şükür umudumu kaybettiğim anda geldi iki miniş inş yarında güzel haberler alırım sen hamişsin dua et benim için canım.. Allahım senide bir avazda kurtarsın sağlıklı al bebişini kucağına

ben erbil beyden çook menunum canım işini iyi yapan biri ama merkez olarak ben bahçeciyi hiç ısınamadım nedense..para konusunda bazı sorunlar yaşayıruz denize düşen yılana sarılır misali her merkez gibi...ama laboratuvar olarakta iyi biyer erbil beyde iyidir tavsiye ederim..
Cevap için teşekürler canım. ..Sen şu anda tedaviye devam ediyormusun....? Umarim hersey yolunda gider...
telefonla gorustugumuzde bana mutlaka genetik yapılması gerekir dedi.Güven vericiydi tabii sadece genç olmasi biraz endişelendirdi beni ama bayagi ileri yaş hastası var sanırım. ..

çook şükür umudumu kaybettiğim anda geldi iki miniş inş yarında güzel haberler alırım sen hamişsin dua et benim için canım.. Allahım senide bir avazda kurtarsın sağlıklı al bebişini kucağına
Şimdi gördüm, iki minik yogun çalışmalar içindeymis, cook güzel, içim pir pir etti canım. .inşallah her şey güzel olacak:KK200:

canımm döllenme olmuşş çok güzell Allah çabalarımızın karşılığınıa verecek inşallah.. önce göbişine sonrada kucağına almanı dilerim..
Amin canım biz eskilerden hamiş kalmayan az kaldı sayı olarak inş sırayla bizde hamiş kalıcaz..iki yumoşuna çook sevindim inş sorunsuz büyürler..benim adetin 2 günü arefe günü 6mm ve 8mm iki yumoşum vardı 225mg merionale büyüdü artı femara kullandım beş gün..hep orantılı büyüdüler canım ama e2 çook düşüktü opu 4 gün önce çook üzüldüm kalitesizlerdir diye ama erbil bey herşe yolunda femaranın etkisi femara e2 düşürürmüş haklıda çıktı ama bakalım bugünün yarınıda varr inş yarın dondurulcak kalitede olurlar..

Cevap için teşekürler canım. ..Sen şu anda tedaviye devam ediyormusun....? Umarim hersey yolunda gider...
telefonla gorustugumuzde bana mutlaka genetik yapılması gerekir dedi.Güven vericiydi tabii sadece genç olmasi biraz endişelendirdi beni ama bayagi ileri yaş hastası var sanırım. ..
önce vitaminlerle tedaviye başlatıyor canım genç biri ama işinin ehli biri aynı zamanda..fsh çook yüksek değilse yumurta büyütmde sorun yaşamasın zaten..genetik testi bende yaptırmıştım ama ben kendim istedim yaptırdım sorun çıkmadı çook şükür..erbil bey gereken neyse ve durumuna göre tedavi başlatır zaten canım..

Back
X