- Konu Sahibi akideciknane
- #44.581
Merhaba, hoş geldin, dile kolay 5 deneme manevi ve maddi zor bir sürec geçirmişsindir ama yılmak yok diyenlerden olduğun için tebrikler. Forumu incelersen bahsettiğin dr.da tedavi gören arkadaşlar var, yorum yapacaktırlar. Bence tutunmama sebebi eşin ile birlikte tamamen araştırılmamışsa boşuna bir deneme daha yapma. Sebepsiz ise Canan Karatay'ın son kitabındaki beslenme şekli ve sterten uzak durman bir de akapunktur desteği. Hakkında hayırlı gelişmeler olmasını dileriz. (Aypette yazmayı pek beceremiyorum, kelİme hataları affola.)Arkadaslar Merhaba, yeni hamileler ve bebis bekleyenleri çooook tebrik ederim, allah bir an önce miniklerini sevmelerini nasip etsin..Benim gibi ugrasanlarada kolaylik versin
Ben 41 yaşındayım ve 2 gün önce 5. Denememinde negatif olduğunu öğrendim, 2-3 ay sonra son kez denemeyi istiyorum..Semra Kahraman, Bülent Tras ve Erbil Yagmur u düşünüyorum, ileri yaş için hangisini önerirsiniz..Telefonla Erbil beyle görüştüm diğerleriyle gorusemedim..İlgiliydi ve hemen gel, yapılacak şeyler var dedi, güven vericiydi.
Yorum yazarsaniz çoookkkk sevinirim.., Sevgiler![]()