• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hepinize tek tek yazdığımı düşünün dualarımdasınız .Allah yar ve yardımcımız .Sizde bana dua adin sevincim yarım kalmasın inşallah .Son sayfaları hızlıca okumaya çalıştım ..
@kelebek7977 Transferin sorunsuz geçsin inşallah .Tek yumurtada yeter korkma .Ben aylarca embiryom artsın diye çabaladım boşa gitti.Benim olacak bana 1 tane olarak döndü oda 2 ye bölündü.Rabbimin mucizesinin sınırı yok.
Hücre sayısı - emb. kalitesi - E2 değeri boşmuş yıllarda takılmışım bunlara .Gayet orta değerlerle de olucaksa oluyor.
gulneva77 gulneva77 hadi inşallah Erbil bey sanada kısmet getirsin inşallah
@ummuseleme mesajını yeni gördüm canım çok öptüm hepinizi.
canım çook sevindim hamiş kalmana erbil beyin elleri uğurlu gerçekten ona gidipte hamiş kalmayan az Allahında izniyle tabi Allahım erbil beyi vesile ettı bizlere inş benim minişlerde tutunur sen ne kadar bekledin transfer için canım bende çikolata kistide var önce onun tedavisini görücem..

gunaydin arkadaslar, harika haberleriniz okudum cok ama cok mutlu oldum.
yase07 yase07 canm gozun aydin Allahim kucagina almayida nasip etsin.
@adigee arkadasim seni pek hatirlayamasamda senin adina da cook cookkk mutlu oldum. Rabbim iki tane birden nasip etmis insallah kucagina almayida nasip eder.
@CapsLocked havin bebek gelmis h.gelmis gozun aydin arkadasim.
@Eua transferin hayirli olsun gobusun bebislerle dolsun insallah. davsanlarin seni 9 ay boyunca birakmasin.
ensu ensu tedavin son olsun bebek olsun insallah tatlim.
@dnzdry Gunes'imizde gelsin saglikla topik yine senlensin.
@kuddus minnak sehzademiz buyuyor mu?
ve diger arkadaslarim Allahim gonlunuzde kini tez zamanda versin insallah.
bana gelince dun geldik Turkiye'den. bayram ziyareti yaptik geldik. bende halen tik yok galiba 2.bebek olmuycak bizim bana oyle geliyor. cok sukur ki birtane verdi. Allah once olmayanlara nasip etsin herseyin hayirlisi...
Sevgilerimle....

sağol canım benim inşallah bakalım kısmet diyelim..

Sadece kinikden olan arkadaşlarım ismini zikrettim diğer arkadaşlarımda hepiniz dualarımdasınız..

ensu ensu canım tedavin hayırlı olsun yase07 yase07 Çok sevindim tamamına erdirsin Rabbim .
cnm hamileymissin, senin adina cok sevindimm..masallah saglikli bi sekilde kucagina almani dilerim bebislerinii..
bende kararsiz bi sekilde muayeneye gitmistim iki tane bayag ilerlemis yumurta varmis bakalim iyi giderse opu olacak kismet artik cnm.. hepimiz icin hayirlisiyla herseyin en guzeli olsun..

Tayin istedik canım, aynı iş. Ama çok daha hafif:)
Evet tertemiz ve doğal ürünler yiyorum hep.. Inşallah farkı olur..
cnm transferinn olmuss ayy cok sevindim.. gecen sana donmuslari nezaman alacaksin diye soracaktim sonra belki zamani gelmemistir hatirlatmim dedim vazgectim oysaki transferinn olmuss bile ne guzell.. en guzell haberlerin gelsin canim benimm.. pes pese hepimizin pozitiff haberleriii gelsinn.. transferin hayirli olsunm..

Günaydın hanımlar. Yaşıyorum, merak etmeyin :KK54:
Uzun zamandır giremiyordum topiğe. Ne güzel gelişmeler olmuş. Havin bebeğe hoşgeldin diyeyim önce. Adigee1 ve Yase, Rabbim kucağınıza aldığınız günleri de göstersin inşallah. Eua, sana da duacıyım, Allah kabul etsin. Ensu, azmine ve sabrına gerçekten hayranım. İnşallah bu defa olacak. Gülneva77, bir dirayet örneği de sensin. Allah emeklerini ve umutlarını kucağına versin inşallah.
Atladığım varsa kusura bakmasın ne olur. Bilmem kaç sayfayı bir solukta okudum, nefesim kesildi heyecandan. Hepinizin adına çok sevindim. :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Yeni arkadaşlar gördüm, hoşgeldiniz demek istiyorum. :KK25: Güzel bir yerdesiniz, dibine kadar istifade edin :KK66:
Buraya gelemesem de, dualarımdasınız hepiniz. Hepinizi tek tek, kocaman kocaman kucaklayıp öpüyorum.
Kendimle ilgili gelişmeleri kitap haline getiriyorum, paylaşırım buradan. :p Biraz sabır istiyorum sizlerden. Ve tabi ki dua. Yüreklerinizdeki yerimi biliyorum. Ben de sizleri seviyorum :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

2220 2220 canım hoşgeldin hep gönlümüzdesin canım rabbim hayırlı günlere kavuştursun seni gelecekte güzellikler seni bulsun dualardasın kuzum
@kudduss canım benim evet sırayla pozitifleri görelim kucaga almayı , büyüttmeyi rabbim hepimize nasip etsinn
kese06 kese06 canım taşhatun dogurursun ikinciyi sendeki bu azim olduktan sonra denemeye devamm

Canım inşallah sana bebış olsunnn

Merhaba canlarımm sonucum pozitif rabbime binlerce şükürrrrr şimdi daha bi stres sardı benim icin rabbim kucaga almayı nasip etsiiiiiinnn:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::nazar::KK46::KK200:
canlarım hepinizi seviyooooruuuuummmm iyiki varsınızzzzz öpüyoruuuuuuuuummmmmmm
hayırlı olsun çooooooook sevindim sein için .Alaah tamamına erdirsinnnn

Selam kizlar topik cok hareketli masallah hep böyle gitsin nazarlar deymesin
YASE07 harika bir haber hayirli olsun canim müsait bir zamanda kutkuyacagiz bunu
ADIGEE1 masallah darisi basimiza sabir diyosun canim tükeniyorum Allah tamamina erdirsin
EUA canim sendende hayirli haberler gelecek insallah öyle hisediyorum

Günaydın hanımlar. Yaşıyorum, merak etmeyin :KK54:
Uzun zamandır giremiyordum topiğe. Ne güzel gelişmeler olmuş. Havin bebeğe hoşgeldin diyeyim önce. Adigee1 ve Yase, Rabbim kucağınıza aldığınız günleri de göstersin inşallah. Eua, sana da duacıyım, Allah kabul etsin. Ensu, azmine ve sabrına gerçekten hayranım. İnşallah bu defa olacak. Gülneva77, bir dirayet örneği de sensin. Allah emeklerini ve umutlarını kucağına versin inşallah.
Atladığım varsa kusura bakmasın ne olur. Bilmem kaç sayfayı bir solukta okudum, nefesim kesildi heyecandan. Hepinizin adına çok sevindim. :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Yeni arkadaşlar gördüm, hoşgeldiniz demek istiyorum. :KK25: Güzel bir yerdesiniz, dibine kadar istifade edin :KK66:
Buraya gelemesem de, dualarımdasınız hepiniz. Hepinizi tek tek, kocaman kocaman kucaklayıp öpüyorum.
Kendimle ilgili gelişmeleri kitap haline getiriyorum, paylaşırım buradan. :p Biraz sabır istiyorum sizlerden. Ve tabi ki dua. Yüreklerinizdeki yerimi biliyorum. Ben de sizleri seviyorum :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Güzel yürekli arkadaşım seni cok seviyorum biliyosun herşey gönlünce olsun

cnm transferinn olmuss ayy cok sevindim.. gecen sana donmuslari nezaman alacaksin diye soracaktim sonra belki zamani gelmemistir hatirlatmim dedim vazgectim oysaki transferinn olmuss bile ne guzell.. en guzell haberlerin gelsin canim benimm.. pes pese hepimizin pozitiff haberleriii gelsinn.. transferin hayirli olsunm..
canım inş yumoşların çift bebek olarak dönsün sana sağlıklı hayırlı evlat olsunlar..hemen transfer düşünüyormusun canım dondurup denesen birkerede..

canımm döllenme olmuşş çok güzell Allah çabalarımızın karşılığınıa verecek inşallah.. önce göbişine sonrada kucağına almanı dilerim..
teşekkür ettim canım yeni gördüm mesajını inş seninde kaliteli dölenir minişlerin..

Evet canım Cumartesi günü transferim oldu. 2 tane blastosist embriyom (2 davşanım:KK66:))
Benimle şuan.. Benimle kalmaları için dua ediyorum.. 15 Ekim test günü.
Senin de az kaldı günün, neyse ki havalar iyi, sıcak değil.. Sağlıkla gelsin Güneş'imiz.
Dualarım seninle canım:KK200:

Canım potakalımmm ya özlettin Canım inşallah sorunsuz gecer, sırayla herkes hamile inşallah
RABBIM BU SEFER 9 AY SAGLIKLA TAŞIYIP KUCAGA ALMAYI NASIP ETSINNN
Kizlar hepiniz dualarımdasınızzzz rabbim yar ve yardımcımız olsun
Kutlarım,9 ay seni hiç bırakmasın sağlıkla kucağına alırsın inşallah,darısı Başımıza :KK68:

Back
X