• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

İşte kaçaklardan birii, nerelerdesin, yeğenler ve eşin nasıl? Biz de evde beklemedeyiz.
yok kaçak değilim her gün okuyorumda yazacak bir şey yok diye çıkıyorum sistit oldum 10 gündür falan fenalardayım canım yeğenler iyi bıdık okula başladı cimcimede bu duruma alışmaya çalışıyor

merhaba arkadaşlar,bugün iğnelerin 5.günü kontrolüm vardı 3 yumurta 2 ye düşmüş biri 10 mm. diğeri 11 mm.,sadece merional 150 lik ile devam ediyoruz,sizce büyüklükleri nasıl,doktor iyi dedi ama ?

yok kaçak değilim her gün okuyorumda yazacak bir şey yok diye çıkıyorum sistit oldum 10 gündür falan fenalardayım canım yeğenler iyi bıdık okula başladı cimcimede bu duruma alışmaya çalışıyor
Çok geçmiş olsun, bıdıka başarılar dilerim. Yazacak konu her zaman vardır da şimdi sanırım dinlenme zamanı. İnş güzel haberlerde buluşulur, üzücü haberlere gelince hayatın bir parçası, yok sayamayız, ayrıca zorluklardan beslenen güçlenen bir yapımız olduğunu düşünüyorum. Ben de 9.ayda grip oldum, bu halimle normal doğum yapacak gücüm yok, sezaryanla gelse bile mikrop bulaştırırım endişesi var, Güneş'e iyileşince zamanında gel diyorum.

Ooof evet valla nedir bu çektiklerimiz. Allah hepimize şans getirsin. Bu arada harika bir blog buldUm. Bu kadar mı güzel anlatılır şu yaşadıklarımız. Çok da komik. Azıcık gülmek iyi geldi :) Herkese tavsiye ederim. Google'a embriyoannesi blog diye yazın hemen çıkıyo :)

Çok geçmiş olsun, bıdıka başarılar dilerim. Yazacak konu her zaman vardır da şimdi sanırım dinlenme zamanı. İnş güzel haberlerde buluşulur, üzücü haberlere gelince hayatın bir parçası, yok sayamayız, ayrıca zorluklardan beslenen güçlenen bir yapımız olduğunu düşünüyorum. Ben de 9.ayda grip oldum, bu halimle normal doğum yapacak gücüm yok, sezaryanla gelse bile mikrop bulaştırırım endişesi var, Güneş'e iyileşince zamanında gel diyorum.

Acar acmaz senin mesaji okudum cokkkkk gecmis olsun diyeyim ki gecsin cabucak ,icini ferah tut canim insallah saglikli bir sekilde bebegini günesini kucagina alacaksin ve o seni hep sicak tutacak hicccc hasta olmayacaksin

Acar acmaz senin mesaji okudum cokkkkk gecmis olsun diyeyim ki gecsin cabucak ,icini ferah tut canim insallah saglikli bir sekilde bebegini günesini kucagina alacaksin ve o seni hep sicak tutacak hicccc hasta olmayacaksin
Teşekkür teyzesi, gribi atlattığımızda kışın bir daha uğramaz diye düşünüyorum. Memleketin haline bakınca da şans eseri yaşıyoruz diyorum. Hepimizin başı sağolsun ve sağduyu hakim gelsin.

ensucum hayırlı uğurlu olsun, inşallah bebeşine kavuşursun..

canım inş yumoşların çift bebek olarak dönsün sana sağlıklı hayırlı evlat olsunlar..hemen transfer düşünüyormusun canım dondurup denesen birkerede..

Canım tedavidesin sanırım hayırla sonuçlanmasını dilerim inşallah son tedavin olur,dualarım seninle.

sağolun kızlar inşallah bakalım bu süreci değerlendirmek istedim umarum sonucuda iyi olur.. haftaya opum olacak.. dört tane gibi yumurta var..
gülneva cnm embryoların durumuna göre dondurmaya karar vereceğiz onun içinde iyi çıkması gerekiyor..
hepinizi öpüyorum canlarım..

Kafama bişey takıldı,9 aydır iğnelerimi biz yapıyoruz ama Merional 150 ilk yapıyorum şimdi ama şırınganın sonuna kadar enjekte ettiğim halde,şırıngayı çıkarınca şırınganın içinde kalıyor biraz normalmi bu,görüyorum şırıngada hava gibi,su gibi ,eksik dozmu olmuştur?

Kizlar merhaba beni hatırladiniz mi bilmem.ama yaklasik 6aydir yazmiyorum.bu arada neler oldu anlatayim.ben 42yasindayim ve 3yilllik evliyim. 3yilda 4kayip yasadim ve bir bsarisiz tup bebek. En son doktorum esime sigarayi birakip tekrar deneyin demisti.dr.cihangir cakiciya gitti m.lenfosit subset analizi yaptirdim. Cikan sonuca göre esimden asi yapilacakti.dokrora esimin spermiyogrami iyi ama sperm dna hasari yapsak ne olur dedim bir sey cikmaz yaptirin dedi ama sperm dna hasari yuzde 53 cikti.bunu gorunce doktorum ancak tup bebek dedi.oysa ben arastirmistim.sperm dna hasari yuzdesi ne kadar yüksek se hamilelik olusmuyor olussada düşük oluyordu.prof.dr kaan aydos bey turkiyede tek doktor bu konuda derhal ona gittik ve 4ayda hasar yuzde 7ye düştü. Doktor artik normal yolla deneyebilirsiniz spermde sorun kalmadi dedi.arkadaslar allah rizasi icin paylaştım .eger basarisiz tup bebek denemeniz varsa yada hichamile kalamiyorsaniz kalsanizda dusuk oluyorsa sebebi bu olabilir.bunu muhakkak yaptirin v prof .dr.kaan aydos tedavi ediyor bilgonize.

Kafama bişey takıldı,9 aydır iğnelerimi biz yapıyoruz ama Merional 150 ilk yapıyorum şimdi ama şırınganın sonuna kadar enjekte ettiğim halde,şırıngayı çıkarınca şırınganın içinde kalıyor biraz normalmi bu,görüyorum şırıngada hava gibi,su gibi ,eksik dozmu olmuştur?
canımcığım bu kadar küçük ayrıntılara takılma kafanı rahat bırak yumurtayı büyüten Rabim onlar teferruat..büyücek büyümiycak düşünme farklı şeylere yönel kafanı başka şeylerle meşgul et..kötü düşünmek yook herşey iyi olucak Allahın izniyle..

sağolun kızlar inşallah bakalım bu süreci değerlendirmek istedim umarum sonucuda iyi olur.. haftaya opum olacak.. dört tane gibi yumurta var..
gülneva cnm embryoların durumuna göre dondurmaya karar vereceğiz onun içinde iyi çıkması gerekiyor..
hepinizi öpüyorum canlarım..
canım burda BİRKEREDE DONMUŞLA dene..zetinyağ incir yap bir gece beklet birde bol bol hurma ye..benim ikinci gün biri 4 hücre biri 3 hücre olarak donduruldu minişler..biliyorsun benim için bir hayaldi gerçek oldu çook şükür Rabime..

Iyiyiz canım. Bugün Ali 2 tane aşı oldu. Zor uyuttum, anca internete göz atıyorum.
Allahım analı babalı büyütsün canım sen bahçecide kavuştun yavruna darısı başımıza inş.. ALİYİ ÖP BİZİM İÇİN..ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM İLK AŞIDA BİRAZ ATEŞ YAPAR İNŞ HAFİF ATLATIRSINIZ..

Allahım analı babalı büyütsün canım sen bahçecide kavuştun yavruna darısı başımıza inş.. ALİYİ ÖP BİZİM İÇİN..ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM İLK AŞIDA BİRAZ ATEŞ YAPAR İNŞ HAFİF ATLATIRSINIZ..
Teşekkürler canım. İnşallah hepiniz kavuşursunuz süt kokulularınıza.

merhaba arkadaşlar,maalesef yine hüsran,o kadar şeye rağmen büyümedi 2 yumurtam yine 11 mm de kaldı,bi tanesi 13 mm .çarşamba çağırdı yine artık transfere geçicez tek embriyomu duruma göre,çarşamba gittiğimde bakcak 13 olan çatladımı ,transferle bağlantısı varmış ama tam anlayamadım,trasnfer için haftaya olabilir dedi,yumurtalndığı günün 2.günü olması gerekiyomuş benimki 2 .gün embriyosu ama anlayamdaım tam,doğal da önerebilirm dedi.allak bullak oldum yine

merhaba arkadaşlar,maalesef yine hüsran,o kadar şeye rağmen büyümedi 2 yumurtam yine 11 mm de kaldı,bi tanesi 13 mm .çarşamba çağırdı yine artık transfere geçicez tek embriyomu duruma göre,çarşamba gittiğimde bakcak 13 olan çatladımı ,transferle bağlantısı varmış ama tam anlayamadım,trasnfer için haftaya olabilir dedi,yumurtalndığı günün 2.günü olması gerekiyomuş benimki 2 .gün embriyosu ama anlayamdaım tam,doğal da önerebilirm dedi.allak bullak oldum yine
Merhaba, olumlu tarafından baksan nasıl olur, dr da önerebilirim dediği için imkanın varsa bir haftalığına yeni evlenmişsiniz gibi tatile çıkabilirmisiniz. Stresin bebişin önüne geçtiği bilimsel bir gerçek. Bol şans dilerim.

Back
X