• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

sağolun kızlar inşallah bakalım bu süreci değerlendirmek istedim umarum sonucuda iyi olur.. haftaya opum olacak.. dört tane gibi yumurta var..
gülneva cnm embryoların durumuna göre dondurmaya karar vereceğiz onun içinde iyi çıkması gerekiyor..
hepinizi öpüyorum canlarım..
Ensu tatlim cok harika bir haber canim dua ediyorum sana sansin bol olsun tatli arkadasim temiz kalpli arkadasim insallah busefer olacak

Merhaba, olumlu tarafından baksan nasıl olur, dr da önerebilirim dediği için imkanın varsa bir haftalığına yeni evlenmişsiniz gibi tatile çıkabilirmisiniz. Stresin bebişin önüne geçtiği bilimsel bir gerçek. Bol şans dilerim.
Canım tatile çıktık aynı amaçla ama maalesef...olumlu pek bi yan göremez oldum artık çünkü olumlu bişeyler olmuyor 8 aydır...dipteyim yani

Doktorcuğum buraya göz atıyorsan duy sesimi,bende o şanslı geleceğine inandığım uğurlu ellerinizden sihirli bir dokunuş istiyorum...çok inandım sana,çok güvendim,her yoldan kader çıkarttı seni benim karşıma...

Doktorcuğum buraya göz atıyorsan duy sesimi,bende o şanslı geleceğine inandığım uğurlu ellerinizden sihirli bir dokunuş istiyorum...çok inandım sana,çok güvendim,her yoldan kader çıkarttı seni benim karşıma...
Günaydın, bence yanlış adresten talepte bulunuyorsun, Kaynağa yönelirsen pınar her taraftan karşına çıkabilir. Hakkında Hayırlısı olsun.

Günaydın, bence yanlış adresten talepte bulunuyorsun, Kaynağa yönelirsen pınar her taraftan karşına çıkabilir. Hakkında Hayırlısı olsun.
canım, doktorum zaten biliyorda bu kadarını bilmiyor,-))adama nasıl diyim ben bunları,sonra hüsran olmasından korkarım

canım, doktorum zaten biliyorda bu kadarını bilmiyor,-))adama nasıl diyim ben bunları,sonra hüsran olmasından korkarım
Korkular başa gelirmiş, hatırladığım kadarıyla bana elimizde ne yazıkki sihirli değnek yok demişti, ayrıca vitamin almamama gerek var mı diye sorduğumda gerek olmadığını söyledi, sonrasında Mustafa byin almam gerektiğini belirttiği vitaminlere ayda dr. Muayene ücreti ödedim ama değdi. Bence kendinin fazla kaptırmamaya çalış, olumsuz sonuçlanırsa çok fazla üzülürsün. Bol şanslar.

Kizlar merhaba beni hatırladiniz mi bilmem.ama yaklasik 6aydir yazmiyorum.bu arada neler oldu anlatayim.ben 42yasindayim ve 3yilllik evliyim. 3yilda 4kayip yasadim ve bir bsarisiz tup bebek. En son doktorum esime sigarayi birakip tekrar deneyin demisti.dr.cihangir cakiciya gitti m.lenfosit subset analizi yaptirdim. Cikan sonuca göre esimden asi yapilacakti.dokrora esimin spermiyogrami iyi ama sperm dna hasari yapsak ne olur dedim bir sey cikmaz yaptirin dedi ama sperm dna hasari yuzde 53 cikti.bunu gorunce doktorum ancak tup bebek dedi.oysa ben arastirmistim.sperm dna hasari yuzdesi ne kadar yüksek se hamilelik olusmuyor olussada düşük oluyordu.prof.dr kaan aydos bey turkiyede tek doktor bu konuda derhal ona gittik ve 4ayda hasar yuzde 7ye düştü. Doktor artik normal yolla deneyebilirsiniz spermde sorun kalmadi dedi.arkadaslar allah rizasi icin paylaştım .eger basarisiz tup bebek denemeniz varsa yada hichamile kalamiyorsaniz kalsanizda dusuk oluyorsa sebebi bu olabilir.bunu muhakkak yaptirin v prof .dr.kaan aydos tedavi ediyor bilgonize.
Merhaba, burası bir okul gibi, verdiğin bilgiler için teşekkür. Kısırlıkta hala erkek faktörü yeterince incelenmiyor, maddi manevi yıkımlara sebep olunuyor. İnş organiğinden bebişine kavuşursun. Verdiğin bilgiden de arkadaşlar faydalanır.

OTE="dnzdry, post: 43014032, member: 586944"]Merhaba, burası bir okul gibi, verdiğin bilgiler için teşekkür. Kısırlıkta hala erkek faktörü yeterince incelenmiyor, maddi manevi yıkımlara sebep olunuyor. İnş organiğinden bebişine kavuşursun. Verdiğin bilgiden de arkadaşlar faydalanır.[/QUOTE]
Insaallah canim hep beraber kavusalim

Kizlar merhaba cok kötüyüm rabbim yardımcım olsun
Keseyi gördük başka bir dr da ben alttan muayene istemedim düşüklerimden dolayı dr göbekten baktı birazda sıkışıktım neyse küçük kese dedi kan da betahcg bakalım dedi madem alttan muayene olmuyorsun böyle bakalım dedi tahlil le göre gecen hafta degeri cıktı saglıksiz dedi ama tüp yaptirdigim yer kan tahlillerinde olr böyle bi karışıklık olabilir 2 sonra tekrar tahlil dedi ilaca devam ben pek inanmıyorum bi degişiklik olacagına
genelde erken kaybettigimden 2 gebelik kaybım var kalp atışlarından sonra kaybettim zaten
Eşim olmazsa ilaclarıda almayacaktım , bu sefer o kadar dikkat ettimki hep yattım anca bi dolaştım evde hic biriş güç yapmadım ya anlayamıyorum o kadar allak bullak oldumki zor cok zor

Keseyi gördük başka bir dr da ben alttan muayene istemedim düşüklerimden dolayı dr göbekten baktı birazda sıkışıktım neyse küçük kese dedi kan da betahcg bakalım dedi madem alttan muayene olmuyorsun böyle bakalım dedi tahlil le göre gecen hafta degeri cıktı saglıksiz dedi ama tüp yaptirdigim yer kan tahlillerinde olr böyle bi karışıklık olabilir 2 sonra tekrar tahlil dedi ilaca devam ben pek inanmıyorum bi degişiklik olacagına
genelde erken kaybettigimden 2 gebelik kaybım var kalp atışlarından sonra kaybettim zaten
Eşim olmazsa ilaclarıda almayacaktım , bu sefer o kadar dikkat ettimki hep yattım anca bi dolaştım evde hic biriş güç yapmadım ya anlayamıyorum o kadar allak bullak oldumki zor cok zor

Hemen karamsarlık yapma canım nasibi varsa sen ne yaparsan yap olur yoksa da halatlada baglasan durmaz zaten ama hemen kötüyü çağırma oluruna bırak sakin ol biliyorum cok zor ama buna mecbursun inşallah iki gun sonra değerin katlanmış olur ayrıca test yaptığın merkezler farklı olursa çıkan sonuçta farklı olur canım benim

İnşallah değerin katlar. Çok zor olduğunu biliyorum, aynı şeyleri yaşadım ama sara arkadaşımızın da dediği gibi ne yaparsak yapalim her şey bizim kontrolümuzun dışında ilerliyor..İnşallah senin ki iyi yönde ilerler canım....

Canim inşaallah bu defa iyi olur.ben 4kez yasadim.sebeplerini arastirmaya nasladim.su sonuçlara ulastim
1basarisiz tup bebek hamile kalammama kalsada dusuk teblikesi sperm kalitesiyle jlgili olabiliyor.sperm iyi gorundugu ve dollenme oldugu icin bunu dokyorlar gözardı ediyor halbuki ben yaltirdim sperm dna hasarı esimde yuzde 50cikti .prod.kaan aydos hocada 4ay tedavi gordu ve yuzde 7ye dustu. Kaan hoca sperm dna hasari varsa ve duzelmezse hep dusuk yaparsin hatta tup bebekte olsa.
Ikincisi lenfosit subset analizi vucudun yabanci madde gibi gorup bebwgi atiyor olabilr esinin kanindan asi yapiyorlar
En son olarak kan pihtilasmasi
Benim mthfr 1298 677 heterozigot cikti cogu doktor hicbirsey onermiyor igne ve asprin e gerek yok diuor.ama simdiki doktorum cok kayip oldugum icin gebelik oncesi asprin ve igne oneriyor .allah kucagina almayi basip etsin canim

2 GÜN SONRAKİ KAN TESTİNE BAK hemnde kötü düşünme ve mümkünse merkezdeki dr git

Hemen karamsarlık yapma canım nasibi varsa sen ne yaparsan yap olur yoksa da halatlada baglasan durmaz zaten ama hemen kötüyü çağırma oluruna bırak sakin ol biliyorum cok zor ama buna mecbursun inşallah iki gun sonra değerin katlanmış olur ayrıca test yaptığın merkezler farklı olursa çıkan sonuçta farklı olur canım benim
Sagol canimm ya zaten bi sevinemiuorum 8 haftayı görecem öyle diyordum bu sürec ne kadar zor inşallah rabbim büyük elbet bildigi var

Canim inşaallah bu defa iyi olur.ben 4kez yasadim.sebeplerini arastirmaya nasladim.su sonuçlara ulastim
1basarisiz tup bebek hamile kalammama kalsada dusuk teblikesi sperm kalitesiyle jlgili olabiliyor.sperm iyi gorundugu ve dollenme oldugu icin bunu dokyorlar gözardı ediyor halbuki ben yaltirdim sperm dna hasarı esimde yuzde 50cikti .prod.kaan aydos hocada 4ay tedavi gordu ve yuzde 7ye dustu. Kaan hoca sperm dna hasari varsa ve duzelmezse hep dusuk yaparsin hatta tup bebekte olsa.
Ikincisi lenfosit subset analizi vucudun yabanci madde gibi gorup bebwgi atiyor olabilr esinin kanindan asi yapiyorlar
Benim mthfr 1298 677 heterozigot cikti cogu doktor hicbirsey onermiyor igne ve asprin e gerek yok diuor.ama simdiki doktorum cok kayip oldugum icin gebelik oncesi asprin ve igne oneriyor .allah kucagina almayi basip etsin canim
Evet canım ya spermleree morfoooji ileri hız az bozukluk var araştıracagımm sagol kısmet neyse o yaşanacak

Bence umudunu kaybetme sen benden sonra idin benim de anca kese göründü . Moralini bozma hatta 2 kere baktı zar zor GÖRDÜ

Benimde tedavilerimde embriyo kalitesi hep iyi oluyor hatta 5. Güne gidebiliyorlar ama ya tutunma olmuyor yada kalp duruyor. Bu durum sperm le ilgili olabilirmi acaba, bizdede spermi hiç onemsimiyorlar. Tek morfoloji yuzde 4 onun dışında hız sayı iyi..

Tıp bu kadar ilerlemişken,çoğu hastalığa çare bulunup tedavisi varken,alanında bukadar uzman,araştırmacı hekim varken nasıl olurda bu rezerv azlığına çare bulunamıyor,niye tedavi edilemiyor anlamıyorum,tamam sayı çoğalmaz onu anladıkta en azından bizim içinde farklı yollar vardır heralde,olmalı...İSYAAANNN...

Sagol canimm ya zaten bi sevinemiuorum 8 haftayı görecem öyle diyordum bu sürec ne kadar zor inşallah rabbim büyük elbet bildigi var
Günaydın, moral bozmaca yok, hamişliği 3 ay unutuyoruz, dediğin gibi nasipte varsa gelir, yoksa da bu safhaya kadar geliyorsa daha ayrıntılı tedaviyle gerisi de gelir. İnş hakkında hayırlısı olur, dualarımdasın, sevgiler.

Back
X