Merhaba kızlar,
Girmiyordum buralara.. Bugün test günümdü ama ben Dayanamayıp pazartesi tahlil yaptırmıştım. Aynen geçen sefer ki gibi sonuç 5.4 çıktı. Tecrübe ile olmadığını anladım değer yükselmişte olsa, yeterli değildi. Bugün de tahlil günüm olduğu için yaptırdım. Tahmin ettiğim gibi düşmüş ve 0,7 olmuş. Sonuç negatif yani. Ben negatif hissiyatını pazartesi Yaşadığım için bugün üzülmedim. Pazartesi yeterince ağlayıp zırlamıştım..
Çok şükür Allah'a.. İçim o kadar rahat ki, inanılmaz..,demek ki hayırlı olan buymuş. Bunda benim şuan için bilmediğim bir hayır var mutlaka.. Tevekkülle devam ederim inşallah.. Hepimiz de inşallah.. Allah Hakkımızda hayırlısını versin her daim..
@yase07 canımsın sana çok dua ediyorum, inşallah minik Meleğin seninle hayata devam etsin.. Sağlıklı olsun, senin olsun ve en önemlisi hayırlı olsun..
@kuddus canımın içi yeğenimizle sana sevgilerimi yolluyorum..
ensu
canım o görünen foliküllerden biri sana meleğini kazandırsın inşallah..
@dnzdry doğum yaklaştı kuzum, iyi misin?
@Meer7 @monkey @acmila çok çok teşekkür ederim.. Umarım Herşey yolundadır.. Size yazarken bir duygusallık çöktü..
Beni kesin anlayan insanların okuduğunu bilmekten mi Kaynaklı bilmem.. Hepinizi çok seviyorum ve hepiniz için en güzelini diliyorum Herşeyin..
@2220 @WishhDuygu @sara_28 @portakales @Lulinda @alpcemre @belki37 @kese06 ve yazamadıklarım..
Ben artık tedavi olmayacağım, istemiyorum o kadar hormon almak.. Zaten istesem de maddi olarak karşılayamayız.. Rabbim doğal verirse ne ala Başımızın üstünde yeri var.. Vermezse de vardır bilmediğimiz O'nun bildiği bir hayır..
Sevgiler