- 19 Haziran 2011
- 1.170
- 1.290
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
- #44.821

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzucuğum senin tutan kalbi gelişen embiryon için söylediklerin benim yumurtalrım için söyleniyor sebep şuda olabilir buda olabilir yada hiç bir sebebk olmaya bilir şunu yaparsak iyi gelebilir (sorun çözülebilir) ama çözülmeyede bilir tıp her şeyi çözemeye bilir bazan tıbbın çaresiz kaldığı yerlerde vardır vs vs işte duymaktan bıktığım beni çaresiz bırak cümlarler o yüzden seni çok iyi anlıyorum elbette maddi ve manevi gücünolduğu sürece pes etme kendini hazır hisetiğinde yeniden dene ben inanıyorum pes etmeyen sana sımsıkı tutunan bebekte gelecek ve seni anne yapacakArkadaşlar merhaba
Bebegimin kalbi yavaş atıyo muhtelemen kaybedecegiz betaya bakmadı bile dr kese kücük kalmış
Birsürü sebeb var yaş yumurta yetersizligi bagışıklık erkek faktörü
Vücudun kendi kendine atmasını bekleyelim dedi kanamada gidecegim dr
Kelimeler anlamsız ama Rabbim ne derse o oluyorki...
Eşim hemen atıldı tabi kıbrıs diye sanki çare olacak
Yok şuan kafamı boşaltmam lazımmm 3 ay biestron kullan gel diyo dr yeni bir tedavi tamamda teknikler önemli dr genetige pek inanmıyor kadınlarda aylık degişen deger gibi
Bagışıklık icin kanser hastalarının kullandıgı bi igne var sonra eşten kan alıp aşı yapmak sonra alerjen ilaclar
Pek tavsiye etmiyo ama serum olabilir ben yumurta dondurulsun bi ay dinlensin vucud serumla desteklensin istiyorummm ya ben pes etmiyorumm ya o minik bebek elleri okşayım koklayayım seveyiiiim ya offff cok zorrr nagatif olsa bu kadar sarsmaz vucud kabul etmiyorda neyyy yaaa şimdi endimetrum cevreleyen dokularda bagışıklık yani olabilir olmayabilirrr yumurta kalitesi herseý olabilirrr napayımm elim kolum baglı verende alanda ALLAH
Saol ensucum bende şok oldum.donmuşlar vardı benim onlarla oldu ve tuttu.sende transfer yaptırmışşın hayırlı olsun.hiç umudum yoktu biliyor musun? Allah nasip etti.sana şu an dua ediyorum .tez zamanda kavuşursun yavrunacanim hamilemisinn hic duymadimm.. cok guzelll masallahh.. sagliklii bi sekilde kucaginaa almani dilerimmm..
Ne diyelim elden bişey gelmiyor. ALLAH sabır versin.
Bende geç evlendim 37 yasinda 20 aylık evliyim eylülde 39 oldum 15 ayda tam üç düşük yaptim doğal oldu hamile kaldım. Değerlerim iyiydi yaşıma göre amh 3.50 falan Mayıs ayında son dusukten sonra Bülent tıraşa gittim 16 yumurta toplandı ikisi 6.gune geldi ve cgh genetik yapıldı biri temiz geldi histeroskopi de oldum ve eylülde transfer oldum negatif yaş ra 40 geliyor Yeni 39 oldum ne yapmalı bilemedim kader deyip durmalı yoksa yola devam mı etmeli[/QUO
Devam edlim inşallah bebeklere kavuşacazzzz
canım yapılsa bile o emiroydu vucud her emrioda öyle olmaz diye işte bağışıklık testi falan off ya neyle tekrar başlayacam bilemiyorumm bi kafa dinleyim bakalım ne zaman zor ya tekrar başa dönnnn hep yaş faktörü zatennn hayırlısı artıkkDurumun çok zor gercekten canım, allah sabır versin, her şey allahtan diyecek hiç bir şey bulunmuyor.
Daha önceki düşüklerinde bebeklerine genetik yapıldimi. Yapılmadiysa bu sefer keşke yapılabilseydi...Çünki çıkan sonuç doktorlara tedavide ilerleme konusunda ciddi sonuçlar veriyor.
Mesela benim geçen bebeğimde kalbi durmustu ve alındı sonuç anne yaşina bağlı olmayan milyonda bir genetik bozukluk çıktı. Genetik bize, esimde yada bende bilemiyorlarmis gonadal mozaiklik diye bir durum olabileceğini söyledi. Mesela hamile kalsam (nerde o günler ) mutlaka ama mutlaka amniyo sentez yaptırmam gerekecekmis..Tüp olursa embriyolara genetik..Bu yüzden doktorunla bir konussaydin keşke.
Umarım bu süreci en hayirlisiyla atlatirsin canım, sevgiler...
ensu canım inşallah bebişli olusun dualardasın kuzum ya rabbim yüzünü 9 ay güldürsün bebişinin sesleri evini kahkahaya doysun bi ömürrr canımmcanim hamilemisinn hic duymadimm.. cok guzelll masallahh.. sagliklii bi sekilde kucaginaa almani dilerimmm..
aminn amin inşallahcanimm cok zor ama lutfenn kendini cok yipratma gercekten herseyin hayirlisi.. gecen yilki gebeligimde bende bebegimi kalbi yavaslamaya baslamisti ve kaybetmistim ve genetik sonuc 47 kromozon cikmisti.. vucut sagliksiz gebelikleri istemeyip disari atabiliyor.. bunu o anda anlamiyoruz cok aci cekiyoruz ama sonrasinda gercekten hayirlisinin bu oldugunu anliyorsun.. insallah bebisin sagliklidir ve seninle kalir canimm.. kendini yipratma lutfen.. saglikli bebislerimiz Allahin izniyle gelecekler..
canım sagol senden güzel haberler alacaz inşallahCanım arkadaşım,hayırlısı olur inşallah,dualarım seninle de,Allahım güzel,hayırlı haberler almak nasip etsin inşallah...
canım tıp bile tıkanıyo kafadan o bu şu yani bıktımmm zaten korkarak tedaviye başladım havuz yap dedim şimdi elde yumurta az benim dediğimi söylüyoo yani napacam araştıran yermi bulmak mantıklı tüp bebek yerlerimi bak yeni bir tedavide sen hamile kalırsın bunu tüm kalbimle diliyorum yeni serum ve aşılar cıktı bi dene memorialda gercekten tedavi daha ekonomik tamam pahalı hastane bana 6 bine mal oldu sadece ilaçlar 850 raporsuz az doz uyguluyo senin hamile kalıp yavrunu kucaga alacagına eminim inşallah duada edeceğim saglılklı olsunlarda geç gelsinler yavrularkuzucuğum senin tutan kalbi gelişen embiryon için söylediklerin benim yumurtalrım için söyleniyor sebep şuda olabilir buda olabilir yada hiç bir sebebk olmaya bilir şunu yaparsak iyi gelebilir (sorun çözülebilir) ama çözülmeyede bilir tıp her şeyi çözemeye bilir bazan tıbbın çaresiz kaldığı yerlerde vardır vs vs işte duymaktan bıktığım beni çaresiz bırak cümlarler o yüzden seni çok iyi anlıyorum elbette maddi ve manevi gücünolduğu sürece pes etme kendini hazır hisetiğinde yeniden dene ben inanıyorum pes etmeyen sana sımsıkı tutunan bebekte gelecek ve seni anne yapacak
Haklısın canım başa dönmek yipratici, coook yorgun hissediyor insan. Bende 5 deneme yaptım ve maalesef..Geçen gün devam ettiğim doktoruma sordum hocam yorulduk ne yapalım bilemiyoruz diye. O da tabii durmak yada devam etmek sizin kararınız ama yumurta olduğu sürece biz pes etmiyoruz, yaştan dolayi şans dusuk ama yumurta varsa devam dedi..Tabii yorgunluk çaresizlik insanı pes etmeye itiyor ama maddi manevi güç varsa sanırım pes etmemek lazım. Dualarim seninle canim..canım yapılsa bile o emiroydu vucud her emrioda öyle olmaz diye işte bağışıklık testi falan off ya neyle tekrar başlayacam bilemiyorumm bi kafa dinleyim bakalım ne zaman zor ya tekrar başa dönnnn hep yaş faktörü zatennn hayırlısı artıkk
bana selenyum ve omega 3 verdilerdi biestoronla 3 ay kullandım fakat biestron 3 tane dedi pahalı ve tehlikeli diye korktum aslında faydasınıda gördüm kullanırken aylık fsh baktırdım 14 kadar düştü ama tüp bebekten bi ay önce teke düşürdüm fsh 24 deyken tüpe başladık e2 39 çıktı iyi dedi başladı genelde e2 de 60larda cıkar benim yıllardır ben bile şaşırdım biestronun faydalı olduğuna inanıyorum 125 tl ama napalım vucud gebeliği atınca başlayacağım inşallah ever bende araştırıp sorayım dr bakayım bi en azından yumurta kalitesi artırırız yorgunluk bıkkınlık var ama cocuk hasreti cok agır basıyorr manen ve maddi olarak rabbim güç versin kendi çalışmamla sglıyorum ben kocadan bi fayda yok ben pes etmemde işte erkekler kafama onuda takamayacagımHaklısın canım başa dönmek yipratici, coook yorgun hissediyor insan. Bende 5 deneme yaptım ve maalesef..Geçen gün devam ettiğim doktoruma sordum hocam yorulduk ne yapalım bilemiyoruz diye. O da tabii durmak yada devam etmek sizin kararınız ama yumurta olduğu sürece biz pes etmiyoruz, yaştan dolayi şans dusuk ama yumurta varsa devam dedi..Tabii yorgunluk çaresizlik insanı pes etmeye itiyor ama maddi manevi güç varsa sanırım pes etmemek lazım. Dualarim seninle canim..
Birde dhea kullanicam demişsin onun yanına q10 ve melatonin ekleyebilirsin. Bu ikisi çok güçlü antioksidanlarmis ..Doktorum baba böyle 3 lu olarak vermişti. .Yanlız q10 nin obigunone formu olmasi gerekiyormuş. Ben simdi teatrio diye bir q10 alıyorum içinde başka bir güçlü antioksidan daha var..Bir araştır istersen..![]()
Evet bu antioksidanlarda çok pahalı gerçekten toplamda tup bebek ilaçları kadar tutacaklar neredeyse .Biesteron benide çok endişelendirdi ama 3 ay kullanımı guvenliymis, hem yabancı sitelere baktım hemde doktoruma sormuştum zararı yok kullanmaya devam dedi..Yabancı sitelerde 6 ay kullananlar bile var..Sanırım pco lularda kullanılmıyor onlarda dhea hormonu yüksek olduğu için zararliymis..Ama bizim için geçerli değil canım. .Bence 3 ay güvenli bir şekilde kullanabilirsin..Omega yi da direk ilac olarak değilde günde 1 tane avacado yiyerek bile cozebiliyormusuz, Omega açısından çok zengin. Birde haftada 2 gün somon yeterli demişti doktorum.bana selenyum ve omega 3 verdilerdi biestoronla 3 ay kullandım fakat biestron 3 tane dedi pahalı ve tehlikeli diye korktum aslında faydasınıda gördüm kullanırken aylık fsh baktırdım 14 kadar düştü ama tüp bebekten bi ay önce teke düşürdüm fsh 24 deyken tüpe başladık e2 39 çıktı iyi dedi başladı genelde e2 de 60larda cıkar benim yıllardır ben bile şaşırdım biestronun faydalı olduğuna inanıyorum 125 tl ama napalım vucud gebeliği atınca başlayacağım inşallah ever bende araştırıp sorayım dr bakayım bi en azından yumurta kalitesi artırırız yorgunluk bıkkınlık var ama cocuk hasreti cok agır basıyorr manen ve maddi olarak rabbim güç versin kendi çalışmamla sglıyorum ben kocadan bi fayda yok ben pes etmemde işte erkekler kafama onuda takamayacagım
canımcığım çook üzüldüm ama herşeyde bir hayır vardır sağlıklı olsaydı gebelik devam ederdi.. biz savaşçı kadınlarız madi imkanlar el verdiği sürece tedaviye devam..bence biesteron çook gerekli değil yumurta kalitesi için ben ilk tedaviye başladığımda kullanmıştım 3 ay hiç faydasını görmedim fsh çook değişken..ben fsh 60 çıktığını gördüm 1 sene önce ve nerdeyse hiç yumurtam görülmüyordu görüslede büyümüyordu..canım ben Qenzim10 elevit ve benexol omega devit3 kullandım 3 ay ve zeytinyağ incir yaptım çook faydasını gördüm tavsiye ederim canım..biesteronun faydasına inanmıyorum ve riskleri var hiç gerek yok riske canım..bana selenyum ve omega 3 verdilerdi biestoronla 3 ay kullandım fakat biestron 3 tane dedi pahalı ve tehlikeli diye korktum aslında faydasınıda gördüm kullanırken aylık fsh baktırdım 14 kadar düştü ama tüp bebekten bi ay önce teke düşürdüm fsh 24 deyken tüpe başladık e2 39 çıktı iyi dedi başladı genelde e2 de 60larda cıkar benim yıllardır ben bile şaşırdım biestronun faydalı olduğuna inanıyorum 125 tl ama napalım vucud gebeliği atınca başlayacağım inşallah ever bende araştırıp sorayım dr bakayım bi en azından yumurta kalitesi artırırız yorgunluk bıkkınlık var ama cocuk hasreti cok agır basıyorr manen ve maddi olarak rabbim güç versin kendi çalışmamla sglıyorum ben kocadan bi fayda yok ben pes etmemde işte erkekler kafama onuda takamayacagım
canımcığım çook üzüldüm ama herşeyde bir hayır vardır sağlıklı olsaydı gebelik devam ederdi.. biz savaşçı kadınlarız madi imkanlar el verdiği sürece tedaviye devam..bence biesteron çook gerekli değil yumurta kalitesi için ben ilk tedaviye başladığımda kullanmıştım 3 ay hiç faydasını görmedim fsh çook değişken..ben fsh 60 çıktığını gördüm 1 sene önce ve nerdeyse hiç yumurtam görülmüyordu görüslede büyümüyordu..canım ben Qenzim10 elevit ve benexol omega devit3 kullandım 3 ay ve zeytinyağ incir yaptım çook faydasını gördüm tavsiye ederim canım..biesteronun faydasına inanmıyorum ve riskleri var hiç gerek yok riske canım..
zaten tedavide yumurta büyütmede aşırı hormon alıyoruz iğnelerle önemli olan bizim salığımız inş sonrada bebiş gelicek Allahında izniyle canım..Valla insan korkuyor bir tarafı duzeltirken bir tarafında bozmak da var tabii. İyi araştırıp kullanmak lazım , sana katılıyorum canım dikkatli olmak gerekli..
Bende hayit otunu merak ediyorum, bundan yapılmış agnugastone diye bitkisel ilaç var acaba faydası olurmu rezerv azalmasında..faydasi oldu diyen var olmadı diyen var..Çok karasız kaldım. .zaten tedavide yumurta büyütmede aşırı hormon alıyoruz iğnelerle önemli olan bizim salığımız inş sonrada bebiş gelicek Allahında izniyle canım..
agnucaston bence faydalı canım ben kullandım faydasını gördüm adetimi düzen sokmuştu adet genelde az gelir ama agnucastonu kullanırken normal edet görüyordum..ben hepsini bıraktım yazdığım vitamin ilaçlarını kullandım artı kafamı dağıtıcak şeylerle meşgul oldum dölenmeyen yumoşlar dölendi çook şükür inş transfer oluncada sağlıklı tutunurlar..Bende hayit otunu merak ediyorum, bundan yapılmış agnugastone diye bitkisel ilaç var acaba faydası olurmu rezerv azalmasında..faydasi oldu diyen var olmadı diyen var..Çok karasız kaldım. .
Ilaci aldım başladım bıraktım korktum..Faydasi oluyorsa denenebilir, teşekür ederim canım. Stres icin bende akapunktura basladim. Umarim faydasi olur...agnucaston bence faydalı canım ben kullandım faydasını gördüm adetimi düzen sokmuştu adet genelde az gelir ama agnucastonu kullanırken normal edet görüyordum..ben hepsini bıraktım yazdığım vitamin ilaçlarını kullandım artı kafamı dağıtıcak şeylerle meşgul oldum dölenmeyen yumoşlar dölendi çook şükür inş transfer oluncada sağlıklı tutunurlar..
canimm cok zor ama lutfenn kendini cok yipratma gercekten herseyin hayirlisi.. gecen yilki gebeligimde bende bebegimi kalbi yavaslamaya baslamisti ve kaybetmistim ve genetik sonuc 47 kromozon cikmisti.. vucut sagliksiz gebelikleri istemeyip disari atabiliyor.. bunu o anda anlamiyoruz cok aci cekiyoruz ama sonrasinda gercekten hayirlisinin bu oldugunu anliyorsun.. insallah bebisin sagliklidir ve seninle kalir canimm.. kendini yipratma lutfen.. saglikli bebislerimiz Allahin izniyle gelecekler..
Merhaba, hayırlı uğurlu olsun, inş zamanı gelmiştir, dualarımdasın.evet cnm transferimm oldu iki tane.. iki tanede donduruldu.. hayirlisi herseyin..
sende hicbirseye canini sıkma hayatim.. aylardir ust uste yipratici bi tedavi sureci gecirdin kafan bi dunya oldu.. kendine iyi bak canim..