• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba arkadaşlar, ben aranızda yeniyim, yaklaşık 3 gündür mesajları okuyorum 400 ün üzerinde sayfa okudum. Rumuzumun 41 demesine bakmayın, geçen yıl kayıt olurken öyle yazmıştım, ben şu anda 42 yaşlarımın sonlarımdayım. Öncelikle muhteşem bir dostluk, dayanışma, paylaşma gerçekleştirdiğinizi görüyorum, ne mutlu... Ben eşimi çocuk sahibi olmaya daha bu yaz ikna edebildim, 2 aşılama yaptık olmadı. Geçen hafta bahçeci umut tüp merkezi Dr Cem bye muayene oldum. Muayenede tüplerde sıvı birikimi gördü ama apar topar rahim filmi çekildi bir şey çıkmadı, fakat rahim filmi sonucunda arkuat uterus um oldugu ve rahmi yukarıdan baskılayan bir miyom olabileceği yazıyor, filmi çeken dr da hamile kalmakta sıkıntı olmayacağını ama düşüğe yol açabileceğini söyledi bu durumun. Dr.um ise temiz olarak yorumladı filmi ve adetin 2. Günü başlayabileceğimizi belirtti tüp bebeğe. Bu arada yaşıma göre muayenede iyi buldu bir yumurtalıkta 7-8 diğerinde 4-5 folikül görmüştü. Ben rahim filmi çeken dr un düşük olabilir dediğini aktarınca, olabilir ama biz öncelikle hamile kalıp kalamadığına bakacağız o sonraki iş dedi. Siz tecrübeli dostlar ne dersiniz? Bu arada bahçeci umut cem by için yorumunuz var mı? Sevgiler, bebişli uykusuz geceler
Merhaba Hoşgeldin,yolun açık olsun.

2015-05-31-12-40-46-1281961874.webp

Günaydin kizlar bol müjdeli bir gün daha olsun

kızlar mesajlarınızın hepsini okudum, kendimi çok kötü hissediyorum o yüzden tek tek yazamıyorum kusura bakmayın..
maşallah şimdilik herşey yolunda gibi kan değerlerimde herşey yolunda gitti en son 1650 beta hcg de bırakmıştım artık test yaptırmıyorum..
ama çok başım ağrıyor ve mide bulantım çok fazla olduğu için zor günler geçiriyorum.. çokda yoğun işler güçler ne yapacağım hiç bilmiyorum.. dayanabildiğim kadar işe gideceğim.. herkezcikleri öpüyorum cicişlerr..

Ensum masallah harikasin canim Allah yardimcin olsun hep böyle devam etsin insallah :KK200:

Kizlar canlar biri bana dondurulmus asamasi ni anlatabilir mi. ?
Burdaki en son tedavimde iki tane dondurulmusum vardi ya onlari alayim diyorum ama burdaki tüp ekip cok ilgisiz biri bilgi verse asamalar ne ve transfer zamania kadar ne kulaniyorsunuz adetin kacinci günü trasfer oluyor. ...vb.hic dondurulmusla trasfer yaptirmadim ki

Kizlar canlar biri bana dondurulmus asamasi ni anlatabilir mi. ?
Burdaki en son tedavimde iki tane dondurulmusum vardi ya onlari alayim diyorum ama burdaki tüp ekip cok ilgisiz biri bilgi verse asamalar ne ve transfer zamania kadar ne kulaniyorsunuz adetin kacinci günü trasfer oluyor. ...vb.hic dondurulmusla trasfer yaptirmadim ki

Canım ben dondurulmuş embriyolarimla hamile kaldım

Adetin ikinci yada üçüncü günü doktora gidiyosun E2 değerine bakıp estrofem tablet veriyor dozajini senin durumuna göre ayarlıyor bir hafta sonra kontrole çağırıyor ultrason muayanesiyle rahim kalınlığına göre dozu artırıp eksiltebilir sonra bir hafta donra yine kontrole gidiyosun rahim uygun kalınlığa gelmisse ki bu deger 8 mm ve üzeri olmalı o zaman progestan jel veya ignelere basliyosun sonra transfer gününü kararlastiriyosunuz transferden sonrada ilaclara aynen devam test gunune kadar hamile olursan ilaclara yine devam canim kisaca böyle

Adile Naşit te 40 ından sonra şöhret olmuştu :KK45:
Hız kazandırıyorum olaya. Bugün itibariyle sanat müziği de söylemeye başladım. Bu yıl solo çıkamam ama önümüzdeki yıllarda bakarız duruma. Bir arkadaş TRT Ankara' ya atandı. Başka projelerim de var. Bu yıl için değil ama önümüzdeki yıllar için sırayla gerçekleştirmek istiyorum. Dün akşam konser vardı. Atatürk' ün sevdiği şarkılardan oluşan bir konser. Şef, Selim Öztaş. Güz Gülleri Gibiyim parçasının söz yazarı ve bestecisi. Yılların sanatçısı. Çok doyurucu bir etkinlik oldu. Müthiş keyif aldım. Bakalım zaman neler gösterecek :cool::KK75::KK47: :KK28::KK28::KK28::KK28:
Canım ya eminim o projeleri yapacaksın yolun acık olsun sende bi cevher var en azından birini ön plana cıkartırsınnn eeeee artık ilk önce bize dinletirsin kastetini hahh valla olurmu olur yani:KK19::KK54:

Canım ben dondurulmuş embriyolarimla hamile kaldım

Adetin ikinci yada üçüncü günü doktora gidiyosun E2 değerine bakıp estrofem tablet veriyor dozajini senin durumuna göre ayarlıyor bir hafta sonra kontrole çağırıyor ultrason muayanesiyle rahim kalınlığına göre dozu artırıp eksiltebilir sonra bir hafta donra yine kontrole gidiyosun rahim uygun kalınlığa gelmisse ki bu deger 8 mm ve üzeri olmalı o zaman progestan jel veya ignelere basliyosun sonra transfer gününü kararlastiriyosunuz transferden sonrada ilaclara aynen devam test gunune kadar hamile olursan ilaclara yine devam canim kisaca böyle
Saracım hamile kalmışsın canım...Allâh sağlıkla kucaklamayı nasip etsin gülüm... Çok sevindim ya...Allâh tamamına erdirsin inşallah... Allâh herşeye kadirdir...Gerçekten çok duygulandım..darısı yeterimin ve bizlerin başına...bizlerede dua et tatlım..:KK19::anneadayı::KK15:

Merhaba arkadaşlar
Bugün doktora gittim beklediğim gün gelmişti ama maalesef sonuç beklediğim gibi olmadığı gibi tam anlamıyla hüsran . Tek bir folikül yoktu dolayısıyla umudum Aralık ayına kaldı ve ne yapmalıyım onu bilemiyorum.
Tavsiyesi veya benim durumum da olup mucizeler yaşayan bişeyler yapıp mutlu son alan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Sevgilerimle...

Günaydııııııın:KK68:

Nasılsınız, herkescikler iyi mi? Benim durum aynı, hala bir sipermen yoook ama bulduğum gibi testleri yaptırıcam ki boşa vakit geçmesin :KK33:

Arı mayam, maşallahın var kuzum senin :nazar: Ben de çok istersim şarkı söylemeyi :)

Akşamki konserin minnacık bir bölümünü gördüm, çook güzel :) Ünlü olunca beni de yanına alsanaaa:confused:

Güneş bebek hoşgelmiş, annesi sana da çok geçmiş olsun :nazar:

Allah sağlıkla, her anının keyfini çıkara çıkara büyütmeyi kısmet etsin canım. Şansı bahtı açık olsun :KK200:

Ay ne güzel görünüyor hamilelik takvimin, hayırlı uğurlu olsun canım, ben de istiyorum ama :)

Daha maşallahlık bir şey yapmadım ama yapacağım inşallah. Gel sen de katıl, sese bakmıyorlar, eğitiliyoruz nasıl olsa. Nefes çalışmalarıyla başladık. Grupla söyleyince eriyor arada. Zamanla alışıyorsun. Korolar keyiflidir.
10 Kasım akşamından o konser. Orada olmak çok güzeldi. Her anı dolu, her anı keyifli geçti. Şef aynı zamanda profesyonel sanatçı olunca tadından yenmedi. Hala o geceki şarkıları mırıldanıyorum.
Seni yanıma almak için şöhrete ihtiyacım yok haberin olsun. Ben geldim de, başımın üstünde yerin var ;)

Keyfin neşen Sağlığın bol olsun arkadaşım seviyoruz seni:KK200: anneanne çok geçmiş olsun.

Teşekkür ederim arkadaşım. Ben de sizleri seviyorum. Anneannem için de teşekkür ederim. Arkadaşlarım geçmiş olsun diyor dedikçe hayır duaları ediyor sizlere. Yeniden can buluyor, ben de mutlu oluyorum :)

Canım ya eminim o projeleri yapacaksın yolun acık olsun sende bi cevher var en azından birini ön plana cıkartırsınnn eeeee artık ilk önce bize dinletirsin kastetini hahh valla olurmu olur yani:KK19::KK54:

A-aaaa, kaset mi kaldı ayol? :KK48:
Bardakları kırmadan söyleyebildiğim ilk gün, plakçılar çarşısına gidip albüm yapacağım :KK53: Buradan ücretsiz indirebilirsiniz :p
Bana olan inancınız ve güveniniz öyle güzel güç veriyor ki, sesim her gün biraz daha oturuyor. İnşallah birgün hep birlikte oturur hep birlikte söyleriz. Karşılıklı. Ne güzel olur :KK36:

Saracım hamile kalmışsın canım...Allâh sağlıkla kucaklamayı nasip etsin gülüm... Çok sevindim ya...Allâh tamamına erdirsin inşallah... Allâh herşeye kadirdir...Gerçekten çok duygulandım..darısı yeterimin ve bizlerin başına...bizlerede dua et tatlım..:KK19::anneadayı::KK15:

Sagol canım dua ediyorum etmezmiyim hic bizi bizden iyi kim anlar Rabbim hepinize tez zamanda nasip etsin insallah

Sen nasılsın Neler yapıyorsun

Teşekkür ederim arkadaşım. Ben de sizleri seviyorum. Anneannem için de teşekkür ederim. Arkadaşlarım geçmiş olsun diyor dedikçe hayır duaları ediyor sizlere. Yeniden can buluyor, ben de mutlu oluyorum :)

Anneannene Rabbim sifa versin canım Rabbim büyüklerimizi başımızdan ayırmasın

Güneş'li günaydın kardeşler, Yaradan hayatımın hediyesini 22 Ekimde sezaryan yoluyla kucağıma verdi. Doğum sırasında da dua ettiğim gibi isteyen her kadına bu mutluluğu tattırsın. Biraz gaz sorunumuz var bitkisel şurup alıyoruz, geceleri mesaiye kalıyoruz ama bir bakışa değiyor.
Foruma bakınca dileklerimizin bir kısmının gerçekleşmiş olduğunu öğrendik ve çooookkkkk mutlu olduk. Ensu ve Sara tebrik ediyoruz, kızımın kuzenleri geliyormuş, inş diğer kuzenleri de gelmeye karar verirler.
Zanork teyzenin konserini dinlemeyi hayal ediyoruz, WichDuygu teyzemizi de merak ediyoruz. Kendinize iyi bakın güzel haberler bekliyoruz, sevgi gönderiyoruz.

gozun aydin olsun tatlim. Rabbim anali babali buyutsun. bahti acik uzun omurlu olsun insallah. Gunesimizi kocaman opuyorum diycem ama kiyamam ki o yuzden kokluyorum onu cennet kokusundan.

arkadaslar organik bebeklerimiz cemre ve gunes'miydi? sanki benim aklimda 3 bebek diye kalmis. lakin 3.uyu bulamiyorum. ben mi yanlis hatirliyorum acaba:KK64:

KIZZZ hoş geldin :KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:

Coooooooooooooooooooook ozledim coook
Haftaya ofiste olunca tam randimanli burada da olacagim umarim :)
Si kin tili gunler gecirdim, hastaydim, bogustum, azimliydim, toparlandim, mermer muamelesi yaptim ona azimle! hahahaha

Tableti de hasta etmistim yeni geldi o da biraz arizali benim gibi.
Aman nesemiz daim olsun. Bir gun bir gune uymuyor o yuzden keyfini surelim, hicbir seye ah ederek vakit kaybetmeyelim, "Polyanna olamiyorsak da poli" olalim :)
Cok guzel haberler olsun, olmayanlari da umut edelim olduralim...
Opuyorummmmmmmmmmmmmmm kocaman

Diiipnot: Tek ayak ustunde yazdim cezalandirdim kendimi :)))))))))))

ayyyyyyy cikarken gordummm alinti yaptirmiyor bu geri zekali teknoloji!
Saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canimmmmmmmmmmmmmm nolur nolur ugur takvimi olmasin gercek takvim olsunnnnnnnn ne olur.
icimde balonlar ucustu gordugum anda, yasasinnn nidalariyla :) Gercek di mi :)
Bugulandi gozlerim ama ici guluyor ici, cokkkk ama cok mutlu ettin beni caniminici :)))))))

Harika hissettim kendimi kocaman sariliyorummmmm gobege opucuk :)

Back
X