• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canim ananasi dusukten once mi yedin yoksa dusuk riski baslayinca mi? ananasi burda dogumu cabuklastirmak icin yiyorlar. yani dpabilir @bebisimgel arkadasin dedigi gibi..
Bi dr yazmış okudum ilk zamanlar tutunmaya yarar diye az az yedim bir hafta vardı teste bıraktımm zaten bulamadımm havadan bozulmuştu ananas inşallah düşüge sebeb degildir evet bagzı topiklerde yediklerinide yazmışlar nede olsa c vitamini dedimm

Bugün dr gittim antikardiyo testleri istediler bakalim 2 tahlilde dışarda laburatuvara tahlil yazdi rahimde damarlarda pırtılaşmadan düşük olabilirmiş ama ümünoloji bakmadi ramatoloji bakıyormuş tekrarlayan düşüklere haberiniz olsun arkadaşlar sonuc bir ayı bulur hayırlısı rabbim yar ve yardımcımız olsun

Ben varım olur mu? :)
Herkese selamlar! Zanorkcuğumun şahsında herkese olsun selamım. Hepinizi çok özledim. Çook uzun Zaman oldu girmeyeli. Umarım bol bol gebelik müjdesi verilmiştir yokluğumda. Hepiniz içim hep dua ettim, hala da duacıyım.
Kızım sağlıkla doğdu, hamd olsun! Hatta sabırsız çıktı, 2 hafta erken gelmek istedi kucağıma. :) 10 haftalık oldu bile sürpriz yumurtam. Hergün uzun uzun seyrediyorum mucizemi. Her gün Allah'ın ne kadar büyük ve herşeye kadir oldupunu aklımdan geçiriyorum yavruma her baktığımda. Ne kadar şükretsem azdır! Çok farklı bir his annelik. Dilerim Allah canı gönülden isteyen ve layıkıyla yetiştirebilecek olan herkese evlat verir.
Allah hepsini analı babali büyütsün. Benimkide sekiz haftalık oldu sadece anne sütüyle besleniyor çok şükür. Umarım uzun bir sürede sütüm bol olur. Aynen ben de senin gibi baktıkça ne güzel bir mucize diyorum ve Allah'a şükrediyorum . Tüm isteyenlere Allah nasip etsin .

Iyi diyelim canım. Bizim oğlanda Alerjik proktokolit çıktı. Yani alerjiye bağlı Bağırsak iltahabı. Sadece anne sütü aldığı için ben diyete girdim. Neye alerjisi olduğunu bulmak için süt, süt ürünleri, bugday ve ürünleri, dana eti, tavuk yumurta yemiyorum. Bağırsakları düzeltip denemeyle neye tepki verdiği bulunacak. Zor bir süreç. İnşallah bir an önce düzelir diye umut ediyorum. Onun dışında keyfi yerinde, agular, kahkahalara başladı. Çok öperim hepinizi.
Hay allah geçmiş olsun canım umarım Çabucak geçer öpüyorum sizi.

Hayırlı uğur
Güneş'li günaydın kardeşler, Yaradan hayatımın hediyesini 22 Ekimde sezaryan yoluyla kucağıma verdi. Doğum sırasında da dua ettiğim gibi isteyen her kadına bu mutluluğu tattırsın. Biraz gaz sorunumuz var bitkisel şurup alıyoruz, geceleri mesaiye kalıyoruz ama bir bakışa değiyor.
Foruma bakınca dileklerimizin bir kısmının gerçekleşmiş olduğunu öğrendik ve çooookkkkk mutlu olduk. Ensu ve Sara tebrik ediyoruz, kızımın kuzenleri geliyormuş, inş diğer kuzenleri de gelmeye karar verirler.
Zanork teyzenin konserini dinlemeyi hayal ediyoruz, WichDuygu teyzemizi de merak ediyoruz. Kendinize iyi bakın güzel haberler bekliyoruz, sevgi gönderiyoruz.[/QUOTE

Çok sağol canım. İnşallah senin tedavin başarılı geçer.akşamdan 2 kuru inciri zeytinyağında bekletiyosun ertesş sabah yiyip aynı yağa 2 tane daha koyup her gün böyle devam. Ama bunu adetle başlamıştım ben opuya kadar yaptım
Amiiiinnn hepimizin inşallah.Kaç gün süreyle yapılıyor,incirler ikve hep aynı yağın içinemi konulacak
Ben yumurta toplanınca başladım toplamda 3 adet yedim ya 6 gün daha tahlilde gebelik çıkmamıştı rahim de tutunmaya iyi geliyor diye duydum
Tebrikler sanırım hamişşş siniz meleğinizi yakında kucağımızda görürsünüz inşallah sağlıkla. Ananasın tam olarak neye ve nezaman yapılırsa faydası oluyor bahsedermisiniz ltf.Malumunuz her duyduğumuz şeyi yapmak istiyoruz.Umut işte ne yapalım.İyilikler dilerim.

Amiiiinnn hepimizin inşallah.Kaç gün süreyle yapılıyor,incirler ikve hep aynı yağın içinemi konulacak

Tebrikler sanırım hamişşş siniz meleğinizi yakında kucağımızda görürsünüz inşallah sağlıkla. Ananasın tam olarak neye ve nezaman yapılırsa faydası oluyor bahsedermisiniz ltf.Malumunuz her duyduğumuz şeyi yapmak istiyoruz.Umut işte ne yapalım.İyilikler dilerim.
bana söylenen adetle başlayıp 6-7 gün belli bir çapa gelene kadar yumurta yedim ben,yağı azaldıkça ilave ettim(natural zeytinyağ kullandım ben)fazlada yenirse yumurtayı çatlatma ihtimali olurmuş

Çok sağol canım. İnşallah senin tedavin başarılı geçer.akşamdan 2 kuru inciri zeytinyağında bekletiyosun ertesş sabah yiyip aynı yağa 2 tane daha koyup her gün böyle devam. Ama bunu adetle başlamıştım ben opuya kadar yaptım
Canım mesajım yarım kaldı.Soğan kürünü bitirdikten sonra hepsini yapmayı düşünüyorum.İncirler ikiye kesiyormuyuz,ne kadar yağ olmalı ve hep aynı yağın içinemi konulacak? canım bu kür de yumurta sayısını arttırsın diye mi yapılıyor?İncir olduğuna göre muhtemelen öyledir.Geçen gün bir tanıdığım hergün 489adet Ya Fettah çekmemi söyledi onuda yapıyorum olana kadar çok dedi.
allah hayırlısıyla bizlerede hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah.Sevgilerimle...

Canım mesajım yarım kaldı.Soğan kürünü bitirdikten sonra hepsini yapmayı düşünüyorum.İncirler ikiye kesiyormuyuz,ne kadar yağ olmalı ve hep aynı yağın içinemi konulacak? canım bu kür de yumurta sayısını arttırsın diye mi yapılıyor?İncir olduğuna göre muhtemelen öyledir.Geçen gün bir tanıdığım hergün 489adet Ya Fettah çekmemi söyledi onuda yapıyorum olana kadar çok dedi.
allah hayırlısıyla bizlerede hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah.Sevgilerimle...
ben elimle ikiye böldüm inciri,üstünü kapatana kadarda yağ koydum,vallahi sayıyı artırırmı bilmiyorum bende artırmadı,kalite için sanırım bu

Allah hepsini analı babali büyütsün. Benimkide sekiz haftalık oldu sadece anne sütüyle besleniyor çok şükür. Umarım uzun bir sürede sütüm bol olur. Aynen ben de senin gibi baktıkça ne güzel bir mucize diyorum ve Allah'a şükrediyorum . Tüm isteyenlere Allah nasip etsin .

canım ben 6.5 haftada kaybettim bebeğimi bu 3 kayıp bide kimyasal şimdi araştırıyorum nedenini yumurta kaliteli dedi tek yumurtaydı ama yaş faktörü ve tam tununamama bağışıklık sistemi yabancılayıp atmışta olabilir dediler rabbim tam bi 9 ay saglıklı hamilelikler versin hepimize inşallah kucaga almak nasip olsun bi dahaki sefere

sibel15 sibel15 canım rahimde tutunmaya iyi gelir dendiği için yedim malum c vitaminide portakal suyu içtim her gün en önemlisi
yumurta toplamayla başladım ananasa 6 gün kadar yedim 3 tane yarım bi gün yarım bi gün şeklinde zaten 6 dilim falan cıkıyor orta boylardan bide kabız olmayacaksın pirobiyotik yogurt puding yedim umarım bi faydam dokunur sana stresten uzak dur inşallah o bebiş yapacak yumuni bulursun

Back
X