• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arkadaslar,
Ben dun 46 yasina girdim ve Ankarada Dr. Murat Sonmezer ile randevum vardi. Bana hic yumurtam olmadigini soyledi ve donasyon onerdi :KK43:
Aranizda dr.tarafindan hic yumurtasi olmadigi soylenipte sonra baska Doktor tarafindan yumurtasi oldugu soylenen oldumu?
merhaba. Bu sitede topiklerde okudum. 47 yaşında bayanın birina dr lar artık senin çocuğun olmaz evlat edin demişler. o da izmirde kaan bozkurta gitmiş. kadın ikizlerine hamile kalmış. benim yaşım 37. ailemde erken menapoz var. ama yumurta rezervi yönünden sizden çok bir farkım yok. bende çok dr a gittim. hepsi yumurtalıklarımın zayıf olduğunu rezervimin çok az olduğunu söylediler. hatta bir tanesi donanasyondan bahsettiği anda yıkıldım. çevremde bu konuları sorabileceğim konuşabileceğim kimse yok. internette araştırma yaptım. kaan beyin 0.01 amh ile bile hamile kalmasını sağladığı kişileri öğrendim. zoru seven bir dr olması bana umut ışığı oldu. onunla tedavime başladım. bir sürü ilaç ve vitamin desteği verdi. inşallah rabbim benim gibi evlat sahibi olmayı isteyen herkese nasip eder.size de tavsiyem ünlü drlara değil uğraşmayı seveni hastalarına pozitif yaklaşan dr lara gitmeyi tercih etmeniz. çünkü ünlü dr lar bizim gibilerle uğraşmıyor. moral bozmaktan başka bir işe yaramıyorlar. en son söyleyecekleri şeyi en başta söylüyorlar. bu işte moral ve motivasyon çok önemli.

merhaba. Bu sitede topiklerde okudum. 47 yaşında bayanın birina dr lar artık senin çocuğun olmaz evlat edin demişler. o da izmirde kaan bozkurta gitmiş. kadın ikizlerine hamile kalmış. benim yaşım 37. ailemde erken menapoz var. ama yumurta rezervi yönünden sizden çok bir farkım yok. bende çok dr a gittim. hepsi yumurtalıklarımın zayıf olduğunu rezervimin çok az olduğunu söylediler. hatta bir tanesi donanasyondan bahsettiği anda yıkıldım. çevremde bu konuları sorabileceğim konuşabileceğim kimse yok. internette araştırma yaptım. kaan beyin 0.01 amh ile bile hamile kalmasını sağladığı kişileri öğrendim. zoru seven bir dr olması bana umut ışığı oldu. onunla tedavime başladım. bir sürü ilaç ve vitamin desteği verdi. inşallah rabbim benim gibi evlat sahibi olmayı isteyen herkese nasip eder.size de tavsiyem ünlü drlara değil uğraşmayı seveni hastalarına pozitif yaklaşan dr lara gitmeyi tercih etmeniz. çünkü ünlü dr lar bizim gibilerle uğraşmıyor. moral bozmaktan başka bir işe yaramıyorlar. en son söyleyecekleri şeyi en başta söylüyorlar. bu işte moral ve motivasyon çok önemli.
Ayyy cnm inşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun,ben ve bizim gibiler hepimizzz.
Bizimle paylaştığın bu bilgiler beni çok heyecanlandırdı.Yaşım 43 olduğundan olsa gerek .Bize doktoruna ilgili bilgi vermeye devam edersen sevinirim. Özellikle D vitaminini ne şekilde veriyor normal eczanelerde satılan 2 tl.lik ampulü mü yoksa gnc solgar veya başka özel ürünler mi öneriyor.Ayrıca kullanılacak ürünün dozunu paylaşır mısın. Benim ilk tüp bebek denememden önce tv de dr.canan karatay ın bir konuşmasında bu vitaminin önemini dinledim sonra kendi doktorumada ilettim fakat önrmsemedi. Hatta tahlil bile yaptırdım ama Lafını bile etmedi. sonuçta oluşmuş gebeliğin 20 gün sonra açıklanamayan sebeple düşmesiyle kaybedilmiş zaman umut ve birçok şey.D vitamini takviyesi yapılsaydı belki düşük olmazdı. Gibi gibi gibi...Cevabını merakla bekliyorum.İyilikler dilerim...

Ayyy cnm inşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun,ben ve bizim gibiler hepimizzz.
Bizimle paylaştığın bu bilgiler beni çok heyecanlandırdı.Yaşım 43 olduğundan olsa gerek .Bize doktoruna ilgili bilgi vermeye devam edersen sevinirim. Özellikle D vitaminini ne şekilde veriyor normal eczanelerde satılan 2 tl.lik ampulü mü yoksa gnc solgar veya başka özel ürünler mi öneriyor.Ayrıca kullanılacak ürünün dozunu paylaşır mısın. Benim ilk tüp bebek denememden önce tv de dr.canan karatay ın bir konuşmasında bu vitaminin önemini dinledim sonra kendi doktorumada ilettim fakat önrmsemedi. Hatta tahlil bile yaptırdım ama Lafını bile etmedi. sonuçta oluşmuş gebeliğin 20 gün sonra açıklanamayan sebeple düşmesiyle kaybedilmiş zaman umut ve birçok şey.D vitamini takviyesi yapılsaydı belki düşük olmazdı. Gibi gibi gibi...Cevabını merakla bekliyorum.İyilikler dilerim...

d vitamini gebe kalmada cok önemli bir vitamin aslinda kanda salgilanan bir hormon ben kendi istegimle doktoruma soylemis ve baktirmistim cok dusuk cikmisti 8 gibi bir değerdiki normali 30 ila 100 arası olmasi gerekir sonra ayda bir d vitamini ignesini kırıp icmemi istedi doktorum ve değerim normale geldi sizde bu degerinizi onemseyin bunu ve Tsh degerinizi mutlaka baktirin tup bebek tedavisinde TSH 2.5 un altonda olmali

Merhaba. benim geçen ay kistim vardı. ben soğan kürü uyguladım. kistim nedeniyle dr um adet düzenleyicisi verdi. bunun yanında biosteron, multivitamin hapı, d vitamini ampül, büyüme hormonu, koenzim10 verdi. ben hiç hamile kalmadım. nasıl bir duygudur bilmem. o duyguyu yaşabilmeyi o kadar çok istiyorum ki. hamile olduğumu öğrensem herhalde dünyanın en mutlu insanı ben olurum.

Merhaba. benim geçen ay kistim vardı. ben soğan kürü uyguladım. kistim nedeniyle dr um adet düzenleyicisi verdi. bunun yanında biosteron, multivitamin hapı, d vitamini ampül, büyüme hormonu, koenzim10 verdi. ben hiç hamile kalmadım. nasıl bir duygudur bilmem. o duyguyu yaşabilmeyi o kadar çok istiyorum ki. hamile olduğumu öğrensem herhalde dünyanın en mutlu insanı ben olurum.
Devit-3 ampül. iki kez alacağım. 1 hafta arayla. dr um başkada almayacaksın dedi.

Canım inşallah hemen yaşarsın o duyguyu ve bebeğini kucağına alırsın.
Bende de folikül kisti varmış yasemin verdi dr.eşim kullanmamı istemedi,şuan soğan kürü yapıyorum. Biosteron yeni bitti.Tekrar almalımıyım bilmiyorum. Arı sütü bal polen kullanmaya başladım.Folbiol kullanıyorum. Bunun dışında hiçbirşey kullanmıyorum. Dr.regl döneminde folikül oluşmasını bekliyor.Allahtan dilemekten başka bişey yapmıyorum.

Bir ay içinde mi iki kez alınacak?Kaç ay süreyle?Yani değerler düzenlenen kadar mı?Regl den hemen sonra mı?Transfer sonrası mı?Tam anlamayadım açıklayabilir misin ltf.Cnm
Onu bu ay için mi verdi yoksa sonra yine verecek mi bilmiyorum. doğum kontrol hapını kullanmamakla iyi etmişsin çünkü bu haplar yumurtaları zayıflatıyor. hiç tüp bebek yaptırmadı.m yeni evliyim. yumurta hiç toplanmadı daha .dr um bu önümüzdeki adetimde karar verecek.

Bende de folikül kisti varmış yasemin verdi dr.eşim kullanmamı istemedi,şuan soğan kürü yapıyorum. Biosteron yeni bitti.Tekrar almalımıyım bilmiyorum. Arı sütü bal polen kullanmaya başladım.Folbiol kullanıyorum. Bunun dışında hiçbirşey kullanmıyorum. Dr.regl döneminde folikül oluşmasını bekliyor.Allahtan dilemekten başka bişey yapmıyorum.
Koenzim 10 da kullan derim ama yine de dr una danis. Dr um dediğine göre koenzim10 bu iste çok önemliymiş.

Önceki ay hormonların ucuktu. T edavim başlamadı. Sonraki ay kistten dolayı tedavi başlamadı. 2-3aydir birkaç dr a gittim. En son kaan bey içime sindi. Onunla tedaviye başladık. Bakalım hayırlısı diyorum. Burda topikkerden okudugum kadarıyla kaan bey önce embriyo oluşturup biriktiriyormus. Donduruyormus. Transfer öncesinde histeroskopi istiyormuş. Benden de cok sayıda tahlil istedi. Onların bir kısmını öncesinde yaptırmıştım. Bir kısmı kaldı. Onları da bu önümüzdeki hafta yaptırıcam. Eger dr un icine sinmediyse kaan beyi tavsiye ederim. Bu sitede onun hastalarinin paylasimlari var.

Hayitta kullan. Hayit hormonlari dengeliyor kaliteli yumurta olusumunu sagliyor.

Hayitta kullan. Hayit hormonlari dengeliyor kaliteli yumurta olusumunu sagliyor.
Günaydın cnm verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Hayıt tohumunu demleyip içtim bir ara ama şimdi soğan bitmeden bişey yapamıyorum.
Eczaneye gidip D vitaminini almayı düşünüyorum ayrıca.
Kaan Bey izmirde galiba ben istanbulda yım Eurofertile gideceğim bakalım hayırlısı.
Seni çok öpüyorum cnm şimdi çıkmam lazım sonra yine konuşuruz.
İyi haftalar...

Merhaba şimdi gördüm burayı bende 44 yaşındayım. Geçen ay tüp bebek denemem oldu ama negatifle sonuçlandı. İlk evliliğimden 18 yaşında bir oğlum var. Şimdi eşimin hiç çocuğu olmasığı için o baba olmak istiyor. Sperm sayısı düşük. Benim tüm değerler iyi şu anda polen,arı balı propolise ve vitaminlere başladım. Bakalım rabbim neye kısmet edicek.. sizin tavsiyeleriniz varsa lütfen yazın

Back
X