- 13 Ekim 2015
- 489
- 768
- 23
- 53
- Konu Sahibi akideciknane
- #45.341
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklahayırlı olsun canım inşallah bu tedavi,nle bebeğin gelir sakin ol ve hep iyi düşün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklahayırlı olsun canım inşallah bu tedavi,nle bebeğin gelir sakin ol ve hep iyi düşün
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla
merhaba. Bu sitede topiklerde okudum. 47 yaşında bayanın birina dr lar artık senin çocuğun olmaz evlat edin demişler. o da izmirde kaan bozkurta gitmiş. kadın ikizlerine hamile kalmış. benim yaşım 37. ailemde erken menapoz var. ama yumurta rezervi yönünden sizden çok bir farkım yok. bende çok dr a gittim. hepsi yumurtalıklarımın zayıf olduğunu rezervimin çok az olduğunu söylediler. hatta bir tanesi donanasyondan bahsettiği anda yıkıldım. çevremde bu konuları sorabileceğim konuşabileceğim kimse yok. internette araştırma yaptım. kaan beyin 0.01 amh ile bile hamile kalmasını sağladığı kişileri öğrendim. zoru seven bir dr olması bana umut ışığı oldu. onunla tedavime başladım. bir sürü ilaç ve vitamin desteği verdi. inşallah rabbim benim gibi evlat sahibi olmayı isteyen herkese nasip eder.size de tavsiyem ünlü drlara değil uğraşmayı seveni hastalarına pozitif yaklaşan dr lara gitmeyi tercih etmeniz. çünkü ünlü dr lar bizim gibilerle uğraşmıyor. moral bozmaktan başka bir işe yaramıyorlar. en son söyleyecekleri şeyi en başta söylüyorlar. bu işte moral ve motivasyon çok önemli.Arkadaslar,
Ben dun 46 yasina girdim ve Ankarada Dr. Murat Sonmezer ile randevum vardi. Bana hic yumurtam olmadigini soyledi ve donasyon onerdi
Aranizda dr.tarafindan hic yumurtasi olmadigi soylenipte sonra baska Doktor tarafindan yumurtasi oldugu soylenen oldumu?
Amiiiinnn İnşallahAmin canım sagol darısı başına
Ayyy cnm inşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun,ben ve bizim gibiler hepimizzz.merhaba. Bu sitede topiklerde okudum. 47 yaşında bayanın birina dr lar artık senin çocuğun olmaz evlat edin demişler. o da izmirde kaan bozkurta gitmiş. kadın ikizlerine hamile kalmış. benim yaşım 37. ailemde erken menapoz var. ama yumurta rezervi yönünden sizden çok bir farkım yok. bende çok dr a gittim. hepsi yumurtalıklarımın zayıf olduğunu rezervimin çok az olduğunu söylediler. hatta bir tanesi donanasyondan bahsettiği anda yıkıldım. çevremde bu konuları sorabileceğim konuşabileceğim kimse yok. internette araştırma yaptım. kaan beyin 0.01 amh ile bile hamile kalmasını sağladığı kişileri öğrendim. zoru seven bir dr olması bana umut ışığı oldu. onunla tedavime başladım. bir sürü ilaç ve vitamin desteği verdi. inşallah rabbim benim gibi evlat sahibi olmayı isteyen herkese nasip eder.size de tavsiyem ünlü drlara değil uğraşmayı seveni hastalarına pozitif yaklaşan dr lara gitmeyi tercih etmeniz. çünkü ünlü dr lar bizim gibilerle uğraşmıyor. moral bozmaktan başka bir işe yaramıyorlar. en son söyleyecekleri şeyi en başta söylüyorlar. bu işte moral ve motivasyon çok önemli.
Ayyy cnm inşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun,ben ve bizim gibiler hepimizzz.
Bizimle paylaştığın bu bilgiler beni çok heyecanlandırdı.Yaşım 43 olduğundan olsa gerek .Bize doktoruna ilgili bilgi vermeye devam edersen sevinirim. Özellikle D vitaminini ne şekilde veriyor normal eczanelerde satılan 2 tl.lik ampulü mü yoksa gnc solgar veya başka özel ürünler mi öneriyor.Ayrıca kullanılacak ürünün dozunu paylaşır mısın. Benim ilk tüp bebek denememden önce tv de dr.canan karatay ın bir konuşmasında bu vitaminin önemini dinledim sonra kendi doktorumada ilettim fakat önrmsemedi. Hatta tahlil bile yaptırdım ama Lafını bile etmedi. sonuçta oluşmuş gebeliğin 20 gün sonra açıklanamayan sebeple düşmesiyle kaybedilmiş zaman umut ve birçok şey.D vitamini takviyesi yapılsaydı belki düşük olmazdı. Gibi gibi gibi...Cevabını merakla bekliyorum.İyilikler dilerim...
Merhaba. benim geçen ay kistim vardı. ben soğan kürü uyguladım. kistim nedeniyle dr um adet düzenleyicisi verdi. bunun yanında biosteron, multivitamin hapı, d vitamini ampül, büyüme hormonu, koenzim10 verdi. ben hiç hamile kalmadım. nasıl bir duygudur bilmem. o duyguyu yaşabilmeyi o kadar çok istiyorum ki. hamile olduğumu öğrensem herhalde dünyanın en mutlu insanı ben olurum.Ayyy cnm inşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun,ben ve bizim gibiler hepimizzz.
Bizimle paylaştığın bu bilgiler beni çok heyecanlandırdı.Yaşım 43 olduğundan olsa gerek .Bize doktoruna ilgili bilgi vermeye devam edersen sevinirim. Özellikle D vitaminini ne şekilde veriyor normal eczanelerde satılan 2 tl.lik ampulü mü yoksa gnc solgar veya başka özel ürünler mi öneriyor.Ayrıca kullanılacak ürünün dozunu paylaşır mısın. Benim ilk tüp bebek denememden önce tv de dr.canan karatay ın bir konuşmasında bu vitaminin önemini dinledim sonra kendi doktorumada ilettim fakat önrmsemedi. Hatta tahlil bile yaptırdım ama Lafını bile etmedi. sonuçta oluşmuş gebeliğin 20 gün sonra açıklanamayan sebeple düşmesiyle kaybedilmiş zaman umut ve birçok şey.D vitamini takviyesi yapılsaydı belki düşük olmazdı. Gibi gibi gibi...Cevabını merakla bekliyorum.İyilikler dilerim...
Devit-3 ampül. iki kez alacağım. 1 hafta arayla. dr um başkada almayacaksın dedi.Merhaba. benim geçen ay kistim vardı. ben soğan kürü uyguladım. kistim nedeniyle dr um adet düzenleyicisi verdi. bunun yanında biosteron, multivitamin hapı, d vitamini ampül, büyüme hormonu, koenzim10 verdi. ben hiç hamile kalmadım. nasıl bir duygudur bilmem. o duyguyu yaşabilmeyi o kadar çok istiyorum ki. hamile olduğumu öğrensem herhalde dünyanın en mutlu insanı ben olurum.
Canım inşallah hemen yaşarsın o duyguyu ve bebeğini kucağına alırsın.Merhaba. benim geçen ay kistim vardı. ben soğan kürü uyguladım. kistim nedeniyle dr um adet düzenleyicisi verdi. bunun yanında biosteron, multivitamin hapı, d vitamini ampül, büyüme hormonu, koenzim10 verdi. ben hiç hamile kalmadım. nasıl bir duygudur bilmem. o duyguyu yaşabilmeyi o kadar çok istiyorum ki. hamile olduğumu öğrensem herhalde dünyanın en mutlu insanı ben olurum.
Bir ay içinde mi iki kez alınacak?Kaç ay süreyle?Yani değerler düzenlenen kadar mı?Regl den hemen sonra mı?Transfer sonrası mı?Tam anlamayadım açıklayabilir misin ltf.CnmDevit-3 ampül. iki kez alacağım. 1 hafta arayla. dr um başkada almayacaksın dedi.
Onu bu ay için mi verdi yoksa sonra yine verecek mi bilmiyorum. doğum kontrol hapını kullanmamakla iyi etmişsin çünkü bu haplar yumurtaları zayıflatıyor. hiç tüp bebek yaptırmadı.m yeni evliyim. yumurta hiç toplanmadı daha .dr um bu önümüzdeki adetimde karar verecek.Bir ay içinde mi iki kez alınacak?Kaç ay süreyle?Yani değerler düzenlenen kadar mı?Regl den hemen sonra mı?Transfer sonrası mı?Tam anlamayadım açıklayabilir misin ltf.Cnm
Koenzim 10 da kullan derim ama yine de dr una danis. Dr um dediğine göre koenzim10 bu iste çok önemliymiş.Canım inşallah hemen yaşarsın o duyguyu ve bebeğini kucağına alırsın.
Bende de folikül kisti varmış yasemin verdi dr.eşim kullanmamı istemedi,şuan soğan kürü yapıyorum. Biosteron yeni bitti.Tekrar almalımıyım bilmiyorum. Arı sütü bal polen kullanmaya başladım.Folbiol kullanıyorum. Bunun dışında hiçbirşey kullanmıyorum. Dr.regl döneminde folikül oluşmasını bekliyor.Allahtan dilemekten başka bişey yapmıyorum.
Hayitta kullan. Hayit hormonlari dengeliyor kaliteli yumurta olusumunu sagliyor.Canım inşallah hemen yaşarsın o duyguyu ve bebeğini kucağına alırsın.
Bende de folikül kisti varmış yasemin verdi dr.eşim kullanmamı istemedi,şuan soğan kürü yapıyorum. Biosteron yeni bitti.Tekrar almalımıyım bilmiyorum. Arı sütü bal polen kullanmaya başladım.Folbiol kullanıyorum. Bunun dışında hiçbirşey kullanmıyorum. Dr.regl döneminde folikül oluşmasını bekliyor.Allahtan dilemekten başka bişey yapmıyorum.
Cevap par icin Tesekkurler arkadaslarcanım bu yaşlarda altın yumurta denilen yumurtalar vardır bir kaç ay yumurtanın olmayıp sonra olması gibi her ay takip yaptırmalısın ve o yumurtayı yakaldığınız ay tedaviye başlamalısın
rica ederimCevap par icin Tesekkurler arkadaslar
Günaydın cnm verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Hayıt tohumunu demleyip içtim bir ara ama şimdi soğan bitmeden bişey yapamıyorum.Hayitta kullan. Hayit hormonlari dengeliyor kaliteli yumurta olusumunu sagliyor.