• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

kızlar bişey okudum,transfere hazırlık aşamsında yumurta oluşmasın diye iğnemi ilaç mı bişey kullamış bazı arkadaşlar,ben adet 2.günü gittiğimde 1 yumurta vardı ama ben estrofem hap dışında bişey almıyorum,bilgisi olan varmı bunla ilgili?

kuddus kuddus canımm nasılsin bayadır sesin cıkmıyorr
Eua Eua kuzum sende cok oldu sesin cıkmıyorr özlendin canım ya bana kim bond diyecek senin kadar güzel yakında adımı bond yapacagım cok sevdim sayende...kocaman öptümmmm gel taaaamm mı
portakales portakales minakımızzz yav nerdesin bizde çalışıyozz terfi aldınn kötü oldubize fırsat yokkk hahhh hayırlı olsun canım umarım daha cok yorulmadan cok para alıyorsundurr
2220 2220 canım eskiyim ama oses türkiye izlerken bende evde konser veriyom sadece herifee zavallım kacacak yeride yokk yani ruhum da var muziksiz hayat hayat degil ....işte sus pus oluyoruz mecbur evde bangır bangır hehhe ya sen şifacısın bagışıklık icin ne yapayım sen bilirsin ulumanitom
canimmm oyle yogunum ki hiiic giremiyorum. sukur iyiceyim seker birazcik yuksek ama normal surec benim icin hepiniz uyisiniz insallah

Bugün dr gittim antikardiyo testleri istediler bakalim 2 tahlilde dışarda laburatuvara tahlil yazdi rahimde damarlarda pırtılaşmadan düşük olabilirmiş ama ümünoloji bakmadi ramatoloji bakıyormuş tekrarlayan düşüklere haberiniz olsun arkadaşlar sonuc bir ayı bulur hayırlısı rabbim yar ve yardımcımız olsun
hematoliji bakmisti bana... ve dr sokaktan gecen 100 kisinin sekseni senin gibidir yatkinlikta demisti ama jinekolojum tedbiri birakmadi supriz hamileligimi ogrenir ogrenmez clexan %2 lik her gun kullandirdi bana hala da kullaniyorum cok sukur degetler cok guzel aptt degetine bakiliyor tatlimmm

yase07 yase07 , WishhDuygu WishhDuygu , yeteeeeer yeteeeeer , sara_28 sara_28 , 2220 2220 , Eua Eua , acmila acmila , KELEBEK0908 KELEBEK0908 , ensu ensu , portakales portakales , CapsLocked CapsLocked , kese06 kese06 ve tummmmm kizlar tum guzeller yazilari cok az okumaya calistim ve cok cok nadir bakabiliyorum paylasmak istedim d vitamini cook onemli benim cok dusuktu iki negatif ve bir yarim tedavi sonrasi fark edildi! !! iki ay kullandim devit ve supriiiiz dogal hamile oldugumu ogrendim sukur 7. ay bitmek uzere kesinlikle baktirin degetletinize ve esen kalin dualarimdadiniz dualarinizda olayim mucckkkk

Koenzim 10 da kullan derim ama yine de dr una danis. Dr um dediğine göre koenzim10 bu iste çok önemliymiş.
kızlar bişey okudum,transfere hazırlık aşamsında yumurta oluşmasın diye iğnemi ilaç mı bişey kullamış bazı arkadaşlar,ben adet 2.günü gittiğimde 1 yumurta vardı ama ben estrofem hap dışında bişey almıyorum,bilgisi olan varmı bunla ilgili?
Ne demek istedin anlamadım.Zira yumurta olması için uğraşıyoruz.

yase07 yase07 , WishhDuygu WishhDuygu , yeteeeeer yeteeeeer , sara_28 sara_28 , 2220 2220 , Eua Eua , acmila acmila , KELEBEK0908 KELEBEK0908 , ensu ensu , portakales portakales , CapsLocked CapsLocked , kese06 kese06 ve tummmmm kizlar tum guzeller yazilari cok az okumaya calistim ve cok cok nadir bakabiliyorum paylasmak istedim d vitamini cook onemli benim cok dusuktu iki negatif ve bir yarim tedavi sonrasi fark edildi! !! iki ay kullandim devit ve supriiiiz dogal hamile oldugumu ogrendim sukur 7. ay bitmek uzere kesinlikle baktirin degetletinize ve esen kalin dualarimdadiniz dualarinizda olayim mucckkkk
Harika bişey darısı bizlerin başına inşallah.
Ben bunu ilk tüp denemeye başlamadan evvel test yaptırıp dr la paylaştım ama önemsemedi hiiiiiç bahsetmedi bile.Bugün yeni dr ma danıştım haftada 1 ampul kullan dedi eşime aldırdım eczane de ayda 1 kullansın demiş.Hemen yarın ilkini kullanacağım.Rabbim inşallah bana da (hepimize)böyle güzel sürprizlerle karşılaşmayı nasip eder.
Allah hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin sağlıkla. iyilikler dilerim.

Ne demek istedin anlamadım.Zira yumurta olması için uğraşıyoruz.
Evet yumurta olsun diye uğraşıyoruz ama büyütme ve toplama aşamasına kadar,benim transferim olacak dondurulmuş embriyo,burda okudum biyerde k.k da,rahim kalınlaşması için ilaç kullanıyorum şimdi ,transfer oluncağı Zaman yumurtlama olmaması gerekir diye okudum bunu öğrenmek istedim.

Evet yumurta olsun diye uğraşıyoruz ama büyütme ve toplama aşamasına kadar,benim transferim olacak dondurulmuş embriyo,burda okudum biyerde k.k da,rahim kalınlaşması için ilaç kullanıyorum şimdi ,transfer oluncağı Zaman yumurtlama olmaması gerekir diye okudum bunu öğrenmek istedim.
Hmm anladım benim transferinde böyle bişey dememişti dr.
Hadi inşallah hayırlı haberlerini veririsin bizlere cnm.Allaha emanet ol dualarım seninle. İyilikler dilerim...

Slm canim nasilsiniz havalar iyice sogudu hata buralarda kar yagdi dün dikkat et kendine hasta olma ninaki da hasta edersin sonra Allaha emanet olur bende vitamin D aliyorum hata cok yüksek receteyle aliyorum haftada bir iciyorum gerci Türkiyede de burdada doktorlarim pek ilgilenmedi ama bunu bana veren ev doktorum her üc ayda birde zora ki kan tahlili yaptiriyorum en son 36ydi bana doktorum 40 olsa iyi olur demisti ayyy ne cok sey önemli yaaa ne alsam ne yapsam sasirdim

[QUOTEst: 43613081, member: 624381"]Canım icim dışım vitamin takviye oldu bide yarar görmedim yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum oda zor geliyor 2 yıl b12 ignesi oldum prof ve diger dr zararlı bu kadarda kullanma dedi 2 yıl bana yükleme yapan dr bıraktım omega ferrum folik asid d vid selenyum cinkoplas ooooo daha varmı tüp bebek dr yani cokda etkilemiyor dedi ama arştırıyorum şimdi biostron kullanıyorum mutlaka 3 tane ic diyorlar bide sabah levetron guvatr hapım var zaten kullanmak istersen tahlil yaptır dedi yaptırıp dr soracagim ona göre tüp bebek öncesi başlarım[/QUOTE]
Ayyyyy Tatlimmmmmm niye Biosteron 3 kulaniyorsun cok degil mi .?
Heryerimiz icimiz dìşimiz vitamin oldu ama olsun bebisler gelcek sonu mutlu bitecek insallah

Canım icim dışım vitamin takviye oldu bide yarar görmedim yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum oda zor geliyor 2 yıl b12 ignesi oldum prof ve diger dr zararlı bu kadarda kullanma dedi 2 yıl bana yükleme yapan dr bıraktım omega ferrum folik asid d vid selenyum cinkoplas ooooo daha varmı tüp bebek dr yani cokda etkilemiyor dedi ama arştırıyorum şimdi biostron kullanıyorum mutlaka 3 tane ic diyorlar bide sabah levetron guvatr hapım var zaten kullanmak istersen tahlil yaptır dedi yaptırıp dr soracagim ona göre tüp bebek öncesi başlarım

Heryerimiz icimiz dìşimiz vitamin oldu ama olsun bebisler gelcek sonu mutlu bitecek insallah
Sana yazdimmm mutlaka gör bunu hahaha cevap beklerim sonra

Aramızda bulunan tüm öğretmen arkadaşlarımın gününü kutlarım...
image.webp

Dün sen geldin aklıma nerede bu kız diye iyi olmana olmanıza sevindim sevgili ÖĞRETMENİM :KK60:

Slm canim nasilsiniz havalar iyice sogudu hata buralarda kar yagdi dün dikkat et kendine hasta olma ninaki da hasta edersin sonra Allaha emanet olur bende vitamin D aliyorum hata cok yüksek receteyle aliyorum haftada bir iciyorum gerci Türkiyede de burdada doktorlarim pek ilgilenmedi ama bunu bana veren ev doktorum her üc ayda birde zora ki kan tahlili yaptiriyorum en son 36ydi bana doktorum 40 olsa iyi olur demisti ayyy ne cok sey önemli yaaa ne alsam ne yapsam sasirdim
D vitamini en düşük 80 olmalı

hematoliji bakmisti bana... ve dr sokaktan gecen 100 kisinin sekseni senin gibidir yatkinlikta demisti ama jinekolojum tedbiri birakmadi supriz hamileligimi ogrenir ogrenmez clexan %2 lik her gun kullandirdi bana hala da kullaniyorum cok sukur degetler cok guzel aptt degetine bakiliyor tatlimmm
Canım önce hematoloji dediler ama prof dr istedi düşük icin dedim ramatolojide ilgilendi bende hibor kan sulandırıcı kullandım kendim dvit damlatıp ekmege yefim ayda bir 20 damla kadar işte jinekologlar pek önemsemiyor kendi kafamdan gittim uminoloji diye ramatoloji baktı hahh kendi dr kendimiz olduk ayolll clexan kullanacagım bir daha en iyisi oymuş ..bakalım tahlil sonucu ne cıkacak

[QUOTEst: 43613081, member: 624381"]Canım icim dışım vitamin takviye oldu bide yarar görmedim yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum oda zor geliyor 2 yıl b12 ignesi oldum prof ve diger dr zararlı bu kadarda kullanma dedi 2 yıl bana yükleme yapan dr bıraktım omega ferrum folik asid d vid selenyum cinkoplas ooooo daha varmı tüp bebek dr yani cokda etkilemiyor dedi ama arştırıyorum şimdi biostron kullanıyorum mutlaka 3 tane ic diyorlar bide sabah levetron guvatr hapım var zaten kullanmak istersen tahlil yaptır dedi yaptırıp dr soracagim ona göre tüp bebek öncesi başlarım
Heryerimiz icimiz dìşimiz vitamin oldu ama olsun bebisler gelcek sonu mutlu bitecek insallah[/QUOTE]
acmila acmila
Canım biestron 1 kullandım etkisi yok 2 kullandim fsh etkiledi düştü degerim sonraki tüp yaptıydım
Dr diyorki 3 tane kullanırsan yararını görürsün ama 3 ögünde yiyemiyorum icmeye calışıyorum
Şistik ayol yani rabbim tüm degrlerimizi normalleyip bize bebişlerimizle kavuştursun diye yapıyozzzz inşallah kuzum inşallah mutlu sona kavuşacagız hepimiz

Back
X