- Konu Sahibi akideciknane
- #46.581
Çok teşekkür ederim,Amin,Allahım sizede en hayırlı Zaman'da verecektir inanıyorum ben...Aslında benim araştırdığım Zaman içinde geçen yıl memorial ,acıbadem ile filan aşağı yukarı aynıydı fiyatları,ben Bahçeciyi tercih ettim çünkü etrafımda çok kişi vardı Bahçecide tedavi olup memnun kalan.ben Güvenç beyden çok memnunum halen ona devam ediyorum ve sonunda ipi beraber göğüsleyeceğiz inşallah ,çünkü şu ana kadar 1,5 yıl boyunca hep yanımızdaydı,beni hep o toparladı yıkıldığım anlarda,aslında soğuk görünen bir Dr.ama tam bir pırlanta kalp...Birkere hastası için her yolu deniyor,net,açık sözlü bir insan,çok çok başarılı,emin adımlarla ilerliyor ve kesinlikle paracı değil,çoğu kez bana bu ay es geçelim ,tek yumurta iki yumurta boşa para ödeme filan Dedi ,sonuçta bir iş yapıyorlar ve karşılığında alıyorlar,ben ilgiyi alakayı çok güzel buldum,hep Güleryüz vardı.bence denemelisin .
Ne güzel sen başardın canım inşallah çok daha güzel haberlerinide alacağız. Değerli desteğin içinde ayrıca teşekkürler.Yazılarından biliyorum boş çıkan opularını, çabalarını...Rabbim hepimizin çabalarını boşa çıkarmasın inşallah. Ben son denememi Memorail de olmuştum, fakat orası havuz yöntemi yapmıyor, bende rezevrler iyice azaldı, Erbil bey ve Güvenç bey arasında kalmıştım ama yorumlardan Güvenç beyin daha iyi olduğunu düşündüm. Hastasını düşünen doktor bulmak çok önemli, ne güzel hep destekçin oldu kendisi..
Eğerki yeniden denemek istersek ki şuan ne yapacağız hiç bilmiyorum aylardır hiç bir şey yapmıyoruz, aklımda orası var. Çok teşekkürler canım...