Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Selam arkadaşlar

bu topicde aktif olduğum dönemlerde bebek düşünüyordum,Kasım 22de evlendim ve o ay hamile kalmıştım mucizevi bir şekilde.Fakat bebeğimin kalp atığını 8.haftada çok çok yavaş olarak duyduk ve sonraki hafta kontrolümüzde kalbinin durduğunu öğrenerek kürtaj oldum.
2.adetimi oldum ve şimdi tekrar bebek istiyorum :KK43:
Merhaba ınsallah bebegınıze kavusursunuz kac yaşındasınız

Kizlar herkese selam
yeniler ve eski arkadaslarim herkese sevgi sabir mutluluk yoluyorum
sizler gibi bende cok zor sureler gecirdim buralarda birbirimize teseli verdik ama inaninki hic birinizi unutmadim hepiniz namazlari da ve dualarimda halen varsiniz
ben sadece kesin ve emin olmak icin biraz bekledim okadar saskinimki halen bile bazen inanasim gelmiyor "ben Hamileyim öyle mi gercek mi "evet canlarim sonunda bende hamileyim ve tek dilegim burda olan tüm arkadaslara allah evlat nasip etsin
cogul gebelik oldugu icin biraz skıntılarim var ama herseye raziyim daha fazla yazarim anlatirim daha detayli suan yoldayim sadece haber vereyim istedim
herkesi kocaman öpüyorum bukadar bekkememin sebebi saglikli olduklarini bugün ogrendim yüzde yüz olmasada icim rahatladi sizede yazayim dedim

Kizlar herkese selam
sizler gibi bende cok zor sureler gecirdim buralarda birbirimize teseli verdik ama inaninki hic birinizi unutmadim hepiniz namazlari da ve dualarimda halen varsiniz
ben sadece kesin ve emin olmak icin biraz bekledim okadar saskinimki halen bile bazen inanasim gelmiyor "ben Hamileyim öyle mi gercek mi "evet canlarim sonunda bende hamileyim ve tek dilegim burda olan tüm arkadaslara allah evlat nasip etsin
cogul gebelik oldugu icin biraz skıntılarim var ama herseye raziyim daha fazla yazarim anlatirim daha detayli suan yoldayim sadece haber vereyim istedim
herkesi kocaman öpüyorum bukadar bekkememin sebebi saglikli olduklarini bugün ogrendim yüzde yüz olmasada icim rahatladi sizede yazayim dedim

Maasallaahhhhh Allah saglikla kucaginiza almayi nasib etsin insallaahh

Kizlar herkese selam
Senin hamileliğini severim beeennn meleksin sen melek...

Kizlar herkese selam
Allah sağlıkla eline almayı nasip etsin inşallah darısı bizlerin başına ayin 13 unde test yaptırılacak inşallah hayırlı haberler nasip olur banada.bu arada kacinci deneme yaş kaçtı ogrenebilirmiyim..

Kizlar hgelsinlerselam
Masallah kuzzum rabbim sana bagışlasın insallah saglıkla gelsinler
Kuzum 3 olsun evin şenlensin valla ikiz demeyince 3üz dedimm inşallah kuzum saglıkla gelsinler rabbbim korusun sizi hayırlı kandiller bu arada tüm okuyan arkadaşlara rabbim seninde dualarını kabul etsin bimucizede bizlere inşallah

Selam sub, bebek çalışmaları ne durumda? Ben bebegimi 28 şubatta düşürdüm. Kısmet değil miş. Hamile kalmakla bitmiyor işte arkadaşım maalesef:KK43:
Kuzum inşalah bi dahakine olacak bak nasılda kendiliginden hamile kaldın gerisi gelir ve 9 ay seninle olacak bi kuzun daha gelir
ben bıraktîm ayol adamıda gördügüm yok neyse yani şey babında
caýıra saldım mevlam kayıra

İnşallah sendende güzel haberler alacaz
İnşallah bu defa tuhaf şekilde bende umutlu yum kasik bel ağrıları var bu günde 2 damla kadar kahve rengi leke oldu doktor düşük riskine karşı 7. Gün için ıgne vermişti onuda yaptırdım hayırlısı bakalimdiger doktorları hiç böyle bi ıgne vermemişti...

Allah sağlıkla eline almayı nasip etsin inşallah darısı bizlerin başına ayin 13 unde test yaptırılacak inşallah hayırlı haberler nasip olur banada.bu arada kacinci deneme yaş kaçtı ogrenebilirmiyim..

Canim bu mübarek günde Allah saglikli bebekler nasip etsin hep iyi düsün Allah nasip ettiyse olacaktir mutlaka benim 6 denemem vede hic ümidim yoktu yas 45 olucam az kaldi hic yaşa kafayi da takma sen cocuk istiyorsan yaş bunu engeliyemez dualarimdasin canim

Masallah kuzzum rabbim sana bagışlasın insallah saglıkla gelsinler
Kuzum 3 olsun evin şenlensin valla ikiz demeyince 3üz dedimm inşallah kuzum saglıkla gelsinler rabbbim korusun sizi hayırlı kandiller bu arada tüm okuyan arkadaşlara rabbim seninde dualarını kabul etsin bimucizede bizlere inşallah

Yerim kiz ben seni ben varim saglikla gelsinde kac gelirse gelsin darisi basina melegim en kisa zamanda Allahim sanada nasip etsin hic vaz gecme ben bu yasta vaz gecmediysem sen sakin canim öptüm kocaman

İnşallah bu defa tuhaf şekilde bende umutlu yum kasik bel ağrıları var bu günde 2 damla kadar kahve rengi leke oldu doktor düşük riskine karşı 7. Gün için ıgne vermişti onuda yaptırdım hayırlısı bakalimdiger doktorları hiç böyle bi ıgne vermemişti...

Canim cok güzel bir gelir bir gider o agrilar olacak insallah hayirlisi olsun akinti da olabilir şaşirma ayyy insallah güzel haberler gelecek senden

Canim bu mübarek günde Allah saglikli bebekler nasip etsin hep iyi düsün Allah nasip ettiyse olacaktir mutlaka benim 6 denemem vede hic ümidim yoktu yas 45 olucam az kaldi hic yaşa kafayi da takma sen cocuk istiyorsan yaş bunu engeliyemez dualarimdasin canim
Maşallah canım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, umut oluyorsun bizlere..nerde yaptırdın öğrenebilir miyim? birde yumurta ve embriyoların durumunu sorabilirmiyim? benim hep grade 2 kalitede oluyor, hiç tutmuyor, doktorlar embriyo kalitesiz diyorlar, senin durumunu merak ettim...

Canim ben yurtdisinda yim burda 3 tedavi yaptim 4 türkuyede yaptim ben Endometris hastasiyim (3 . derece ) 5 tekrar almanyada yaptim ve troid hastasi oldugumu ogrendim 6. tedavimi doktoruma hic güvenmememe ragmen donmuslar var diye gidip yaptim cokta tartistim benim istedigim ne varsa gerek yok diyordu hamile kalinca da
doktorumla tek karar üzerinde durduk bu hastalik ta rahim dinlendirilmeli diye düsünüyorum diger 5 tedaviyi de transferi 3 gün yapilmisti hata ben dnonmus larla hamile kalanlari hem bizim topikte hemde diger topikte okudum birde transfere yakin Largin kulandim selenyum cok önemli vede olacagi varsa oluyor allah birsekilde nasip ediyor hic yilmak öyle bir anda gelecek ki sebebini sende anlamiyacaksin dua et canim test günüme 5 gün kala 4444 salatı tefriciye okudum onada inaniyorum dua hepsinin anahtari canim hayirlisini senin icinde diliyorum

Canim ben yurtdisinda yim burda 3 tedavi yaptim 4 türkuyede yaptim ben Endometris hastasiyim (3 . derece ) 5 tekrar almanyada yaptim ve troid hastasi oldugumu ogrendim 6. tedavimi doktoruma hic güvenmememe ragmen donmuslar var diye gidip yaptim cokta tartistim benim istedigim ne varsa gerek yok diyordu hamile kalinca da
doktorumla tek karar üzerinde durduk bu hastalik ta rahim dinlendirilmeli diye düsünüyorum diger 5 tedaviyi de transferi 3 gün yapilmisti hata ben dnonmus larla hamile kalanlari hem bizim topikte hemde diger topikte okudum birde transfere yakin Largin kulandim selenyum cok önemli vede olacagi varsa oluyor allah birsekilde nasip ediyor hic yilmak öyle bir anda gelecek ki sebebini sende anlamiyacaksin dua et canim test günüme 5 gün kala 4444 salatı tefriciye okudum onada inaniyorum dua hepsinin anahtari canim hayirlisini senin icinde diliyorum

Maşallah canım, Rabbim devamınıda getirsin inşallah. Bende şuana kadar 5 defa taze embriyo transferi oldum. Bu sefer sırf donmuş embriyo transferi yapan yere gitmek istiyorum, taze denendi birde de onu denemek istiyorum. yaşa bağlı rezevr azalması var, hem havuz yöntemi uygulayan hemde donmuş transferi yapan yeri tercih etmeyi düşünüyorum.. Tavsiyelerin içinde ayrıca teşekkürler, çok dua ettim ediyorumda inşallah vakti geliyordur artık, tekrar teşekkürler..
dahada güzel haberlerini almak dileğimle...

acmila tebrik ederim, hayırlısı olsun ..bende de adenomiyozis olduğunu söyledi dr. herhangi bir şey yapmadı
...endometriozis olduğunu yazmışsın doktorun transfer öncesi herhangi bir hazırlık yada herhangi birşey yaptımı birde largin kullandım demişsin hangi markanın kullandın acaba, ben GNC nin L-Arginin kullanmıştım acaba içerikleri aynımı

Back
X