- Konu Sahibi akideciknane
- #46.701
herkesin kandili mübarek olsun..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun sizlerde benim dualarimdasiniz teşekkür ederim bana çok iyi geldin ...Canim bu mübarek günde Allah saglikli bebekler nasip etsin hep iyi düsün Allah nasip ettiyse olacaktir mutlaka benim 6 denemem vede hic ümidim yoktu yas 45 olucam az kaldi hic yaşa kafayi da takma sen cocuk istiyorsan yaş bunu engeliyemez dualarimdasin canim
İnşallah. ....Rabbim isteyen hiç kimseyi artmasın. ..Canim cok güzel bir gelir bir gider o agrilar olacak insallah hayirlisi olsun akinti da olabilir şaşirma ayyy insallah güzel haberler gelecek senden
Tekrar tekrar masallah. Tebrikler canimKizlar herkese selam
yeniler ve eski arkadaslarim herkese sevgi sabir mutluluk yoluyorum
sizler gibi bende cok zor sureler gecirdim buralarda birbirimize teseli verdik ama inaninki hic birinizi unutmadim hepiniz namazlari da ve dualarimda halen varsiniz
ben sadece kesin ve emin olmak icin biraz bekledim okadar saskinimki halen bile bazen inanasim gelmiyor "ben Hamileyim öyle mi gercek mi "evet canlarim sonunda bende hamileyim ve tek dilegim burda olan tüm arkadaslara allah evlat nasip etsin
cogul gebelik oldugu icin biraz skıntılarim var ama herseye raziyim daha fazla yazarim anlatirim daha detayli suan yoldayim sadece haber vereyim istedim
herkesi kocaman öpüyorum bukadar bekkememin sebebi saglikli olduklarini bugün ogrendim yüzde yüz olmasada icim rahatladi sizede yazayim dedim
Maşallah ogluna canım benım gıbı sende 2.kez anne olmak ıstıyorsun ınsallah nasıp olur bızlerede benımde 15 yaşında oglum var ben tup bebek eşim istemedıgınden yapamıyorum uzun zamandır beklıyorum şu an sadece sorunum fhs onu dusurursem belkı gelir bebiş ben 42 yadındayım cok bıtkısel kürler yaptım ama olmadı calısmalara ve duaya devam hakkımızda hayırlısı ınsallahMerhaba
Cok tesekkur ederim..39 yasimdayim Allah uzun omur versin 19 yasinda oglum var benim
Selam canım ayy cok üzüldüm dogru dıyorsun hamıle kalmakla iş bıtmıyor ama ben ınanıyorum normal yolla hamıle kalabılıyosan tekrar Allah nasıp edıcektır kac aylıkken düstü bebegın canımSelam sub, bebek çalışmaları ne durumda? Ben bebegimi 28 şubatta düşürdüm. Kısmet değil miş. Hamile kalmakla bitmiyor işte arkadaşım maalesef![]()
Maşallah size Allah kucagınıza almayıda nasip etsın darısı bızlerın basına dua edersenız sevınırım kac aylık oldunuzKizlar herkese selam
sizler gibi bende cok zor sureler gecirdim buralarda birbirimize teseli verdik ama inaninki hic birinizi unutmadim hepiniz namazlari da ve dualarimda halen varsiniz
ben sadece kesin ve emin olmak icin biraz bekledim okadar saskinimki halen bile bazen inanasim gelmiyor "ben Hamileyim öyle mi gercek mi "evet canlarim sonunda bende hamileyim ve tek dilegim burda olan tüm arkadaslara allah evlat nasip etsin
cogul gebelik oldugu icin biraz skıntılarim var ama herseye raziyim daha fazla yazarim anlatirim daha detayli suan yoldayim sadece haber vereyim istedim
herkesi kocaman öpüyorum bukadar bekkememin sebebi saglikli olduklarini bugün ogrendim yüzde yüz olmasada icim rahatladi sizede yazayim dedim
Ayy maşallah ne guzel bir haber,saglikla dogsunlar nsallah,yaş kacti arkadasim kendiligindenmi geldi kuzular,birgun bende boyle müjdeli haberler yazabileyim insallah,bende yanliş oldu sanirim biraz bencilce dilerim isteyen herkes yazqbilsin.Kizlar herkese selam
Yase arkadaşım iyi dileklerin için teşekkür ederim. Kuzum bundan sonra olur mu bilemem Allah bilir. Içimde hep bu son şansımdı diye bi his var. Hakkımızda hayırlı değilmiş ki olmadı buna inanıyorum ben.Kuzum inşalah bi dahakine olacak bak nasılda kendiliginden hamile kaldın gerisi gelir ve 9 ay seninle olacak bi kuzun daha gelir
ben bıraktîm ayol adamıda gördügüm yok neyse yani şey babında
caýıra saldım mevlam kayıra
8 haftalık düştü tatlım zaten en başından beri sağlıksızdı sürekli az az kanamam vardı. Müthiş bel ağrısı çektim. Ilk usg de kakp atışı alinmadi ikincide 6+5 te kaldığını öğrendik. Hastanaye sevk ettiler lakin randevu günü gelmeden kendiliğinden düştü. Resmen dejavu yaşadım. Kızımdan öncekinde tıpa tıp aynısı olmuştu. 3 ay sonra kızıma hamile kaldım fakat bu sefer ümitsizim ben.Selam canım ayy cok üzüldüm dogru dıyorsun hamıle kalmakla iş bıtmıyor ama ben ınanıyorum normal yolla hamıle kalabılıyosan tekrar Allah nasıp edıcektır kac aylıkken düstü bebegın canım
Canım ya son şans hep diyoruzki bak gelecek sen hamile kalabiliyorsan gelecek kuzum ben bile 5 sene önce hamile kaldım günüm gecermi hamilemiyim diyorum yani umut hep var Allahtan umudum kesilmediYase arkadaşım iyi dileklerin için teşekkür ederim. Kuzum bundan sonra olur mu bilemem Allah bilir. Içimde hep bu son şansımdı diye bi his var. Hakkımızda hayırlı değilmiş ki olmadı buna inanıyorum ben.
Yirim bende seniYerim kiz ben seni ben varim saglikla gelsinde kac gelirse gelsin darisi basina melegim en kisa zamanda Allahim sanada nasip etsin hic vaz gecme ben bu yasta vaz gecmediysem sen sakin canim öptüm kocaman
Agrılar olunca gebelik oluyo olması iyi progestan alıyorsundur fitil zaten hamile olunca igne verirler kuzum hic merak etme transferden sonra relax olmak cok önemli bol bol yat ayaklar yukarı olsun hadi bakalım hamişİnşallah bu defa tuhaf şekilde bende umutlu yum kasik bel ağrıları var bu günde 2 damla kadar kahve rengi leke oldu doktor düşük riskine karşı 7. Gün için ıgne vermişti onuda yaptırdım hayırlısı bakalimdiger doktorları hiç böyle bi ıgne vermemişti...
canım tebrik ederim çikolata kstinmi vardı seninde canım kaan beye gidiyordun galiba transfer öncesi geçici menopoza sokmuşmuydun doktorun canım..çook heycanlandı senin adına tiroid hastası olduğunu nasıl öğrendin canım..kaçıcı gün transfer oldun largini doktorunmu önerdi canım bende transfer hazırlığına başladım bugün bantlara başladık 22 nisanda kontrol çook büyük umut oldun canm transfer öncesi sonrası nasıl beslendi çook soru sordum kusura bakma..inş sağlıklı alırsın meleklerini kucağına canımcığım..Canim ben yurtdisinda yim burda 3 tedavi yaptim 4 türkuyede yaptim ben Endometris hastasiyim (3 . derece ) 5 tekrar almanyada yaptim ve troid hastasi oldugumu ogrendim 6. tedavimi doktoruma hic güvenmememe ragmen donmuslar var diye gidip yaptim cokta tartistim benim istedigim ne varsa gerek yok diyordu hamile kalinca da
doktorumla tek karar üzerinde durduk bu hastalik ta rahim dinlendirilmeli diye düsünüyorum diger 5 tedaviyi de transferi 3 gün yapilmisti hata ben dnonmus larla hamile kalanlari hem bizim topikte hemde diger topikte okudum birde transfere yakin Largin kulandim selenyum cok önemli vede olacagi varsa oluyor allah birsekilde nasip ediyor hic yilmak öyle bir anda gelecek ki sebebini sende anlamiyacaksin dua et canim test günüme 5 gün kala 4444 salatı tefriciye okudum onada inaniyorum dua hepsinin anahtari canim hayirlisini senin icinde diliyorum
canım tebrik ederim çikolata kstinmi vardı seninde canım kaan beye gidiyordun galiba transfer öncesi geçici menopoza sokmuşmuydun doktorun canım..çook heycanlandı senin adına tiroid hastası olduğunu nasıl öğrendin canım..kaçıcı gün transfer oldun largini doktorunmu önerdi canım bende transfer hazırlığına başladım bugün bantlara başladık 22 nisanda kontrol çook büyük umut oldun canm transfer öncesi sonrası nasıl beslendi çook soru sordum kusura bakma..inş sağlıklı alırsın meleklerini kucağına canımcığım..
Agrılar olunca gebelik oluyo olması iyi progestan alıyorsundur fitil zaten hamile olunca igne verirler kuzum hic merak etme transferden sonra relax olmak cok önemli bol bol yat ayaklar yukarı olsun hadi bakalım hamiş☺azından bal yesin ınsallahhhh .....
Merhaba canım ümitsiz olma sakın ben degılım valla hep bı ümit var icimde bır kac ay önce istihare yaptım bılmem bilirmisin canım rüyamda beyaz yumurtalar gordum hepsi düşüp kırılıyodu bırde pazara gıdiyorum her yer yemyeşil maydonoz dolu ıstıharede beyaz ve yesil görmek ıyı dıye bılıyorum bır evladım daha olcakmı dıye nıyet etmiştım ınanıyorum gelicek bebişlerımız fsh ıcınde hıc aslanpencesı denemedım hayıt otu arı sütü bırde bal tarcın cörek otu yapmıştım ınsallah bırde onu deneyım bırde tefrıcıye okuyorum ınsallah hakkımızda hayırlısı olsun canım8 haftalık düştü tatlım zaten en başından beri sağlıksızdı sürekli az az kanamam vardı. Müthiş bel ağrısı çektim. Ilk usg de kakp atışı alinmadi ikincide 6+5 te kaldığını öğrendik. Hastanaye sevk ettiler lakin randevu günü gelmeden kendiliğinden düştü. Resmen dejavu yaşadım. Kızımdan öncekinde tıpa tıp aynısı olmuştu. 3 ay sonra kızıma hamile kaldım fakat bu sefer ümitsizim ben.
Canım fsh için aslan pençesi çayını denedin mi hiç? Süper bi bitki Allah kadınlar için yaratmış. Hormonları dengeliyor.
canım tebrik ederim çikolata kstinmi vardı seninde canım kaan beye gidiyordun galiba transfer öncesi geçici menopoza sokmuşmuydun doktorun canım..çook heycanlandı senin adına tiroid hastası olduğunu nasıl öğrendin canım..kaçıcı gün transfer oldun largini doktorunmu önerdi canım bende transfer hazırlığına başladım bugün bantlara başladık 22 nisanda kontrol çook büyük umut oldun canm transfer öncesi sonrası nasıl beslendi çook soru sordum kusura bakma..inş sağlıklı alırsın meleklerini kucağına canımcığım..
Allah yardimcin olsun çok farkımız yok ama şunu soyleyebilirim estrofemle 6.5 üstüne çıkmayan endimetrium hayit tohumunu sabah akşam düzenli içinde 8.9 a çıktı ayrıca dr. Sordum ilaçlarla beraber de kullanabilirsin zararlı bişey değil dedi istersen dene bol şans diliyorum çünki hepimizin çok ihtiyacı var iyi haberlerin gelir inşallah. ..Herkese merhaba
Defalarca tüp bebek denemiş ve maalesef çok ciddi sorunlarım olmamasına rağmen başarılı olamamış ve artık 40 yaşına girmiş biri olarak burada güzel haberler okumak beni umutlandırıyor
Rahim inceliği yaşıyorum bu sebeple 2 adet embriyomu transfer olamıyorum..bu ay dr un verdiği ilaçları içmeyince bir anda rahim duvarım son birkaç aydır artmadığı kadar arttı ..çünkü baskılama olmadı ve vücut yumurta ürettiği için doğal estrojen üretti.dr bu adetimle beraber doğal tedavi yöntemi yapacağını söyledi.ilaçsız olacakmış..ama bu arada ben yine tabiki kendi bildiğim ek tedavileri yapacağım...nar suyu.tebokan,bitki çayları vs vs..artık bu işim kitabını yazarım o derece tecrübeliyim desem yeridir.:)) sizinde tecrübelerinize çok ihtiyacım var..bu adetimle birlikte tekrar takibim başlayacak...kullandığınızda iyi geldiğini düşündüğünüz herşeyi lütfen banada yazın..allah herkesin hayallerini gerçekleştirsin.