Eski arkadaşlar yeni gelen arkadaşlar herkese merhaba!! Sizleri unutmadım, geçmişteki okumadığım sayfalara şöyle bir göz attım. Neler oluyor neler demek. Kim demiş 40 yaşından sonra Anne olunmaz diye? Ben hep söylüyorum kimse kafayı yaşa takmasın, kafayı yaşa takanlarla bu konuyu konuşmayın. Çünkü o kişiler bizleri sadece demoralize ediyor. Ben bu yaz 45 olacağım, evvelden de yaşıma takmadım bundan sonrada takmıyorum altı aylık bebeğimle güle oynaya vakit geçiriyorum. Eskisinden daha çok sabırlı olduğuma inanıyorum. Eski arkadaşlar beni bilir. Şu anda bunları yeni arkadaşlara umut olsun diye belirtmek istedim. Tedavi sürecindeki zamanlarımı unutmadım ben. Her bir pozitif haber buradan okuduğumda bana bir umut olmuştu. Hatta buradan size cesaret vermek için bir şey daha söylicem. Yazın tekrar türkiye'ye gidip dondurulmuş iki embriyomuda koydurmak istiyorum. Yaşıma rağmen semra hanım olaya çok sıcak baktı. Ne olacak, olursa iyi olur olmazsa da hiç üzülmem Allah bana bir kız çocuğu nasip etti, Şükürler olsun. Allah hepinize sabır ve kolaylıklar versin.