Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ne güzel. Allah size ve çocuğunuza uzun ömürler versin. Benimde 6.denemem. 4. tane düşük oldu. Transfer sonrası 6.günüm dayanamayıp Beta ölçtürdüm . değer negatif malesef. Çok üzgünüm. Toparlanmak yeniden başlamak da bir süreç.
Herşeyin hayırlısı diyelim.
Ya bukadar net olma henüz 6. Gün belki hersey değişir bi kaç güne hemen negatif gözüyle bakma bence belkide bebisin seninledir...
Gerçi sana diyorum Salma kendini diye ama beni toplamaya adam lazım bende dün aldım 4. Negatifi kendime gelmedim insan kötü şeylerin tekrarına alisamiyormus demekki ama yinede senin hala umudun var şükür ki gününde yaptır bence testini rabbim inşallah bebeğini sana bağışlar. ..

Son düzenleme:
Ne güzel. Allah size ve çocuğunuza uzun ömürler versin. Benimde 6.denemem. 4. tane düşük oldu. Transfer sonrası 6.günüm dayanamayıp Beta ölçtürdüm . değer negatif malesef. Çok üzgünüm. Toparlanmak yeniden başlamak da bir süreç.
Herşeyin hayırlısı diyelim.
6 günde çıkmaz ki..8 gün belki çıkar...

6 günde çıkmaz ki..8 gün belki çıkar...
pazartesi günü tekrar yaptıracağım ama bu blast transferiydi 6.gün azda olsa kanda bir deger görmek lazımdı. Artık o kadar tecrübeli oldum ki öncesi sonrası hepsini analiz ettim:)) bilmiyorum valla iki merkezde denedim ben birde üçüncüyü denerim. 4 tane dondurulmuş da var. 45 yaşına kadar devam edeceğim.

Ya bukadar net olma henüz 6. Gün belki hersey değişir bi kaç güne hemen negatif gözüyle bakma bence belkide bebisin seninledir...
Gerçi sana diyorum Salma kendini diye ama beni toplamaya adam lazım bende dün aldım 4. Negatifi kendime gelmedim insan kötü şeylerin tekrarına alisamiyormus demekki ama yinede senin hala umudun var şükür ki gününde yaptır bence testini rabbim inşallah bebeğini sana bağışlar. ..
inşallah. teşekkürler iyi dileklerin için. Hangi merkezde yaptırıyorsun. ben birde 3. bir merkez arayışımda var.

inşallah. teşekkürler iyi dileklerin için. Hangi merkezde yaptırıyorsun. ben birde 3. bir merkez arayışımda var.
Benim ilk 2 bursa koza 3.bursa acibadem şu an 4. Art bursa osman develioğlu yine negatif aldım ama tekrar düşünürsen henüz karar vermedim osman develi oğluna devam edicem bursa dayan görüşmenin öneririm. ..

Yirim bende seni
Ayol vazgecmedimde işte
Sabah kalkıyom iyiyim akşam bakıyom kocaya sarıyom bi boşuyom bi geri alıyom
Adama gece saydım saat 4 kadar sabah işe gidecegim dedi sustu aaa bende birikmişler vardı uykumda kacınca adamı bi güzel yokladım ama ben konuşuyorum o susuyoo sonunda uyuya kaldım yani 7 kalk işe git
neyse arabada bi sorun cıktı akşam eve girer girmez adama soruyom sanki dün gece ben degildim garibim arabaya baktı bi sorun yok yani işimiz yine düşüyo Allahtan küsmüyorum dejarz oluyom ne hikmetse arada bi böyle oluyo
Kabulleniş başladı galiba eşime tüp bebek yapmak istemedigimi yoruldugumu söyledim zaten 2 aydır bıraktım herşeyi sigara keyif gezmeler tozmalar ne bilem adama boşa beni demeler yani bi manyak oldum galiba
Yapma talim böyle bu günlerde bitecek benim hic ümidim yoktu canim inaki sabir birazdaha sabir hayirlisi gelip seni bulacak insallah.
Himmmm şu sigara olayinida dalayi cezalisin enkisa zamanda yazarim cezani gez toz da sigara yokkkkkkkk gelirim bak bu halimle oralara zaten uyku tutmuyor bu saatlerde beni tepem atmis durumdayim
neyse tatlim vazgecmekte yok sigara da yok diger hersey sserbest öptükkkkk

canım tebrik ederim çikolata kstinmi vardı seninde canım kaan beye gidiyordun galiba transfer öncesi geçici menopoza sokmuşmuydun doktorun canım..çook heycanlandı senin adına tiroid hastası olduğunu nasıl öğrendin canım..kaçıcı gün transfer oldun largini doktorunmu önerdi canım bende transfer hazırlığına başladım bugün bantlara başladık 22 nisanda kontrol çook büyük umut oldun canm transfer öncesi sonrası nasıl beslendi çook soru sordum kusura bakma..inş sağlıklı alırsın meleklerini kucağına canımcığım..

Canim evet ya cikolata kisti bu yazdiklarimi benim kulandigimi seyler yani doktor tavsiyesi degil zaten burda hicbirsey tavsiye
etmiyorlar troid enson tedavimde bir yil önce ögrendim allaha sükür yendim şuan bir sıkıntım yok bunun icinde selenyum cok iyi geldi mutlaka kulan troid yoksa da kulan
L Argini bir yazi da okumustum bulmaya calisip yolucam sadece trasfer den üc hafta önce basladim transferden sonra üc gün alip biraktim beslenmeye icinse su canim transfer olacagin gün basla ve bol su ic ben suyu sevmezdim simdi su yetistiremiyorun zorla da olsa suyu hic ihmal etme ve transfer sonrasi o ilk iki gün dinlendim yani hep yatmadim ama cok yorucu islerde yapmadim ilk iki gün cok önemli sonrasi da gidip calistim canim kafaya takmadimda diyemem ama ilk günden test günün kadar ara ara sirt agrisive kasik agrisi cektim kimi gün hicbir his yoktu kimi gün agridan duramadim
Allah yardimcin olsun canim dualarim seninle busefer olacak insallah canim

pazartesi günü tekrar yaptıracağım ama bu blast transferiydi 6.gün azda olsa kanda bir deger görmek lazımdı. Artık o kadar tecrübeli oldum ki öncesi sonrası hepsini analiz ettim:)) bilmiyorum valla iki merkezde denedim ben birde üçüncüyü denerim. 4 tane dondurulmuş da var. 45 yaşına kadar devam edeceğim.

Canim cok erken bence Allah gönlüne göre versin inaki olacak sa birsekilde oluyor sen pazartesi tekrar bir dene umudunu kaybetmedigin icin allah sana nasip edecektir mutlaka hayirlisi gelsin seni bulsun insallah

Selenyum 'tiroid'i yok ettiTürkiye'de yaygın sağlık sorunlarından biri olan tiroid hastalığının bir türü olan otoimmün tiroidit’e, selenyum umut oldu.Sağlık

Ahu Coşkun
Tiroid hastalığının bir türü olan otoimmün tiroidit’e (vücudun savunma hücrelerinin oluşturduğu tiroid bezi harabiyeti), selenyumun iyi geldiği ortaya çıktı.
Yapılan bir araştırmada selenyum verilen hastalarda savunma hücrelerinde meydana gelen hasarda yüzde 50 oranında azalma meydana geldi.
İlk kez Münih Üniveristesi'nde yapılan araştırmanın benzeri ülkemizde de Ege Üniveristesi Nükleer Tıp Anabilim Dalı'nda Prof. Dr. Kamil Kumanlıoğlu'nun danışmanlığında Dr. Ömer Türker tarafından yapıldı. İki yıl süren ve Avrupa Tiroit Kongresi’nde sunulan araştırmaya 100 hasta katıldı. Araştırmada, hastalara tablet olarak verilen selenyum, hastaların tedavilerinde yüzde 50 oranında başarı sağladı. Selenyumun ciddi bir yan etkisi olmadığını belirten Türker,"Kadınlarda yüzde 10, erkeklerde ise yüzde 2 oranında rastlanılan bu rahatsızlık, orta yaşa doğru hastaların yüzde 90'ında tiroid bezini kaybetmelerine neden oluyor. Selenyum ile hastalar üzerinde büyük bir başarı elde ettik" dedi.
Selenyumun toprakta bulunan bir madde olduğunu belirten Türker, selenyumun en çok karabiberde bulunduğunu söyledi. Sebzelerde de selenyumun bol miktarda yer aldığına dikkat çeken Türker, selenyumun ayrıca hamilelikte de kullanıldığını hatırlattı.
Selenyum ayrıca deniz ürünleri, susam, mantar, lahana, tavuk, karaciğer, kabakta bulunuyor.

Web Sürümüne Geç
Copyright © 2015 Milliyet

Kizlar herkese selam
yeniler ve eski arkadaslarim herkese sevgi sabir mutluluk yoluyorum
sizler gibi bende cok zor sureler gecirdim buralarda birbirimize teseli verdik ama inaninki hic birinizi unutmadim hepiniz namazlari da ve dualarimda halen varsiniz
ben sadece kesin ve emin olmak icin biraz bekledim okadar saskinimki halen bile bazen inanasim gelmiyor "ben Hamileyim öyle mi gercek mi "evet canlarim sonunda bende hamileyim ve tek dilegim burda olan tüm arkadaslara allah evlat nasip etsin
cogul gebelik oldugu icin biraz skıntılarim var ama herseye raziyim daha fazla yazarim anlatirim daha detayli suan yoldayim sadece haber vereyim istedim
herkesi kocaman öpüyorum bukadar bekkememin sebebi saglikli olduklarini bugün ogrendim yüzde yüz olmasada icim rahatladi sizede yazayim dedim

canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alıp uyutmeyi nasip etsin

Abdullak Kayra'nin teyzeleri hepinizi cok ozledim ama o kadar yogunum ki giremiyorum canlarim tum dualarim sizinle

Abdullak Kayra'nin teyzeleri hepinizi cok ozledim ama o kadar yogunum ki giremiyorum canlarim tum dualarim sizinle

Hosgeldin canım kayramız çok tatlı maşallah sen nasılsın annelik nasıl gidiyor bende gün sayıyorum iyiyiz çok şükür ama zaman yaklaştıkça korku heyecan sabırsızlık ne arasan var bende

Kizlar herkese selam
yeniler ve eski arkadaslarim herkese sevgi sabir mutluluk yoluyorum
sizler gibi bende cok zor sureler gecirdim buralarda birbirimize teseli verdik ama inaninki hic birinizi unutmadim hepiniz namazlari da ve dualarimda halen varsiniz
ben sadece kesin ve emin olmak icin biraz bekledim okadar saskinimki halen bile bazen inanasim gelmiyor "ben Hamileyim öyle mi gercek mi "evet canlarim sonunda bende hamileyim ve tek dilegim burda olan tüm arkadaslara allah evlat nasip etsin
cogul gebelik oldugu icin biraz skıntılarim var ama herseye raziyim daha fazla yazarim anlatirim daha detayli suan yoldayim sadece haber vereyim istedim
herkesi kocaman öpüyorum bukadar bekkememin sebebi saglikli olduklarini bugün ogrendim yüzde yüz olmasada icim rahatladi sizede yazayim dedim

canım maşallah çok sevindimm:)) ne güzel bi haber verdin.. ilk aylar çok zor oluyor Allahın izniyle 4 aydan sonra rahat bi nefes alıp hamişliğin güzel günlerini yaşamaya başlarsın.. Allahım sağlıklı bi şekilde hepsini kucağına aldırsın. senin gibi güzell kızların, iyi kalpli oğluşun olsun.. hepimiz sırayla hamile kalıyoruz çok seviniyorum.. 2016 bizlere uğurlu geldi:))
kendine, bebişlerine dikkat et..
Cem bebeğim ve ben bebişlerini, seni kocaman öpüyorum..

Kızlar istanbul'da güvenebilecegim merkez arıyorum, tavsıyenize ihtıyacım var :KK43: ( bahçeci olmasın :KK43: )
Bahçeciden memnun değilmisin peki...bende açıkcası B planı peşindeyim ve dondurulmuş tedavimi her an bırakıp yeni merkeze kayabilirim.halit Erden Murat berksoy ile yeni bir yer mi açmış bilen var mı acaba

Valla ben gayet relaxım tatlım çünkü umut pek yok bunu eşime pek belli etmesemde. Içim biraz buruk yalnızca oğlum olsaydı eşimin ismini vercektim. Sende kocanı uzme kız yazık adama. Sesi de çıkmıyor muş zavallının. Ondan çok sana zarar verir zaten bu kadar sinir stres. Herseydi bi hayır olduğunu hiç ama hiç unutmayalım.
O adam hizaya gelecek bunun icin cabalıyorum bu ara ondan stresim kaynagına inip stresi kaldırmak lazım
Olduğuda kader olamadıgıda herşeyin hayırlısı

Yapma talim böyle bu günlerde bitecek benim hic ümidim yoktu canim inaki sabir birazdaha sabir hayirlisi gelip seni bulacak insallah.
Himmmm şu sigara olayinida dalayi cezalisin enkisa zamanda yazarim cezani gez toz da sigara yokkkkkkkk gelirim bak bu halimle oralara zaten uyku tutmuyor bu saatlerde beni tepem atmis durumdayim
neyse tatlim vazgecmekte yok sigara da yok diger hersey sserbest öptükkkkk
Evet cezalıyım sigara püfff ohhh relax oluyo hahhh bırakmak kolay bana yeterki umudum olsun
Canım hamişimm ya sen iyi ol emi rabbim yüzünü güldürsünn inşallah

Ben nasil ki mucizeme hiiic beklemezken, vazgecmisken, kafamda tamamen bitirmisken kavustum inanain sizin de olacaaaak sevgilerimle yase07 yase07 Eua Eua 2220 2220 portakales portakales sara_28 sara_28 acmila acmila yantummm dostlar bebeis uyandi devamini yazamiyorum nerelerdesiniz
Canımmmmya özledik ayol sohbetleri gelen giden azaldı iş güç derken kayramızı öperiz kokulu hemde

İyisiniz inşallah canım mucizelere inanırım ama korkular arttı hamile kalmak ve düşürmek beni yıprattı tedaviyapmak korkutuyor eşimle proplemler var bakalım herşeyin hayırlısı

Hosgeldin canım kayramız çok tatlı maşallah sen nasılsın annelik nasıl gidiyor bende gün sayıyorum iyiyiz çok şükür ama zaman yaklaştıkça korku heyecan sabırsızlık ne arasan var bende
Canım benim bu bekleyişler güzel elbet rabbim saglıkla ikinizi korusun

Back
X