Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canlar bende hamileyimmmmmmmmmmmmmm...bugün kan testi yaptım..
Can'ım benim Nasıl Mutlu oldum anlatamam çok şükür,gözünüz aydın,Allah sağlıkla devamını getirsin inşallah,gerçekten uğurlu geldi bu yıl birçoğumuza, ummuseleme ummuseleme sıra sende,güzel haberlerini bekliyoruz bol bol dua ile...

Can'ım benim Nasıl Mutlu oldum anlatamam çok şükür,gözünüz aydın,Allah sağlıkla devamını getirsin inşallah,gerçekten uğurlu geldi bu yıl birçoğumuza, ummuseleme ummuseleme sıra sende,güzel haberlerini bekliyoruz bol bol dua ile...
sağol canımcığım inş bizde sizin kadar büyürüz..canım sana bir sürum olucak erbil bey annem lupus hastası diye benden test istemişti sendede olabilir diye ben o testi yaptırmadım sonrada gerek yok dedi erbil bey ama deltacortil verdi her gün yarım alıyorum sen kullanıyormusun bu hapı hem bağışıklığınıda deneğeler demişti..

sağol canımcığım inş bizde sizin kadar büyürüz..canım sana bir sürum olucak erbil bey annem lupus hastası diye benden test istemişti sendede olabilir diye ben o testi yaptırmadım sonrada gerek yok dedi erbil bey ama deltacortil verdi her gün yarım alıyorum sen kullanıyormusun bu hapı hem bağışıklığınıda deneğeler demişti..[/QUOTE

inşallah canım ,güzel haberlerinin devamını bekliyoruz;-)evet ben yıllardır deltacortil kullanıyorum ,tuza dikkat et sadece bu ilacı alırken.

sağol canımcığım inş bizde sizin kadar büyürüz..canım sana bir sürum olucak erbil bey annem lupus hastası diye benden test istemişti sendede olabilir diye ben o testi yaptırmadım sonrada gerek yok dedi erbil bey ama deltacortil verdi her gün yarım alıyorum sen kullanıyormusun bu hapı hem bağışıklığınıda deneğeler demişti..
inşallah canım ,güzel haberlerinin devamını bekliyoruz;-)evet ben yıllardır deltacortil kullanıyorum ,tuza dikkat et sadece bu ilacı alırken.

canım çok çok tebrik ederim, artık sende hamiş olduğuna göre sende bizlere dua edebilirsin:halay: hayırl uğurlu olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah .:nazar:
amin canım darısı sizin basınıza bugünler hayal gibiydi gerçek oldu istemekten ve savaşmaktan hiç vazgeçme canım zamanı gelince sende hamiş kalacaksın..inş en kısa zamanda..

Back
X