- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
- #47.001
Canım ya sen gerçekten mucize taşıyosun yani rabbim büyük inşallah dualarım seninleSelam güzel arkadaşlarım,bende durumlar bulutlu .fiziksel olarak iyi ama ,ruhsal olarak kötüyüm...dün Güvenç beyde kontrolüm vardı ama saati beklemeye fırsatım olmadı,önceki akşam ve o sabaha karşı karın Ağrı'sıyla kanamam arttı ve kliniğin açılışında oradaydım,hemen aldı muayeneye ,Bebek iyi,gelişimi iyi,ama kanama da var...1 saat muayeneden sonra plesentada ufak bir ayrılma varmış,kanama ondan olabilir Dedi,çünkü başka sebep yok herşey yolunda.canım Deniz ve Canım doktorum ve eşim öyle desteklerdiki bana,Güvenç bey yüzümü ellerinin arasına alıp geçti karşıma Başladı anlatmaya ,ben okadar kötüyüm ki zor tutuyorum kendimi.yatacaksın Dedi,çalışamazsın bu durumda,şu an belki kanamama yok(bir oluyor bir olmuyor)ama çok zor yollardan geçtik Selda riske atamayız Dedi,devam eder,kasılma olursa hastanede yatacaksın bir süre Dedi...27 hafta iyi dayandın bak Dedi,kolay olmayacağını biliyorduk Dedi...yata yata ve her hafta kontrolle 37,38 haftalara götürdüğümüz gebeler var Dedi...gel bebeği görelim git Dedi,ilk önceliğimiz senin ve bebeğin sağlığı Dedi,tabi kullandığım clexan iğne ve coraspinde de bunda payı var ama mecburuz kullanmaya Dedi diğer lupustan dolayı.evet öylede...çalışıyordum ben de Anadolu yakasında oturup,Avrupa yakasındaydı işim.önmuhasebedeydim masabaşı iş yani...ama işin maddi kısmıda var,çalışma diyeceğini hiç düşünmedim çünkü 32. Haftam 27 haziranda şurda 1 ay kalmıştı doğum iznime ki ben hamileliğim güzel gidiyor diye çalışırım sonuna kadar diye hesaplar yapıyordum ki iznimi doğum sonrasına eklerim,bu 1 ay için rapor vs ayarlamam lazım yada yıllık izinimden kullanmam lazım bilemiyorum Nasıl olcak,işverenimle konuştum hemen önemli olan sen ve Bebek Dedi o da sağolsun ama tabi pat diye bırakmış oldum işi 1 günde.gerçi konuştuk patronla önce iznini kullan yıllık sonra rapor al Dedi ama...benim yerimede kimse yok ,geçici biri gelecekti beraber 15 gün çalışıp öğretip öyle izne çıkacaktım ama olmadı,iş durumununada çok çok üzüldüm ,yüzüstü bıraktım gibi oldu,gerçi biri bulunana kadar evden idare edicem ama tabi herşeyde olmaz...dönüşümde riske girdi bu durumda.yasal haklarımı araştırmam gerek,ne yapmam lazım bilenler yazabilirmisiniz?muhasebeci olan yada net bilgi sahibi olan varsa aramızda.sonra daha hiçbir hazırlık yapmamıştım kızımız için tek tük kıyafet almıştım...erken doğum riski şuanda yok,ama olmayacağını bilemeyiz Dedi .doğum yaptığı hastaneleri sordum cerrahi,acıbadem Fulya ve florence nihgtingle gayrettepe .ama bana cerrahi olmaz Dedi çünkü yenidoğan yoğun bakımı yetersizmiş.acıbadem yada florence Dedi kesinlikle...
Kızlar anlayacağınız zor günler beni bekliyor...dua edin lütfen...
ben hepiniz için. Hep dua ediyorum ...aynı zor yollardan geçip geldim,defalarca yazdım burda hikayemi,günü var sadece...bir gün olacak emin olun.
Dinlen kafanı boşalt herşeyiin hayırlısı boşver işi gücü diyecem ama kazanılmış hak istifa etmeden onlarin seni cıkartması olacak son 3 yıl 900 iş sgk varsa işsizlik alırsın en az 6 ay dogum hakları son ay ve ilk dogum ayı diye biliyorum raporla arayı kapata bilirsin iş yerinle uzlaşırsın canım yeterki siz iyi olun
Rabbim yar ve yardımcın olsun