merhaba gulnevacım ve benden haber bekleyen yoldaşlar :)) maalesef pozitifi göremedik..sabah hastaneye gittim kan verdim ve beklemeye başladım..yanımda genç bir kadın vardı o kadar mutluyduki uçma modundaydı hatta süpriz hediye falan almış eşine kız kardeşi ve eşiyle gelmiş ama kendinden %100 emin oldu kesin oldu modunda bende bişi demedim sonra sırayla aldılar..kız için çok üzüldüm o da negatifi aldı ve çıkarken çok üzücüydü ...bir diğeri öbür tarafımda oturuyordu 39 yaşında hiç bir belirti yok bende dedi, neyse o da benden önce girdi baktım oda ağlıyor ne oldu dedim pozitif bende ona ağlıyorum dedi :)) anlaycağınız bayağı yoğun duygular içersindeydim..
e tabi bende girdim :)) tam ben içeri girecektim Ege hanımı çağırdılar acil durum çıkmış banada başka dr.açıklama yaptı dr.zaten sürekli dosyaya bakıyor sonucunuz olumsuz dedi..bende başladım peki bundan sonra neolacak neden pgt yada diğer testler yapılmadı yada co culture v.b. yapılıyormu?..sonra drbana baktı, ağlamak durumları yok açıklama yapmaya başladı, saat 2 gibide ege hnm geldi ve yüzyüze görüştük, ilk defa bir dr.un da benim negatifi sonucumdan etkilendiğini benimle aynı üzüntüyü hissetdiğini gördüm, ama ne fayda..
uzun lafın kısası 4.deneme ve negatif ..dr.ağustos gelmemi istedi kendi yumurtaların deneyelim dedi,belki havuz yaparız yumurtaları toplarız sonrada genetiğe göndereririz ama 9 pgt değil 24 krozom adını şimdi unuttum ondan yapalım dedi... ama kafamda soru işareti şu arkadaşlar ben önceki dr.a neden bunları yapmıyorsunuz diye sordukdan sonra bu görüşmede dr.um bunları yapılacağını söyledi ?yani acaba ben söylemesem yada sormasam yapılmyackmıydı ? bende haziran ve temmuzda tatil yaparız diye düşünüyorum kafamda yine binbir soru kafam karman çorman..inşallah bi aksilik çıkmazsa ağustos gibi tekrar bi gider konuşuruz..beni yalnız bırakmayın,hamişler dualarınız ben ve beni arkdaşlarımıza olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişleri...