- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi akideciknane
- #47.421
Estrofem östrojen hormonu içinCanim estrofem 2 mg verdi.. Arti coaspirin.. Ama ya Rahim transfere kadar kalinlasmaz ise düsüncesi uykularimi caliyor..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Estrofem östrojen hormonu içinCanim estrofem 2 mg verdi.. Arti coaspirin.. Ama ya Rahim transfere kadar kalinlasmaz ise düsüncesi uykularimi caliyor..
Hayir verilmedi..Estrofem yanında progestan mutlaka vermeliydi
Bilemiyorum. Ama mutlaka verilmeli. Embriyonun tutunmasi icin gerekliHayir verilmedi..
Kendi kadin dr. La konuş olmazsa o yazarInan Allan bullak oldu beynim..
30 ero civarı. Benim sigorta ödememistiInan Allan bullak oldu beynim..
Pazartesi benim doktora görünecem..rahimi ölcmesini isticem recete yazsa bile ancak sali kullanmaya basliyabilirm.. Persembe kibrisdayim.. Yeterli olurmu..yaaa ilac protokolümde hic bundan yazmamislar30 ero civarı. Benim sigorta ödememisti
O zamana kadar nar suyu ic. Sonra ilaci muhakkak konuşPazartesi benim doktora görünecem..rahimi ölcmesini isticem recete yazsa bile ancak sali kullanmaya basliyabilirm.. Persembe kibrisdayim.. Yeterli olurmu..yaaa ilac protokolümde hic bundan yazmamislar
O zamana kadar nar suyu ic. Sonra ilaci muhakkak konuş
Rahim kalinlastirmak icinkızlar bu nar suyu ne için banada anlatırmısınız ,
yaş 41
Yok Drogerie den aldim.. 330 ml/3.79Eczaneden mi alicaksin? Fiyat nasil
Tm canim, uyardigin icin Allahim senden ve arkadaslardan binkat razi olsun.. Biran önce herkes yavrusuna kavussun..O zamana kadar nar suyu ic. Sonra ilaci muhakkak konuş
Ya inan parasindan gectim artik.. Piskolojim bozuldu.. Bugün 5 tane kücük sise narsuyuna 20 Euro verdim.. Zaten tahlillerdi oydu suydu sirf burda harcadigim para 300 buldu.. Eh bunun transferiydi, konaklamasydi, dondurulmasiydi derken.. Ama hepsi helal hos olsun.. Yeterki olsun.. Bezdim yaaaa..30 ero civarı. Benim sigorta ödememisti
Cok sevindim.. Bebegin daha dogmadiysa.. Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin.. Eger dünyaya geldi ise.. Uzun ve mutlu ömür nasip etsin..Canım bende transfer öncesi migrosta doğal nar suları var kucuk şişede onlardan almıştım.icmistim günde bir bardak biraz fiytlari yüksek ama en doğali onlar..bende işe yaradi sabah aç karınla icmistim ben..
Canim estrofem 2 mg verdi.. Arti coaspirin.. Ama ya Rahim transfere kadar kalinlasmaz ise düsüncesi uykularimi caliyor..
Allah yardimcimiz olsun gülüm.. Insallah Positivi görür bizlere de umut olursun..2. tüp bebek denemem ve tahlil yaptırmama 2 gün kaldı ama negatif çıkar korkusuyla yaptırmak istemiyorum
off ne zor günler yaşıyor insan(((