Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canim şöyle söyleyim yani folükül sayın nekadar çıkarsa amh ve fsh okadar çıkar.demek istediğim.usg ile karar veriyor kan tahlili pek yaptırmaz.umarım anlatabilmisimdir.bide rezerv azliginda başarılı diye biliyorum.
Ben çok geç,37 yaşında evlendim. Ve bu zamanà kadar iş başa düşmeyince insan neyin ne olduğunu bilmiyör. İster istemez yaştan ötürü biraz tedirginim doğal olarak.benimde doktor sadece ultrason muayenesi yaptı 7 8 ay deneyin dedi başka kan hormon testi istemedi..şimdi pişman oldum gitmişken hepsini isteseydim keşke. O yüzden sordum bende

@Zeynep2507canim demmeki endişe edecek bir durum yok usg)iyi çıktıysa bence sorun yok ama yinede sen daha fazla bekleme cunku yaş çok onemli

@Zeynep2507canim demmeki endişe edecek bir durum yok usg)iyi çıktıysa bence sorun yok ama yinede sen daha fazla bekleme cunku yaş çok onemli

Yaş 30 altı olsa hiç tinlamazdim zaten ama dediğin gibi bu ay içinde gorunecegim bir doktora, bir An önce başlamalı tedavi Vs. Siz ne yaptınız? Varmı bebik?

canim çoook şükür Allah'ıma birtane 5yasinda kizim var doğal yoldan oldu.ilk tüpü temmuzda yaptık malesef kötü kalite embiriyodan dolayi iptal oldu.şuan adetimi bekliyorum yani bir iki güne olurum o zaman hayirlisi ile başlayacağız inşallah bu sefer sorunsuz transferim gerçekleşir.RABBİM bana ve benim gibi isteyenlere nasip etsin inşallah

canim çoook şükür Allah'ıma birtane 5yasinda kizim var doğal yoldan oldu.ilk tüpü temmuzda yaptık malesef kötü kalite embiriyodan dolayi iptal oldu.şuan adetimi bekliyorum yani bir iki güne olurum o zaman hayirlisi ile başlayacağız inşallah bu sefer sorunsuz transferim gerçekleşir.RABBİM bana ve benim gibi isteyenlere nasip etsin inşallah
Ah ne şanslısın bir meleğin var senin :) Allah bağışlasın..neden doğal yolu denemiyorsunuz, varmı yaşın ondan mı? İnşallah Allah gönlünüZe göre verir Size evlat kizinizada kardes :)

Ah ne şanslısın bir meleğin var senin :) Allah bağışlasın..neden doğal yolu denemiyorsunuz, varmı yaşın ondan mı? İnşallah Allah gönlünüZe göre verir Size evlat kizinizada kardes :)
canim amin insallah Allah razi olsun senden güzel dileklerin icin RABBİM sanada ve bütün isteyenlere sağlık ve hayirli evlatlar nasip etsin inşallah canim bizimki piyangodan çıktı diyebilirim çoook tedavi ve yipranmisliktan sonra oldu çok şükür canim bizim olmuyor aileden kaynaklı kuzenler ablam yani olsada baya uzun seneler sonra oluyor.okadar yumurta topladilar bitane bile kaliteli cikmadi. yani beklemenin bir anlamı yok.kizim sürekli kardeş kardeş duyup duruyor en cok ta onun için istiyorum zaten buda son şansım inşallah bu sefer kaliteli embiriyolarim çıkar yoksa aksini ve düşünmek istemiyorum. eşim bidaha asla yanaşmaz.yasim 27 yani anlayacağin yasa takilma olacağı varsa oluyor.Allahım kimseyi a ratmasin evlat hasretiyle sinamasin

@Eua hoşgeldin canım arkadaşım cok sevindim umudumuz bitmesin arada yıkılsakta ayağa kalkıyoruz, bazen kendi kendimize bazen burdaki güzel haberlerle.inşallah bizede kısmet olacak
ALISALIS ALISALIS CANIM sen zaten tam idolsun her zaman desteklerini unutmuyorum teyzesi eylül ü koklasın maşallah size
@kelebek7977 canım bi mucizede sensin umut oluyorsunuz bize, bebişkonu koklarım
@sara_28 canım benim insallah herşey gönlünce olacak yola devam
Iyi ki hepimiz variz. Sagol teyzesi

Canım kader arkadaşım eylül naz anneli babali uzun omurlu buyusun sen benim idolüdun canim asla pes etmedim ve kazandın ins Allahım evlat isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat biz hamiş kalanlarada sağlıklı kucagimiza alıriz inş..
Ins saglikla sen de kucagina alacaksin. Ve umut olacaksin diger kizlara. Opuyoruz

canim amin insallah Allah razi olsun senden güzel dileklerin icin RABBİM sanada ve bütün isteyenlere sağlık ve hayirli evlatlar nasip etsin inşallah canim bizimki piyangodan çıktı diyebilirim çoook tedavi ve yipranmisliktan sonra oldu çok şükür canim bizim olmuyor aileden kaynaklı kuzenler ablam yani olsada baya uzun seneler sonra oluyor.okadar yumurta topladilar bitane bile kaliteli cikmadi. yani beklemenin bir anlamı yok.kizim sürekli kardeş kardeş duyup duruyor en cok ta onun için istiyorum zaten buda son şansım inşallah bu sefer kaliteli embiriyolarim çıkar yoksa aksini ve düşünmek istemiyorum. eşim bidaha asla yanaşmaz.yasim 27 yani anlayacağin yasa takilma olacağı varsa oluyor.Allahım kimseyi a ratmasin evlat hasretiyle sinamasin
Çok teşekkürler güzel içten duaların için... Allah ta sana ennkisa zamanda istediğin tüm dilekleri gerçekleştirsin inşAllah

Internette okudum bende. Ilac kullanmadan kadinda o ay olusan yumurtanin cikarilip dollenmesi yoluyla yapilir. Her ay bir kadinda bir veya iki yumurta normal yolla olur zaten. Ama doktorlar bu yontemi pek tercih etmez. Cunku yumurta sayisi az ve herzaman basari olmuyor
Merhaba, o nasıl ne şekilde oluyor bende ilk kez duydum

Internette okudum bende. Ilac kullanmadan kadinda o ay olusan yumurtanin cikarilip dollenmesi yoluyla yapilir. Her ay bir kadinda bir veya iki yumurta normal yolla olur zaten. Ama doktorlar bu yontemi pek tercih etmez. Cunku yumurta sayisi az ve herzaman basari olmuyor
Merhaba, o nasıl ne şekilde oluyor bende ilk kez duydum

Back
X