- Konu Sahibi akideciknane
- #47.541
Canım inancım sizler sayesin cogalıyor evet yenilenmem lazım geçen ayki klomen tedaviden umutlanmıştim 5 gün adet gecikti herşeyi deniyoruz yıkılıp tekrar deniyoruz bi alingan tuhaf oluyorum hayata küsmüş gibi ama takviyelere tekrar başlayacagım q enzim marka önerileri varmı ve arı sütü d vitamini yükleyecegim nar suyu kabak çekirdegi havuç hergün alıyorum ilaçlara başlamadım bu ay kafam durulsun diye sinirimide eşimden cıkartıyorum adam susmasa konuşsa boşayacagim sanki dırdırcı oldum kafayı adamda boşaltıyorum hic iyi degil iş yeride yogun tabi eşimin işleride yogun bana zaman ayırsın diye işte bebek olmayınca herşey daha bi sorun Rabbim başka dert vermesin kendi kendimi teselli ediyorum
Sen nasılsın kuzum bebis nasıl rabbim yardımcın olsun
Benim de bu ay 6 gün geçikti. Hamileyim diye çok sevindim ama değilmişim. İki yumurta gelişmiş ama çatlamamış. Şu an adet söktürücü ilaç kullanıyorum. Q10 ve arı sütü ve bir kaç takviye daha kullanıyorum. adet olunca bizde tüp bebeğe başlıcaz. Bende krndimi psikolojik mahvettim. Rabbim herkese yardım etsin