- 19 Eylül 2015
- 480
- 402
- 103
- 46
- Konu Sahibi akideciknane
- #47.561
Teşekkürler canım...nerden aldın hangi ildesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada aktarcı ismi vermek yasak değil..hangi ilden nereden aldıysan söyler misin.gerçi içeriğini söylesene olur canım yaaa.allah analı babalı büyütsün bebeğini inşallah
k yönetiminden böyle bir mesaj geldi o nedenle ozelden telden yardımcı olabilirim isterseniz
Merhaba,
siz iyi niyetle yardım etmek istiyorsunuz lakin belirli eczane ve aktara yönlendirmek reklam yapılıyor algısı yaratır, reklamda yasakolduğundan uyarı alırsınız.
Canım aynı durumdayız...37 yaşındayım 1 kızım var 11 yaşında.3 sene içinde 1 dış gebelik 3 rahim filmi 1 boş gebelik yaşadım.haziranda tüp bebekte boş gebelik yaşadım.boş gebeliğin sebebi yumurtalarımın kalitesiz olmalıymış 3 aydır antioksidan tedavisi görüyorum.gecen ay 15 gün incir kürü yaptım yani o kadar dayanabildim.bu ay incir kürü tekrar yapıcam çünki kasımda tekrar düşünüyoruz....hayırlısı diyorumkızlar merhaba
bende 41 yaşındayım 1 kızım var 9 yaşında cok şukur
1 yıldır 2,bebek istiyoruz olmuyor dr söylediklerine göre sebepsiz kısırlık
eşimdede sıkıntı yok ama ona 2 aydır keçiboynuzu kürü yapıyorum
bende hayır otu civan perçemi aslan pençesi kürü yapıyorum ,
fsh 10,39 belki biraz düşerse yumurta kalıtesi artar diye yapıyorum ,
tüp bebek yapma imkanımız zor , ancak 1 kere belki yaptırabiliriz ,
dr ne vitamın ne takviye hiçbirşey vermedi tüp bebek yaptırın diyorlar.
Merhaba
yanılıyor olabilirim ama burada doktor ve hastane ismi bile verebiliyoruz, sonuçta hepimiz birbirimize umut olmak ve paylaşmak için buradayız. Hepimizin ortak bir amacı var ve mutlu haberler almayı hepimiz çok istiyoruz.
Dilerim hepimiz en kısa zamanda hayallerimize kavuşur,mutlu oluruz..
Takma testleri falan banada çocuğun olmaz senin dedi (5 kez tup denedim) allah buyuk işte 42 yasinda doğal yollardan anne oldumBugun amh sonucumu aldim yıkıldim. Doktorum tup bebek dedi asilama olmaz. Ondada %30 sansim oldugunu soyledi sabahtam beri kendimiz zor tutuyorum.![]()
İnsallah cnm ama takmamak unutmak mumkun olmuyor...Takma testleri falan banada çocuğun olmaz senin dedi (5 kez tup denedim) allah buyuk işte 42 yasinda doğal yollardan anne oldum
Neler kullandin bitki kurlerinden cnmİnsallah cnm ama takmamak unutmak mumkun olmuyor...
Önce soğan kürü sonra incir kürü diyor Maranki. Aynı zamanda yapma canımarkadaslar sogan kürü ve incir kürü aynı anda uygulanabilirmi acaba.
Bir dönem hayıt, bir dönem incir,bir dönem sogan kuru,bir dönem aktar da macun yaptırdım sonra baktım olmuyo anne olma fikrini attım kafamdan yaşım zaten ortada geçen yıl eylül ayında hamile kaldım şu an 3,5 aylık bir oğlum var maşallah.Neler kullandin bitki kurlerinden cnm
Ayyy ne güzel tebrik ederim...akıldan çıkaranlara hayranımBir dönem hayıt, bir dönem incir,bir dönem sogan kuru,bir dönem aktar da macun yaptırdım sonra baktım olmuyo anne olma fikrini attım kafamdan yaşım zaten ortada geçen yıl eylül ayında hamile kaldım şu an 3,5 aylık bir oğlum var maşallah.