Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Pıhtılasmaya da bakti mi dr.Kalp

Pırtılaşmaya bakıldı zaten ignede kullandırıyorlar transferden sonra progestan benim fitil vardı sabah akşam igne bir gün arayla belki progestan az geldi dr sebeb için kafanı yorma dene diyor kalp atımını duyup kaybetmek zor cesaretimi kaybettim eşimde dogal olarak deneyelim yıprandık diyor haklı benim yıkılmam tabii ona daha çok yansıyor.bu arada hayırlı olsun hamileligin senin hikayen ne rabbim kucaga almayı nasip etsin inşallah

Kızlar rahim temizligi icin neler yapıyorsunuz ben son iki aydır sirke kullanıyorum bilmem iyi mi kötü mü son duşta az döküp durulama ama içine degil

Benim bir hikayem yok uzun uzadiya.Zaten gec evlendim.2015 mayista evlendim.Miyomum vardi.Dugunden iki ay once ameliyat oldum.10cm bi yerden,10 cm bi yerden iki miyom aldilar.1 sene hamile kalma yasagi getirdiler.Yasak kalkinca direkt tup yapicaz vucudun miyom uretmeye yatkin hic dogal yolu bekletmicez dediler.Yasak kalkti tup yapildi.Simdilik hamileyim.Malum hamilelik riskli bir sey.Baglanmamak lazim.Sevincten havalara ucmuyorum,kotuyu de dusunmuyorum.Zamana biraktim.Kismet.

Kızlar rahim temizligi icin neler yapıyorsunuz ben son iki aydır sirke kullanıyorum bilmem iyi mi kötü mü son duşta az döküp durulama ama içine degil
Rahim mi,vajina mi? Rahim temizligi diye bir sey duymadim.Vajinayi ise asla temizlemeyin enfeksiyona sebep olur diyorlar.Zaten gerekseydi Dr.lar mutlaka yapin derlerdi.

Benim bir hikayem yok uzun uzadiya.Zaten gec evlendim.2015 mayista evlendim.Miyomum vardi.Dugunden iki ay once ameliyat oldum.10cm bi yerden,10 cm bi yerden iki miyom aldilar.1 sene hamile kalma yasagi getirdiler.Yasak kalkinca direkt tup yapicaz vucudun miyom uretmeye yatkin hic dogal yolu bekletmicez dediler.Yasak kalkti tup yapildi.Simdilik hamileyim.Malum hamilelik riskli bir sey.Baglanmamak lazim.Sevincten havalara ucmuyorum,kotuyu de dusunmuyorum.Zamana biraktim.Kismet.

Ne guzel tamamina ersin insallah arkadasim,bu arada yaşin oacti

Rahim kendikendini temizleyen birsey degil mi
Neden temizliyorsunuz
Kendini temizler diye bırakıyorum mantar oluyor sıkıntı yani kaşınntı yapıyor sirke dogal diye denedim .ürünlerin dahada yaptıgına inanıyorum vajinal sabunlar pek iyi gelmiyor geçiyor gibi ama sonra nemden tekrarlıyor bide bebek şampuanı dediler her zaman degil ayda 2, 3 defa falan yapıyorum malum daha zararlı olabilir

sabun bile önerilmiyor aslında:KK43:((( dikkat etmek lazım en çabuk mikrop alacağımız yer
Evet dr önermiyor kuru kalmasına dikkat etmek lazım ben iş yerinde işte ortak tuvalet ne kadar mikrop var etsende ortak tuvaletten oluyor dr girme başka wcye diyor hahhhh napam yani çözümü yok

Çok güzel inşallah taçlansın mutlulugun

Yanliş arkadaşim yaptigin bisey yapmana gerek yok,temizliyeyim derken zarar verme...
Kime sorsam farklı söylüuor icini temizleyen çok ...ph etkiler tabi iç çamaşırda önemli herzaman degil Allahtan icine bi uygulamam yok yani çok şikayet olmadıkça kaşıntıdan sadece beyaz akıntı birikintisini alıyorum o zaman rahatlıyorum

[QUOTE="nailsofcat, post: 4847740se asla temizlemeyin enfeksiyona sebep olur diyorlar.Zaten gerekseydi Dr.lar mutlaka yapin derlerdi.[/QUOTE]
Vajina canım rahim icini göremem yani hahhhh valla sagolun cevaplar için yani dr gittigimde temizliyor rahimin icini vajinada ise işte beyaz tortu gibi olup kaşıntı yapınca temizliyorum ama ne kadar dogru bilemedim dar kıyafetler nem sebeb en çok wcler iş yerinde herkesin girdigi yer girmeden önce sifonu cekiyorum ama oturmamda yani ne kadar dikkat etsemde oluyor geçmiyor asıl kısırlık sebebi olabilir yani dr hafif birşey olmaz diyor fitili verip gönderiyorlar belki çok dikkat ettigimden dir alerjenimde yani huylanıyorum

Kime sorsam farklı söylüuor icini temizleyen çok ...ph etkiler tabi iç çamaşırda önemli herzaman degil Allahtan icine bi uygulamam yok yani çok şikayet olmadıkça kaşıntıdan sadece beyaz akıntı birikintisini alıyorum o zaman rahatlıyorum

Mantar oldugunda bol bol yogurt ye ve bol su ic

İlle de sirkeyle temizliycem diyorsan icine degil
Pamuga sur sirkeyi disina tampon seklinde sur cok tutarsan tahris olur sirke sonucta yakabilir sadece disina

İc camasirlarin naylon sentetik polyester olmasin
Pamuklu olsun
Ve dar polyester pantalon giyme
Kumas pantalon veya etek olur

Simdilik benim tecrubelerim bundan ibaret doktorlarimin daha evvel tavsiyeleri

[QUOTE="nailsofcat, post: 4847740se asla temizlemeyin enfeksiyona sebep olur diyorlar.Zaten gerekseydi Dr.lar mutlaka yapin derlerdi.
Vajina canım rahim icini göremem yani hahhhh valla sagolun cevaplar için yani dr gittigimde temizliyor rahimin icini vajinada ise işte beyaz tortu gibi olup kaşıntı yapınca temizliyorum ama ne kadar dogru bilemedim dar kıyafetler nem sebeb en çok wcler iş yerinde herkesin girdigi yer girmeden önce sifonu cekiyorum ama oturmamda yani ne kadar dikkat etsemde oluyor geçmiyor asıl kısırlık sebebi olabilir yani dr hafif birşey olmaz diyor fitili verip gönderiyorlar belki çok dikkat ettigimden dir alerjenimde yani huylanıyorum[/QUOTE]

:) Sakınılan goze cop batar derler ya senin durum oyleymis.Huylandigin,korktugun icin basina geliyor aslinda.Kuzenimde huyludur.Hatta girdigi bir wc den huylansin aksamina mantar olur :)

Kizlarr bahcecinin anadoluda yakasinda bulunan umut klinigine giden yada tup bebek yaptiran var mi orada aranizda ben bu ay regli olunca oraya gidip tup tedavisine baslamak istiyorum okuduguma gore basari orani yuksek bir merkez bilgisi olan varmi acana doktoru cem beymis.

slm kizlar. Yazilarinizi okudum. Bende kasintidan cok cekdim. Cozumu hergun ic canasirimi degistirmekde buldum. Mesela bu sabah degisdim diyelim.Yarin oglen oldugunda kasiniyorum. Ama ogleni beklemeden sabah degissem cok rahat ediyorum.Size nacizane tavsiyem budur. Adet donemine yakin biraz artar.Kremim var onu suruyoyorum.

Mantar oldugunda bol bol yogurt ye ve bol su ic

İlle de sirkeyle temizliycem diyorsan icine degil
Pamuga sur sirkeyi disina tampon seklinde sur cok tutarsan tahris olur sirke sonucta yakabilir sadece disina

İc camasirlarin naylon sentetik polyester olmasin
Pamuklu olsun
Ve dar polyester pantalon giyme
Kumas pantalon veya etek olur

Simdilik benim tecrubelerim bundan ibaret doktorlarimin daha evvel tavsiyeleri
Tavsiyelere teşekkürler sirkeyi son duşta kullanmak saça ve vucud mikrobu nazara iyi geliyormus zaten agır kokuyor iki kaşık sirkeyi sulandırıp dökünüyorum zaten duşta üşenip avucuma döküp uyguluyorum ayne giydiklerimiz çok önemli dar kıyafetler kumaş türü önemli pamuklu kıyafetler daha iyi oluyor

Back
X