Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

intidan cok cekdim. Cozumu hergun ic canasirimi degistirmekde buldum. Mesela bu sabah degisdim diyelim.Yarin oglen oldugunda kasiniyorum. Ama ogleni beklemeden sabah degissem cok rahat ediyorum.Size nacizane tavsiyem budur. Adet donemine yakin biraz artar.Kremim var onu suruyoyorum.[/QUOTE]
Aynen ben sabah akşam her vakit degiştiriyorum ama en önemlisi kuru kalması nemden etkileniyor çamaşır 2.3 kez bende degistiriyorum hahhhh sevdigim dantelli kilotlardan vazgeçtim resmen pamuklu anne işi gibi oldu bazen diyorum. evet bi ara kullandım dış ve ic kremlerden ondan sonra rahatladım ama herzaman kullanılmazmış

Kizlar yumurta gunlerinde gun asiri mi olmali
Her gun mu olmali siz ne diyosunuz?

Yani vajinanin ici asidikmis ya
Belki 48 saat yasayamiyordur sperm?
Yumurta gunu de iliskinin olmadigi gune denk gelirse nolcak :)

Ben hergun tercih ediyorum.

Adetim gecen aya göre 6 gün gecikti
Yumurtlama olunca beyaz yapiskan bi sümukümsü renksiz bi sıvı geliyor bide kasıklar batmalı oluyor ben hissdiyorum geçen ay klomen kullandim akintı gelmedi bende gün gecince ümitlendim ama adet oldum 25 gün adetlerimdi 29 gün adet oldum normalde hep düzenli klomene baglı degişiyor genelde ara kanama ve kist yapar bende yine öylemi oldu bilmem bu gün 36 gün bu adetimde tuhaftır 23 gün yumurtlama akintısına benzettim yapışkan geldi zaten adet dönemi ortasından sonra barıştım kocişle hahhhh ama idrarda yok zaten bilmem bakalım adet söktürü verirler dr gidecegim ama bi hafta daha bekleyip eşim kana baktır diyor ama ben ümitlenmekte istemiyorum

Adetim gecen aya göre 6 gün gecikti
Yumurtlama olunca beyaz yapiskan bi sümukümsü renksiz bi sıvı geliyor bide kasıklar batmalı oluyor ben hissdiyorum geçen ay klomen kullandim akintı gelmedi bende gün gecince ümitlendim ama adet oldum 25 gün adetlerimdi 29 gün adet oldum normalde hep düzenli klomene baglı degişiyor genelde ara kanama ve kist yapar bende yine öylemi oldu bilmem bu gün 36 gün bu adetimde tuhaftır 23 gün yumurtlama akintısına benzettim yapışkan geldi zaten adet dönemi ortasından sonra barıştım kocişle hahhhh ama idrarda yok zaten bilmem bakalım adet söktürü verirler dr gidecegim ama bi hafta daha bekleyip eşim kana baktır diyor ama ben ümitlenmekte istemiyorum

Ne yaptin baktirdin mi?

ne güzel umut azalıyor
Allahtan umut kesilmez cnm. Sorun ne senin ve ne zamandir deniyorsunuz. Benim yumurta rezervimde azalma. Tup dediler. Bakalim oda tutarsa tabii sans oranim cok dusuk nasip biz elimizden geleni yapicaz takdir Rabbimden gelicek hayirlisi herseyin. Regli olmayi bekliyorum muhtemelen haftaya filan olucam direk tup bebek basvurusu sonrada.

canım benim sorun yok stresten dedi dr takmayacaksın dedi 5-6 aydır deniyoruz ama hiç olmadı bir kere aşılama yaptık denemiş olduk boşa giden zaman işte... ama araştırıyorum bahçeci-alle çok kafam karışık dr bulmak ordaki labaratuvar sanırım bu ara çok araştırıyorum briaz bu konulardan uzaklaşmak gerek aslında
hakkımızda hayırlısı korkuyorum da olumsuz bir şey olursa diye...

canım benim sorun yok stresten dedi dr takmayacaksın dedi 5-6 aydır deniyoruz ama hiç olmadı bir kere aşılama yaptık denemiş olduk boşa giden zaman işte... ama araştırıyorum bahçeci-alle çok kafam karışık dr bulmak ordaki labaratuvar sanırım bu ara çok araştırıyorum briaz bu konulardan uzaklaşmak gerek aslında
hakkımızda hayırlısı korkuyorum da olumsuz bir şey olursa diye...
Aynen oyle bende bahceci umut klinigini dusunuyorum. Bana baska bir dr. %30 sans dedi burda daha hic muayene olmadim ozellikle regliylen gidip muayene ve sartlarimda tup bebege uygunsa hemen tedaviye baslamak istiyorum nasipse

Moralinizi bozmayin
Ben gecen aylarda moral bozuklugu yasadim
Belki yedigim ictigimden de olabilir ama
Buyuk ihtimal stresten yumurtalarim %70 azaldi
İlgi alanimi bebekten baska seylere cekmeye calisiyorum
Kafamda sadece bebek takintisi olmasin diye
Negatif dusunce akliniza gelince hemen pozitif bir sey dusunmeye calisiyorum

Moralinizi bozmayin
Ben gecen aylarda moral bozuklugu yasadim
Belki yedigim ictigimden de olabilir ama
Buyuk ihtimal stresten yumurtalarim %70 azaldi
İlgi alanimi bebekten baska seylere cekmeye calisiyorum
Kafamda sadece bebek takintisi olmasin diye
Negatif dusunce akliniza gelince hemen pozitif bir sey dusunmeye calisiyorum
Aynen bende oyle olmasi icin calisiyorum ama bu cok zor reglime bir hafta kaldi bekliyorum heycan ve stresle bu seferde diyorun stresten olmam belkide regli gec olurum

Aynen bende oyle olmasi icin calisiyorum ama bu cok zor reglime bir hafta kaldi bekliyorum heycan ve stresle bu seferde diyorun stresten olmam belkide regli gec olurum

Rahat olmaya calis
Herseyin hayirlisi
Dunyada milyonlarca kadin bunu yapiyor
İnsallah seninde olumlu sonuclanir.. inaniyorum
Seni rahatlatacak seyler neyse onlari yapmaya calis bugunlerde

Kizlar 13. Gunum
Adetime de 13 gun var
Bu kadar LH hic gorunmemesi size de oldumu?
3 saatlik su icmeden aksam 7 de yaptigim test
Bende ilk kez oluyor
heralde yumurta uretimi olmadi bu ay :))

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    4 KB · Görüntüleme: 48
Kizlar 13. Gunum
Adetime de 13 gun var
Bu kadar LH hic gorunmemesi size de oldumu?
3 saatlik su icmeden aksam 7 de yaptigim test
Bende ilk kez oluyor
heralde yumurta uretimi olmadi bu ay :))
Ben hic ovulosyon yapmadim cnm hic bilgim yok maalesef :(

Back
X