Canım bu Fsh olayını çok araştırdım yıllarca bence her ay yaptırma hata artık hiç Fsh yaptırma derim çünkü bunlar daha çok moral bozuyor ve hormonları tavan yapıyor..ben degisik merkezlerde iki merkezde tüp bebek denemem oldu hiç Fsh bakılmadı en son tedavimde 3 yıl önce Fsh baktirdim ve 60 cikmisti sonra bıraktım baktirmayi..bu son denedigim merkezde doktor hiç Fsh istemedi yumurta varsa kaliteliyse buyur dendi..Fsh yüksek olsada yumurta gorulur yada görülmez Fsh çok yüksek olduğu için yumurta yardımcı iğne yada hap kullanamadan buyumez..Fsh yüksek olup kaliteli yumurtanda olur ornek olarak ben..bazı doktora Fsh yüksekse sansin yok yüzde bir der ama açık kanıtı benim çok yuksek Fsh ramen hamisim tüp bebekle sana tavsiyem Fsh takilmayan iyi bir merkez bul canım ya bizim kaybedecek bekliycek zamanımız yok Fsh dussunde tedaviye başlayalım ..kurlerr gelince ben hayıt hiç kullanmadim Fsh düşsün diye bu daha çok hormonları alt ust ediyor Fsh bir kere yuksek cikinca her ay dusuk çıkmaz bazen yükselir bunu devamlı dusurmesin..benim sana tavsiyem saf arı şutu kullan encu hatirlarsin onun tavsiyesiyle ericayir saf arı sütünü kullanmistim 3 ay..sonra fiyat fazla gelince eczanede arı sütü polen propolis karışımı almıştım balparmak oda iyi gelmişti bana Qenzim10 kulanmistim.. adetin ilk günü başlayarak saf zeytinyağında bir gün beklemis incir yedim İki hafta boyunca bunların yararini çok gordum canım tedaviye başlayınca..