- 27 Haziran 2016
- 354
- 1.880
- 113
- Konu Sahibi akideciknane
- #47.701
Selam canım.. Aynı sorunla bende başbașa kalmıştım.. Çok düşündüm ne yapabilirim diye.. Bu zorlu süreci en az hasarla nasıl anlatabilirim diye.. Hadi yumurta oluştu ve 5 güne ulaştı.. Transfer de gerçekleşti.. 10% tutma ihtimali diyor Dr. Lar. Diyelim oda tuttu.. Acaba 9 ay süreci nasıl atlatırım.. Eğer yumurta kalitesi düşük ise.. Ki bu ileri yaşlıların en büyük sorunu.. Bebek sağlikli mi.. Bunlar kendi adıma konuşursam benim üstesinden gelemeyeceğim durumlardi.. O yüzden ben donasyonu seçtim.. Tutma şansı 75% rahim yaşlanmıyor.. İlk denememde hamile kaldım.. Şu an 7 haftalık hamileyim.. Hamileliğimin ilerisi nasıl olur ne gibi zorluklarla karşı karşıya kalırım bilmiyorum.. Fakat benim için başarı oranı yüksek olması bebeğimi sağlık riskine almamaktı.. Dilerim herkes kendine uygun yolu seçer.. Bu arada benim yaşım 44 yani bu donasyonu düşünün dediğim.. de sadece benim yaşlarda olan arkadaşlar için söylüyorum.. Çünkü benim durumumda olanlar.. Sırf vücudundaki yaşlı yumurtalarla değil, aynı zamanda zamana karşı da yarışıyor.. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah..Ileri yas sorunu, benden en fazla 5 yumurta olusuyor. Bazende 3. Kullandigim dozlara goremi bilemiyorum. En son bayagi dusukdu en cok 3yumurta cikti. Onlarda 4 gunden sonra durdular. Yani yumurtada enerji yok galiba. Tipik yasla ilgili sorun.. Ya dusuk oluyor yada bos kese. Ileri asamada. Kisaca gelisme hep biryerde duruyor. Yani buna ne cozum var bilemiyorum. amh veya fsh bilemiyorum.