Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba arkadaşlar hepyek-34 hepyek-34 canım naber nasıl gidiyor kalp sesini duydunmu minnakın
ligea ligea canım ya rabbim ol desin olsun Allah yardımcın olsun streslenme inşallah hayırlısı
Canlar ben propolis kullanıyordum 20 gündür 3 gündür uyuz gibi kol bacak kaşıntısı oldu başka bişey kullanmadım çünkü agır geliyor ilaçlar arada vitamin alıyorum işte d vit elevit gibi alerjenim zaten girip olmuştum hemen propolise başladım yani gripe faydası oldu ama bagışlık için devam etmişti alerji yaparmışta neyse bi ayarlarımı sıfırlayayım sogan kürü bitti bitki çaylarına geçiş yapacagım hayırlısı artık kocişe bi karışım yaptım gene bol enerji için hahhh ya iki taraflı sorunuz yani Allah hakkımızda en hayırlısını versin inşallah
Insallah cnm. tez vakitte sendende guzel haberler alicaz. hayirlisi ile . kalp atisi icin kismetse pazartesi gidicez bakalim hayirlisi ole umarim bo sorun yoktur. darisi senin ve isteyen herkesin basina cnm. :dua::dua:

Insallah cnm. tez vakitte sendende guzel haberler alicaz. hayirlisi ile . kalp atisi icin kismetse pazartesi gidicez bakalim hayirlisi ole umarim bo sorun yoktur. darisi senin ve isteyen herkesin basina cnm. :dua::dua:
Amin canım inşallah hadi bakalım bunlar güzel heyecanlar inşallah pıt pıtları duyacaksın 9 ay rabbim korusun saglıkla kucakla büyüt inşallah kuzum

39yasında ilk hamilelik ve düşük/kürtaj
40yasında ilk tüp bebek ve sonuç :iyi artış göstermeyen hcg ve kanama
İğneler kesildi kanama başladı düşürmeyi bekliyorum

Hakkımızda hayırlısı :63:

39yasında ilk hamilelik ve düşük/kürtaj
40yasında ilk tüp bebek ve sonuç :iyi artış göstermeyen hcg ve kanama
İğneler kesildi kanama başladı düşürmeyi bekliyorum

Hakkımızda hayırlısı :63:
Çok geçmiş olsun :(
Bir daha yaşamazsın dilerim, bu son olur. Güçlü olmaya çalış. Bir arkadaşım da benzer şeyleri yaşayıp 43 yaşında 5.denemesinde hamile kaldı. Sakın umutsuzluğa kapılma.

Çok geçmiş olsun :KK43:
Bir daha yaşamazsın dilerim, bu son olur. Güçlü olmaya çalış. Bir arkadaşım da benzer şeyleri yaşayıp 43 yaşında 5.denemesinde hamile kaldı. Sakın umutsuzluğa kapılma.
Sağol arkadasım
Umutsuz değilim olmamaya çalışıyorum
Hatta yolun basındayım sanırım daha 1.denene
40yaslar için büyük olasılık yükseltici sürekli deneme gibi
Düşüklere takılmak istemiyorum
Umarım bu seferi sadece düşükle sıfırlarım
Be diyeyim hepimiz için iyisi olsun umarım

Hayirli gunler

Cumartesi dra gittim yaşim 43 durumum nedir ogrenmek istedim. Yumurtalik rezervim tedaviye baslamaya iyi dedi. 2.gun fsh bakilmasi lazim dedi. Fakat yastan dolayi birsey diyemiyolar simdilik tedavi oncesinde de genetik testler istemiyolarmis şayet embriyo olusursa eger genetik test pgt uygulamamiz gerekir dedi. 5.gun embriyosuna uygulaniyormus. Tedavi asamasina gecersek Allahin izniyle Kafamda bir suru soru. Cok kiloluyum :( igneler de şişiriyor.

selam arkadaşlar, ben de 43 yaşındayım, sanırım sıkıntılarım başladı, yumurta dondurmak istiyorum... daha önce yaptıran var mı ?? Ankara da tavsiye edeceğiniz merkez adı öğrenmek istiyorum.

Hayirli gunler

Cumartesi dra gittim yaşim 43 durumum nedir ogrenmek istedim. Yumurtalik rezervim tedaviye baslamaya iyi dedi. 2.gun fsh bakilmasi lazim dedi. Fakat yastan dolayi birsey diyemiyolar simdilik tedavi oncesinde de genetik testler istemiyolarmis şayet embriyo olusursa eger genetik test pgt uygulamamiz gerekir dedi. 5.gun embriyosuna uygulaniyormus. Tedavi asamasina gecersek Allahin izniyle Kafamda bir suru soru. Cok kiloluyum :KK43: igneler de şişiriyor.
Hayirli olsun tedavin. insallah guzel sonuc alirsin tatlim. evet igneler sisiriyor maalesef ama hayirlisi ile sogurunca dietler yapariz zayiflariz napalim ;)

Merhaba,

Bende sizlerle kendi tecrübemi paylaşmak ve umut olmak istiyorum.41.5 yaşındayım ve 6.denememde Bahçeci Erbil bey sayesinde hamileyim.9.haftama girdim ve çok şükür herşey yolunda,umarım sağlıcakla kucağıma alırım.Ilk denememi 36 yasında Izmir smyrna art da yaptım,kimyasal gebelikle sonuçlandı.Daha sonra 39 yasında memoria da deneme yaptırdım,hamile kaldım fakat kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım.Akabinde laparaskopi yapıldı ve tüplerimden biri alındı.6 ay sonra tekrar deneme yaptırdık,ikinci deneme için genetik test yapılacaktı ve test sonucunda sağlıklı bulunan tek embriyomun test için parça alınması esnasında bozulduğunu öğrendik.Psikolojim bozulmuştu,hastane bunun laboratuvar hatası olduğunu kabul edip bir sonraki denemeyi ücretsiz yapacagını bildirdi.2 ay sonra tekrar deneme yaptırdık,yine 1 tane sağlıklı embriyo bulundu genetik testte ama kalite konusunda umut vermediler ve sonuç negatif.Semra hanım ile görüşmem sonucunda 2.ci kez ücretsiz tedavi imkanı verdi ve genetik test sonucunda sağlıklı embriyo bulunamadı.5.denememde hüsranla bitti ve ben hem maddi hem manevi bitmiştim,hiç umudum kalmamıştı artık,41 yaşındaydım artık.Semra hanım,son tedavim ile birebir ilgilenmişti ve bana bir iki kez daha denenebilir demişti.Birkaç ay sonra son kez denemek üzere yine Semra hanım'ın karşısındaydım.Konustuk ve bir sonraki ay tekrar 6.deneme için başlamaya karar verdik.Tedaviyi aynı yerde sürdürmenin daha doğru olacağını düşündüğüm ve merkez konusunda iyi şeyler duyduğum için hiç değiştirmeyi düşünmemiştim.Fakat başlamama 15 gün kala Acıbadem ile Bahçeci seçeneklerini düşünmeye başladım.Memorial çok fazla umut vermediği için umutlu olmamakla beraber madem son denemem olacak aklımda soru işareti kalmasın,daha sonra keşke başka merkezleri de deneseydim demek için başka merkezle devam etmeye karar verdim ve burada okuduklarından yola çıkarak Erbil bey ile görüşmeye gittim.Bana deseydi ki "çok fazla şans yok ama elimizden geleni yaparız" belki vazgeçebilirdim ama aksine ilk görüşmeden itibaren hep çok olumlu ve motive ediciydi.Tedavim daha kapsamlı ve daha pahalı oldu.Era ve genetik test dahil olmak üzere 20.000 gibi bir rakam ödedim fakat Erbil bey sayesinde şu an hamileyim.Genetik test sonucunda 1 tane sağlıklı embriyo bulundu ve onunda kalitesinin 5aa olduğu söylendi.Erbil bey bu işin olacağına hep inandi (ki ben hiç umutlu değildim bütün tedavi süresince) ve sayesinde hamileyim.Merkezden çok memnun kaldım ve Erbil bey gerçekten bana mucizemi verdi.Lütfen Bahçeci Erbil bey i deneyin,zor bir hastaydım ama oldu.Bu sayfada çok umut aradım,evlat edinmeyi araştırmaya başlamıştım bile ama iyi ki Bahçeciye gitmişim,çok doğru kararmış.Umudunuzu asla kaybetmeyin,her zaman şans varmış bunu öğrendim ben.

Tebrikler, sağlıkla gelsin bebeğiniz.. 2 yıla yakındır tedavideyim, ben de Erbil Bey ve Güvenç Bey'e gitmeyi düşündüm, en azından fikir almak ve benim durumum için nasıl bir tedavi düşündüklerini öğrenmek için de olsa gideyim dedim ama benim amh çok düşük olduğu için donasyon önerip moralimi bozar, enerjimi düşürürler diye çekiniyorum.

Tebrikler, sağlıkla gelsin bebeğiniz.. 2 yıla yakındır tedavideyim, ben de Erbil Bey ve Güvenç Bey'e gitmeyi düşündüm, en azından fikir almak ve benim durumum için nasıl bir tedavi düşündüklerini öğrenmek için de olsa gideyim dedim ama benim amh çok düşük olduğu için donasyon önerip moralimi bozar, enerjimi düşürürler diye çekiniyorum.
Erbil beyi cok övüyorlar

Merhaba, 39 yaşındayım, amh 0.9, daha önce Brüksel tüp bebek merkezinde 2 kez tüp bebek girişimim oldu. 1. De sadece toplama oldu ve transfere gelmeden döllenen 1 yumurta 3. Gün bölünmesini durdurdu. İkinci denememde ise transfer edlen 3. Gün embriyosu sonucu negatif sonuç çıktı. Sonra Bahçeci Fulya ya başladım. İstenen rahim filminde ; bir tüpümde hidrosalpenks tespit edildi.

Devamı: bahçeci Fulya da Erbil yağmur a gidiyorum. Geçen ay toplanan 3 yumurtanın ikisi 6. Gün embriyosu olarak (5BB ve 5CC) donduruldu be NgS ye gönderildi ve pozitif sonuç geldi ikisi için de. ARa vermeksizin bu ay ikinci kez denedik ve bu ay da toplanan 4 yumurtadan 2 si 5. Gün embriyosu olarak(5BB ve 5CC) dün donduruldu ve NGS ye gönderildi. Ocak 2017 de hidrosalpenks için laproskopi ameliyatı ben Era testi yaptıracağım. İnşallah Şubat ayında da transfer yapılacak . Umarım herşey gönlümüzce olur

Devamı: bahçeci Fulya da Erbil yağmur a gidiyorum. Geçen ay toplanan 3 yumurtanın ikisi 6. Gün embriyosu olarak (5BB ve 5CC) donduruldu be NgS ye gönderildi ve pozitif sonuç geldi ikisi için de. ARa vermeksizin bu ay ikinci kez denedik ve bu ay da toplanan 4 yumurtadan 2 si 5. Gün embriyosu olarak(5BB ve 5CC) dün donduruldu ve NGS ye gönderildi. Ocak 2017 de hidrosalpenks için laproskopi ameliyatı ben Era testi yaptıracağım. İnşallah Şubat ayında da transfer yapılacak . Umarım herşey gönlümüzce olur

İnşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almak nasip olur. Herşey olumlu görünüyor bu kez.

Yumurta sayı ve kalitesini arttırmak için de ayrıca bir tedavi uygulandı mı size bahçecide? Ayrıca NGS için ayrı bir ücret ödediniz mi yoksa tedavi ücretine dahil miydi? Ayrı olarak ücretlendiriliyorsa ödediğiniz tutarı öğrenebilir miyim?

Back
X