Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

İnşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almak nasip olur. Herşey olumlu görünüyor bu kez.

Yumurta sayı ve kalitesini arttırmak için de ayrıca bir tedavi uygulandı mı size bahçecide? Ayrıca NGS için ayrı bir ücret ödediniz mi yoksa tedavi ücretine dahil miydi? Ayrı olarak ücretlendiriliyorsa ödediğiniz tutarı öğrenebilir miyim?
Umarım hepimizin gönlüne göre olur.. Erbil Bey diğer tarafta kullandığım tüm ilaçları bıraktırdı. Sadece 4 adet vitamin verdi( b12,Elevit, omepa ve coenzyme). Adet döneminde ise femara, merional ve orgalutran ( farklı zamanlarda başlıyor) . Ngs ise teste giden embriyo başına 350 Euro. Ama genel olarak şunu diyebilirim; çok daha güven veriyor , tabii bu herkes için değişebilir. Ama herşeyden önce deneme tahtası gibi hissettirmiyor bana. Önce yapılması gereken tüm Testleri istiyor. Sevgiler

Umarım hepimizin gönlüne göre olur.. Erbil Bey diğer tarafta kullandığım tüm ilaçları bıraktırdı. Sadece 4 adet vitamin verdi( b12,Elevit, omepa ve coenzyme). Adet döneminde ise femara, merional ve orgalutran ( farklı zamanlarda başlıyor) . Ngs ise teste giden embriyo başına 350 Euro. Ama genel olarak şunu diyebilirim; çok daha güven veriyor , tabii bu herkes için değişebilir. Ama herşeyden önce deneme tahtası gibi hissettirmiyor bana. Önce yapılması gereken tüm Testleri istiyor. Sevgiler
350 dolar, Euro değil, yanlış yazmışım

Tebrikler, sağlıkla gelsin bebeğiniz.. 2 yıla yakındır tedavideyim, ben de Erbil Bey ve Güvenç Bey'e gitmeyi düşündüm, en azından fikir almak ve benim durumum için nasıl bir tedavi düşündüklerini öğrenmek için de olsa gideyim dedim ama benim amh çok düşük olduğu için donasyon önerip moralimi bozar, enerjimi düşürürler diye çekiniyorum.
Bende

Benim Amh 6 ay önce 0.03, 4 ay önce ise 0,09 çıktı. Amerikan hastanesi ve Brüksel çok zor bu Amh ile dedi. Bahçeci den Erbil Bey ise üzerinde bile durmadı pek. Nitekim sağlıklı Embriyoların oluşmasında pek engel olmadı. Az yumurtam oldu ama bir tane bile yeterli olabilir. Amh konusuna pek takılmamak gerekiyor , ben öyle yaptım

Benim Amh 6 ay önce 0.03, 4 ay önce ise 0,09 çıktı. Amerikan hastanesi ve Brüksel çok zor bu Amh ile dedi. Bahçeci den Erbil Bey ise üzerinde bile durmadı pek. Nitekim sağlıklı Embriyoların oluşmasında pek engel olmadı. Az yumurtam oldu ama bir tane bile yeterli olabilir. Amh konusuna pek takılmamak gerekiyor , ben öyle yaptım
Merhaba
ben amh: 0.34 ile başladım tedaviye ve 7 yumurta toplandı. 4 tane de embriyo oluştu. Gerçi tutunamadılar ama bence de amh a çok fazla takılmamak lazım. Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah

Tebrikler, sağlıkla gelsin bebeğiniz.. 2 yıla yakındır tedavideyim, ben de Erbil Bey ve Güvenç Bey'e gitmeyi düşündüm, en azından fikir almak ve benim durumum için nasıl bir tedavi düşündüklerini öğrenmek için de olsa gideyim dedim ama benim amh çok düşük olduğu için donasyon önerip moralimi bozar, enerjimi düşürürler diye çekiniyorum.
Canım erbil bey çok ılıman biri hayata donasyon demez moraini bozmaz ben en zor hastalarindan biriyim amh 0 Fsh 60 dort yıl önce kesinlikle amh ve Fsh hiç istemedi o tedavisini uygular oluşan yumoslar tolar gerisi Allaha emanet Allahım ol derse olur...ben sidetle öneriyorum erbil beyi onun vesilesiyle hamisim darisi başına inş..

selam arkadaşlar, ben de 43 yaşındayım, sanırım sıkıntılarım başladı, yumurta dondurmak istiyorum... daha önce yaptıran var mı ?? Ankara da tavsiye edeceğiniz merkez adı öğrenmek istiyorum.
Defne, sana tavsiyem Gurkan klinik ankara da, ben orada tedavi olmadim ama gurkan klinikteki doktor saniyorum teoman bey, onun yabanci dilde IVF ile ilgili yazilarini okuyorum. Daha once, antalya da bir cok yere gittim, kendim de biyolog oldugum icin, ve yurtdisinda yasadigim icin ne kadar cok yanlis yapilan seylere sahit oldum. o yuzden gideceginiz yerin mutlaka standartlara uyan, ciddi ve titiz calisan bir yer olmasi onemli.

Bana da memoria de şansımın çok fazla olmadığını söylemişlerdi,amh bende de çok düşüktü buna rağmen açığa de sağlıklı bulunan 1 tane 5aa kalite embriyo ile hamile kaldım.Erbil bey benimde değerlerime pek bakmamıştı,ona güvenin gerçekten.

bende Erbil bey ile görüşmeye giderken bana şöyle demesini bekliyordum " durumunuz çok parlak değil 5 başarısız denemeniz olmuş ama deneyelim" fakat tam tersine o kadar olumlu o kadar motive edici bir görüşmeydi ki...1 ay vitamin takviyesi kullandım,tavsiyesi üzerine 5 kg verdim ve eşim 20 yıllık sigara tiryakisi sigarayı bıraktı.Ben tedaviye başladığımda çok iyi hissediyordum,hiçbir şey olmasa bile ben kilo vermiş ,eşim sigarayı bırakmıştı.Çok çok iyi bir doktor ve en önemlisi doğru iletişim kurmasını çok iyi biliyor.

Devamı: bahçeci Fulya da Erbil yağmur a gidiyorum. Geçen ay toplanan 3 yumurtanın ikisi 6. Gün embriyosu olarak (5BB ve 5CC) donduruldu be NgS ye gönderildi ve pozitif sonuç geldi ikisi için de. ARa vermeksizin bu ay ikinci kez denedik ve bu ay da toplanan 4 yumurtadan 2 si 5. Gün embriyosu olarak(5BB ve 5CC) dün donduruldu ve NGS ye gönderildi. Ocak 2017 de hidrosalpenks için laproskopi ameliyatı ben Era testi yaptıracağım. İnşallah Şubat ayında da transfer yapılacak . Umarım herşey gönlümüzce olur

Umarim kucaklarsiniz yavrunuzu,bende bahcecide mustafa hocanin hastasiyim,ordaki 1.denemede 2 blast embriyo tutmadi,2.denemede 4 blast genetige gitti saglikli cikmadi,simdi 3.
Opu yapildi 16 yumurta toplandi 14 u olgundu ve 9 tanesi döllendi yarin 3.gunleri hbr verecekler pazartesiye kalip blast olabilenler yeniden genwtige gidecek,insallah bu sefer altin yumurtamizi buluruz,yaş 42 bitiyorartik;(

bende Erbil bey ile görüşmeye giderken bana şöyle demesini bekliyordum " durumunuz çok parlak değil 5 başarısız denemeniz olmuş ama deneyelim" fakat tam tersine o kadar olumlu o kadar motive edici bir görüşmeydi ki...1 ay vitamin takviyesi kullandım,tavsiyesi üzerine 5 kg verdim ve eşim 20 yıllık sigara tiryakisi sigarayı bıraktı.Ben tedaviye başladığımda çok iyi hissediyordum,hiçbir şey olmasa bile ben kilo vermiş ,eşim sigarayı bırakmıştı.Çok çok iyi bir doktor ve en önemlisi doğru iletişim kurmasını çok iyi biliyor.[/QUOTE

Hayirli sonuclar diliyorum vitamin takviyeleri neler kullanmistiniz yazarsaniz sevinirim...

Umarim kucaklarsiniz yavrunuzu,bende bahcecide mustafa hocanin hastasiyim,ordaki 1.denemede 2 blast embriyo tutmadi,2.denemede 4 blast genetige gitti saglikli cikmadi,simdi 3.
Opu yapildi 16 yumurta toplandi 14 u olgundu ve 9 tanesi döllendi yarin 3.gunleri hbr verecekler pazartesiye kalip blast olabilenler yeniden genwtige gidecek,insallah bu sefer altin yumurtamizi buluruz,yaş 42 bitiyorartik;(
Umuyorum ki güzel haberler alırsınız, rahim filmi çektirdiniz mi?era önerdiler mi?

Umuyorum ki güzel haberler alırsınız, rahim filmi çektirdiniz mi?era önerdiler mi?

Insallah tesekkur ederim,rahim filmi çektirmistim sorun yoktu,önce saglikli emb riyo bulup transfer öncesi yapilabilecek alternatiflere sonra bakilcak era gibi mesela ama once cgh den saglikli embriyo gelmesi icin gayretimiz...

Back
X